Laetitia написа:@Синичко, съгласна съм с почти всичко, което каза, но ако родопският мечок реши да махне Мурсия, ще махне Мурсия, дори в комплект с Гонзо...
... и Топчо е пак на борда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:@Синичко, съгласна съм с почти всичко, което каза, но ако родопският мечок реши да махне Мурсия, ще махне Мурсия, дори в комплект с Гонзо...
И така трябва да бъде с всеки.Синичко написа: Били вече 5 години, не знам си колко... Ако ще и до края на живота ми Левски да е такъв, това няма да намали любовта ми.
Laetitia написа:И така трябва да бъде с всеки.Синичко написа: Били вече 5 години, не знам си колко... Ако ще и до края на живота ми Левски да е такъв, това няма да намали любовта ми.
Но когато посредствеността стане перманентна, с нея опасно се привиква.
Точно заради това и аз призовах да оставим Мурсия на спокойствие и да му дадем време, иначе може да си връткаме нови Месии на всеки три месеца и да се чудим що пак е станало така...Синичко написа:Затова не трябва да тъпчем по добре познатата схема 3 треньора за един сезон.
Синичко написа:Laetitia написа:И така трябва да бъде с всеки.Синичко написа: Били вече 5 години, не знам си колко... Ако ще и до края на живота ми Левски да е такъв, това няма да намали любовта ми.
Но когато посредствеността стане перманентна, с нея опасно се привиква.
Затова не трябва да тъпчем по добре познатата схема 3 треньора за един сезон.
Laetitia написа:Ако изхвърлим рано-рано Мурсия, пак ще трябва да започнем от нулата и рискуваме да се повтори миналогодишния сценарий.
Няма да се оправим с треньори, чийто престой при нас издържа по-малко от дамски чорапогащи...
Херо не ни ли отряза?Kris_men2000 написа:Laetitia написа:Ако изхвърлим рано-рано Мурсия, пак ще трябва да започнем от нулата и рискуваме да се повтори миналогодишния сценарий.
Няма да се оправим с треньори, чийто престой при нас издържа по-малко от дамски чорапогащи...
От никаква нула няма да почваме.Взимаме си веднага ХЕРО и отбора се нормализира и започва да играе като европейски.
Laetitia написа:Херо не ни ли отряза?Kris_men2000 написа:От никаква нула няма да почваме.Взимаме си веднага ХЕРО и отбора се нормализира и започва да играе като европейски.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Ventsi1999, Венелин и 12 госта