Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Долгопол » 22 юли 2014 19:46

GGMU_forever написа:
Долгопол написа:
GGMU_forever написа:Долгополе, къде си тръгнал да се занимаваш с тоя Илиев? :lol:

Тоя е егати психопата :mrgreen: Много ме радва как се е нахъсал и си вярва. Да продължава, тъкмо ще гледам сеир. :lol:

Смут преди седмица/две отиде в същата тема също като тебе искаше да дискутира нормално с феновете на Пул и после Илиев почна да го обижда на ЛС. :lol:

:lol: Винаги ми е бил симпатичен отбора , но такива като илиян72, суаресшампион, джонбарнс и уолф и още 1000 го излагат. Явно мислят, че им се присмиваме и таим някаква тайна омраза. Не знам, това е психологически феномен. :mrgreen:
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 22 юли 2014 19:52

Долгопол написа:
GGMU_forever написа:
Долгопол написа:
GGMU_forever написа:Долгополе, къде си тръгнал да се занимаваш с тоя Илиев? :lol:

Тоя е егати психопата :mrgreen: Много ме радва как се е нахъсал и си вярва. Да продължава, тъкмо ще гледам сеир. :lol:

Смут преди седмица/две отиде в същата тема също като тебе искаше да дискутира нормално с феновете на Пул и после Илиев почна да го обижда на ЛС. :lol:

:lol: Винаги ми е бил симпатичен отбора , но такива като илиян72, суаресшампион, джонбарнс и уолф и още 1000 го излагат. Явно мислят, че им се присмиваме и таим някаква тайна омраза. Не знам, това е психологически феномен. :mrgreen:

Да не мислиш, че на психически стабилните от нас ни е лесно в тоя подфорум. Освен тея, трябва да добавиш и песимистите, които е тоя сезон вече ще познаят, че изпадаме и единствения ни шанс да се спасим е да купим Меси за 20 милиона (че само мрънкат-оня скъп, тоя не струва). Да не забравя и тези, които си мислят, че играят фифа и мъдрят ебаси селекциите.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 20:11

О, говорили сте за сериали. Аз съм фен на испанските, а La que se avecina е най-великият 8-) Уникални сценаристи и актьори ;) Сега в Испания излъчват 7-ми сезон и рейтинга върви нагоре :!: Това е много рядко явление :P
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2014 20:13

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 22 юли 2014 20:14

YANTRA_FOREVER написа:О, говорили сте за сериали. Аз съм фен на испанските, а La que se avecina е най-великият 8-) Уникални сценаристи и актьори ;) Сега в Испания излъчват 7-ми сезон и рейтинга върви нагоре :!: Това е много рядко явление :P

Ооо да, аз съм голям фен на Aquí no hay quien viva, въпреки че преводът му е изключително слаб - "Щурите съседи".
Последна промяна от Долгопол на 22 юли 2014 20:16, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2014 20:15

modor написа:Щурите съседи също беше як :mrgreen:

Не як, а най-добрият. След него Ало, Ало.

Симонке, имам вече зайчета.

п.п.: то не точно аз де ..... бащата си е взел 3 хрупкащи същества, там, при него ..... изцяло бели, с червени очи, големи розови уши и много сладки вечно мърдащи нослета .... и вечно са гладни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2014 20:17

Dani написа:Войната вкъщи, Щурите съседи, Двама мъже и половина, Женени с деца, Приятели - това е топ 5, без да се наемам с подредба 8-)

Гледай и Горещ вятър. Югославска соц-класика.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2014 20:18

1982 написа:
Dani написа:Войната вкъщи, Щурите съседи, Двама мъже и половина, Женени с деца, Приятели - това е топ 5, без да се наемам с подредба 8-)

Гледай и Горещ вятър. Югославска соц-класика.

И Щастливи хора също, и Полицаят от Петльово бърдо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 20:19

Долгопол написа:
YANTRA_FOREVER написа:О, говорили сте за сериали. Аз съм фен на испанските, а La que se avecina е най-великият 8-) Уникални сценаристи и актьори ;) Сега в Испания излъчват 7-ми сезон и рейтинга върви нагоре :!: Това е много рядко явление :P

Ооо да, аз съм голям фен на Aquí no hay quien viva, въпреки че преводът му е изключително слаб - "Щурите съседи".

И той е много добър ама другият ми харесва повече. Макар че екипа и актьорите са почти същите, то промените са изцяло към добро :) Например Джорди Санчес, Пабло Чапея и други...големи актьори 8-) Попринцип telecinco си е по-хубава телевизия от антената :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2014 20:20

"Полицаят от .... " си е по-тъпичък, а и мисля беше от `90-те вече. Горещ вятър е класиката.

Върни се в “Свободна зона”