Без Вечното дерби по телевизията

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bradat-brat
Контакти:

Re: Без Вечното дерби по телевизията

Мнениеот Bradat-brat » 22 юли 2014 12:56

Момчета, темата е за излъчването на един мач, съгласно сключен договор. Темата няма нищо общо с качеството на този мач и с броя зрители който посещава този двубой. Обръщам Ви внимание на това, защото ми е ясно, че не разбирате за проблема и трудно надскачете фенските си настроения. Било то "за", било то "против". И за още нещо Ви моля - Като няма какво да кажете, по-добре си замълчете, а не употребявайте като аргумент израза - "Твоето мнение издава комплекси". С комплекс или не, човека има мнение, а един подобен отговор означава, че просто нямаш какво да кажеш.
Случващото се с телевизионните права показва, че с едно политическо решение може да се съсипе всичко, което не отърва на отиващите си от власт. Дали ще е една банка, или една телевизия, или фирма за производство на презервативи все тая. Въпроса е, че съсипията е плод на политическо решение, а не на търговска конюнктура, която трябва да определя пазара. Не споря, че съответната съсипана фирма, независимо от областта в която работи, може да държи възхода си също не на пазара, а на политическо решение, но и в единия и в другия случай, това означава, че България не е нормална страна, с пазарна икономика и свобода на бизнеса.
Майната и на банката, майната и на телевизията, лошото е, че ще спре да работи и фабриката за презервативи и вместо семето да отива на боклука или в тоалетната чиния още доста "капути" ще се появят да се правят на велики.

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 22 юли 2014 13:01

Масово хората не ходят заради простотията по стадионите! Трябва полицията да си свърши работата и да реши най-накрая проблема с така наречените ултраси които само отблъскват нормалните хора от стадионите!Как аз да отида на стадиона след като в сектор А се бият разни селяндури, в сектор Г се бият за "добър ден"... какво да правя аз там?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 юли 2014 13:03

Leeroy написа:Масово хората не ходят заради простотията по стадионите! Трябва полицията да си свърши работата и да реши най-накрая проблема с така наречените ултраси които само отблъскват нормалните хора от стадионите!Как аз да отида на стадиона след като в сектор А се бият разни селяндури, в сектор Г се бият за "добър ден"... какво да правя аз там?

Отиваш във В и си гледкаш спокойно !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 22 юли 2014 13:08

Тая история с телевизионните права я гледаме вече за втори път. Едните не се научиха, а другите не измислиха нещо ново.
Изображение

мили

Мнениеот мили » 22 юли 2014 13:10

Leeroy написа:Масово хората не ходят заради простотията по стадионите! Трябва полицията да си свърши работата и да реши най-накрая проблема с така наречените ултраси които само отблъскват нормалните хора от стадионите!Как аз да отида на стадиона след като в сектор А се бият разни селяндури, в сектор Г се бият за "добър ден"... какво да правя аз там?

Моите адмирации!!!
Все още гледам Лудогорец, защото ги няма написаните от теб глупости.
Ако и там започнат, ще спра да гледам и Лудогорец.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 юли 2014 13:19

Tobacco написа:
Черният козел написа:

Що се занимаваш изобщо..тва е оправданието на всеки втори.И в Б/г сектор да е,няма да има проблеми,ако той не прави такива ;)

А забелязахте ли, че на световното по стадионите нямаше никакви ултраси, само най-обикновени хора

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 юли 2014 13:21

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 22 юли 2014 13:26

Най - вероятно камерите на ТВ7 наистина няма да бъдат допуснати, но доколкото си спомням, в договора имаше клауза, която позволява правата на отделни мачове да бъдат продавани на други телевизии. Така че най-вероятно някъде около петък ще се появи решение и мачът ще бъде предаван. Пък и наистина ще бъде по-добре ТВ7 и нейните коментатори, които бълват простотия след простотия и не могат да говорят български език да стоят далеч от прякото предаване.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 22 юли 2014 13:43

milen.hristov написа:
Tobacco написа:
Черният козел написа:

Що се занимаваш изобщо..тва е оправданието на всеки втори.И в Б/г сектор да е,няма да има проблеми,ако той не прави такива ;)

А забелязахте ли, че на световното по стадионите нямаше никакви ултраси, само най-обикновени хора

[offtopic]http://media.tvblog.it/e/e7d/AdiosEspana.jpg[/offtopic]
А пък и кога си видял ултраси на мач на нашите национали :?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 юли 2014 13:46

Пак се почна с тъпите оправдания за ултрасите.. Достатъчно места има, които да си изберете и да си седите спокойно. Това вече се изтърка.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Футбол - България”