daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
Die Fremde и The Devil's Double ако не си ги гледал, но не знам какъв вкус имаш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Аз така се заседях последните 2 месеца заради кирливата дипломна, нямам търпение да драсна нанякъде...
Елате в Габрово. За 20 лева цял ден ще ви развеждам по "интересните" места
boabbb написа:YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Аз така се заседях последните 2 месеца заради кирливата дипломна, нямам търпение да драсна нанякъде...
Елате в Габрово. За 20 лева цял ден ще ви развеждам по "интересните" места
В Габрово съм бил само 1 път и то минах навръщане от Трявна, требеше да намеря аптека и ме пратиха "по жиците"![]()
И естествено се връщаме по същия път, а някакъв местен "туз" ни извива пред колата, явно бяхме влезли в еднопосочна. Тъкмо тръгнах да слизам след първоначалното ми стъписване и опит да разбера какво става ( след като всички коли са ти спрели отдясно, се досещаш
) и човека явно се разкандърдиса, заобиколи ни и си замина
![]()
memnto написа:daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
The pianist.
pomiqr165 написа:daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
Запомнящ се и убиване на време са взаимно изключващи
http://zamunda.net/details.php?id=269135&hit=1
YANTRA_FOREVER написа:daduradam написа:Кажете някакъв запомнящ се филм, не нещо, което "става за убиване на време"
Die Fremde и The Devil's Double ако не си ги гледал, но не знам какъв вкус имаш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта