Аз няма да говоря ( пиша ) за съдията....и без това тази вечер ще го направят доста хора......
На мен мача не ми хареса ( нормално ) .....но ми хареса Левски !
Мисля, че спор неможе да има......в момента Сините са най добрият отбор в България !
Доказаха го, срещу псевдоводача в класирането......доказаха го с 11 човека.....доказаха го с 10 човека, доказаха го - и с 9 човека............ако трябваше ( сигурен съм ) щяха да го докажат и с 8 човека на терена !
При рефер от чужбина, убеден съм, щеше да стане невероятен мач !
1. Щеше да има нужният респект на футболистите.
2. От там, нямаше да е така груб мача.
3. Щяхме да гледаме футбол......а не кеч.
Но сега след подобен мач, каквото и да си говорим.......едвали някой ще може да разсъждава трезво......с това 2:2 Литекс почти сигурно ще е шампион.
А с играта си.....не само тази вечер, Левски ще е подгласник.
В крайна сметка....ние изгубихме титлата.....още след мача срещу Берое.....аз лично от тук нататък, точки и класирания не ме интересуват.....ще се радвам на играта на Левски......дано запазят това желание и хъс......другото ще дойде от самосебе си.
Дискусии: Левски - Литекс
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- maximalniq
- Контакти:
Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?
Не мисля че има какво да се каже освен всичко най-лошо да му пожелая на тая мижава душица
Ако ,бе някой международен съдия, Левски щеше да загуби мача, и то с разкика
И щеше да изгони не 2-ма,ами 5 човека от Левски, и то най-вече за симулации 

съдята изпълни нарежданията на дпс и бфс,но не напълно.не беше предвидено Левски да вземе дори и точка
Cesc Fabregas написа:.... ощетиха ЦСКА. ...
кой кой са ощетили

а за вашия мач пълна простотия играчите и на двата отбора се представиха като ПРОСТАЦИ какво искат от съдията, та той трябваше да прекрати мача, като изгони по половин отбор

Re: Дискусии: Левски - Литекс
СКАПАН СЪДИЯ!! БОКЛУК ДОЛЕН!!! Развали мача! Изцяло им помагаше и си личеше това! 3 минути добавено време, ама ние ако водихме щеше да даде 7, нещастник!!!!!!!! Левски заслужаваше победата! литекс играха пълна селяния, само спъват - нищо не правят! 

Момиров е такава смешка, че просто няма накъде. В предишни години да са го изритали отдавна. При всичките скандали сега, просто се чудя, как още го държат, че даже и не се говори за смяната му.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Това беше най-добрия съдия който съм гледал, от 10-ина години в България , само накрая се поуплаши малко иначе трябваше да изгони още 1-2 футболисти на Левски.
Иначе това беше най-хубавия и интригуващ мач в това първенство , жалко че беше такава корида....
Иначе това беше най-хубавия и интригуващ мач в това първенство , жалко че беше такава корида....
- vladitol
- Контакти:
Sole написа:Ако ,бе някой международен съдия, Левски щеше да загуби мача, и то с разкикаИ щеше да изгони не 2-ма,ами 5 човека от Левски, и то най-вече за симулации
ти добре ли си

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,