Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот Yoda_ » 21 юли 2014 17:23

Абе, отдавна се чудя - защо в нашия футбол не се водят подробни статистики, като във всички нормални отбори :
Кой колко метра общо е изминал, колко от тях на спринт, колко на ходом, колко на свински тръс
Кой колко паса е подал, колко от тях точни, колко неточни, колко напред, колко назад, колко по диагонала
Колко пъти е бил свободен да получи пас, колко пъти го е получил, колко напред, колко назад, колко по диагонала
Кой колко паса е пресякъл, колко пъти е изчистил пред нак. поле, колко в тъч, колко напред, колко в корнер
Кой в колко единоборства е влязъл, колко е спечелил, колко е загубил
Статистика за полезни и безполезни пасове, за перспективни и сгрешени такива, удари, опит за удари, колко във вратата, колко в аут

Сигурно щото отдавна може да се сравнят нашите статистики и тези на някой средноевропейски отбор, и тогава ние, феновете, дето си въобразяваме, че имаме или че гледаме футбол, трябва направо да се гръмнем ?! ;)
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2014 17:31

Yoda_ написа:Абе, отдавна се чудя - защо в нашия футбол не се водят подробни статистики, като във всички нормални отбори :
Кой колко метра общо е изминал, колко от тях на спринт, колко на ходом, колко на свински тръс
Кой колко паса е подал, колко от тях точни, колко неточни, колко напред, колко назад, колко по диагонала
Колко пъти е бил свободен да получи пас, колко пъти го е получил, колко напред, колко назад, колко по диагонала
Кой колко паса е пресякъл, колко пъти е изчистил пред нак. поле, колко в тъч, колко напред, колко в корнер
Кой в колко единоборства е влязъл, колко е спечелил, колко е загубил
Статистика за полезни и безполезни пасове, за перспективни и сгрешени такива, удари, опит за удари, колко във вратата, колко в аут

Сигурно щото отдавна може да се сравнят нашите статистики и тези на някой средноевропейски отбор, и тогава ние, феновете, дето си въобразяваме, че имаме или че гледаме футбол, трябва направо да се гръмнем ?! ;)

В Лудогорец имаха нещо такова, а резултатите ги анализираха на едно лаптопче. Няма да ти казвам как го гледаха дядо Стойчо и дядо Динко :mrgreen: , ама после може да са си наели човек и за тази работа. Такава статистика е страхотен подарък за противниците, много ясно че няма да я направят достъпна за всички ;)
Ние пък имахме нещо подобно, което да следи физическите показатели на футболистите по време на тренировка-пулс, кръвно налягане, дихателен капацитет и т.н. по времето на Илиев, ама какво стана с тая техника след това, Ей Богу, идея си нямам :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 юли 2014 21:57

Не знам кой какво гледа и откъде струи този оптимизъм ,за мен абсолютно постна продукция и слаба игра ,видях единствено живец и някакви футболни достойнства в Минев и Луис Педро,другото пълен талаш,добре че и другите отбори са достатъчно слаби че да се борим за 3-4-5 място в най-добрия случай,аз поне не виждам играча или играчите който ще поведе този отбор към върха и победите ,ако някой си мисли че само с говоренето и надъхването на Гонзо ще стане работа жестоко се лъже.Тия приказки нови играчи и нямало сработеност са за лапищаците ,женските и лаиците ,щом си със синята фланелка трябва да умреш на терена и да докажеш че си достоен да я носиш,ние феновете всичко ще простим ,но не и да се мърдосваш по терена и да играеш все едно не ти пука и за пръв път виждаш топка ,повечето играчи това което показаха срещу Локото с играта си се видя,че нямат качества за отбор като Левски.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 юли 2014 23:34

Първи мач бе,първи мач,не можа ли да се сдържиш поне за малко?
Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 юли 2014 07:53

Stahlgewitter написа:Първи мач бе,първи мач,не можа ли да се сдържиш поне за малко?

Човекът има право на мнение. Ти събирай, хора за мача с чорбарите, че да не се излагаме :mrgreen:
Тая тема май я издискутирахме. Моля някой от скъпите, уважаеми хора, които поддържат сайта, да я приключи!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 22 юли 2014 08:05

Stahlgewitter написа:Първи мач бе,първи мач,не можа ли да се сдържиш поне за малко?

какво първи мач бе?
Ай стига с тия номера!
Следващият ще е втори, ,после трети...
Все същата песен.
Какво викаш?Първи мач, не се брои? :lol:
Хайде да спра ,че ми идват по-пиперливи думи.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 юли 2014 08:43

Темата се изчерпана вече....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.