Laetitia написа:"Малена".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
daduradam написа:pomiqr165 написа:daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
Запомнящ се и убиване на време са взаимно изключващи
http://zamunda.net/details.php?id=269135&hit=1
Да, затова и казах, че искам нещо запомнящо сеЗа жалост не ме впечатли с тая тийн драма
YANTRA_FOREVER написа:daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
Die Fremde и The Devil's Double ако не си ги гледал, но не знам какъв вкус имаш
Не са моят тип филми
Memnto, гледал съм го, много стойностен филм
boabbb написа:Шефе, гледай ника на човека, бе- Memento
![]()
Laetitia написа:"Малена".
A woman provokes sensual awakenings in a group of adolescent boys.
becks32milan написа:daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
Полет над кукувиче гнездо
daduradam написа:Що ме мразиш
becks32milan написа:daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
Полет над кукувиче гнездо
Тоя филм се каня от сто години да го гледам.Май т'ва ще е
Laetitia написа:Боянчо, ходи се... разходи.Филмът е много добър.
В топ 5 ми е след "Кръстникът", "Смело сърце" и "Гладиатор".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Едно момче-келеш си фантазираше за Моника Белучи и нощем лъскаше, баща му го хвана дори веднъж. Времето е ВСВ, а Моника свърши порицана като к.урва, мъжът й се върна от войната, ама натам не помня какво стана ....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта