[center]Дата:24.07.2014
Час:02:30[/center]
[center]
Стадион:Фенуей Парк

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Двата ми любими отбора, ама да му се не види, защо е толкова късно мача...
superspiro написа:haha написа:Двата ми любими отбора, ама да му се не види, защо е толкова късно мача...
Ми щото е в Бостън. Там идва перфектно време за мач.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Долгопол написа:superspiro написа:haha написа:Двата ми любими отбора, ама да му се не види, защо е толкова късно мача...
А защо точно в Бостън ?
superspiro написа:Долгопол написа:superspiro написа:haha написа:Двата ми любими отбора, ама да му се не види, защо е толкова късно мача...
А защо точно в Бостън ?
За пари, разбира се. Затова доста европейски отбори бият път до САЩ. А и конкретно този мач се играе на стадиона на Ред Сокс, които са собственост на Джон Хенри, собственика на Ливърпул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта