II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 юли 2014 07:57

Както се видя Левски отново тази година не показва нищо с играта си . ЦСКА е по-добрият тим и мисля , че ще победи !

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 08:36

Ivo-Chernomoretz написа:Както се видя Левски отново тази година не показва нищо с играта си . ЦСКА е по-добрият тим и мисля , че ще победи !

Разбира се, те показаха толкова повече от Левски, че направо ти е бедна фантазията. Тва пасове по земя, тва удари, няма изритвания напред. Абе направо си играят момчетата а?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 юли 2014 08:44

Така като почнете да се каните предизвиквате съдбата. Те наистина са в по- лошо състояние обаче ние ще сме след тежко гостуване. Един равен чисто статитически е време да излезе.Има време да им наваксаме. При нас има потенциал за развитие докато те нямат нито материал, нито треньор. Въпреки приказките, че няма да го пипат сигурен съм, че като ги закотви на пето-шесто място някъде към десетия кръг ще го съблекат. :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юли 2014 09:17

Сега важен е мача със Зимбру.Дано момчетата се концентрират и ни зарадват с една убедителна победа в Кишинев.За това ще говоря за сините след важния ни мач в ЕКТ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 21 юли 2014 09:19

Отпадане от ЗИМБРУ и унижение както по трибуните, така и на терена във вечното дерби ! Ето това ви чака малки лупита :lol: :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 21 юли 2014 09:19

Ще стане страшен мач. Ще има здраво боричкане, тичане, надиграване, правилен футбол, владеене на инициативата, изобщо най-доброто, което в момента има в БГ футбола. Прогнозата ми - 1:1 или 0:0.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 юли 2014 09:20

отпадате от Зимбру и после равен :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 21 юли 2014 09:25

Кой пък го интересува в момента някакъв мач с умрелия и жалък Левски...Имаме мач в Европа, мача със синичките в момента въобще не ме интересува.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 21 юли 2014 09:27

mtaraduda написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Както се видя Левски отново тази година не показва нищо с играта си . ЦСКА е по-добрият тим и мисля , че ще победи !

Разбира се, те показаха толкова повече от Левски, че направо ти е бедна фантазията. Тва пасове по земя, тва удари, няма изритвания напред. Абе направо си играят момчетата а?

Интересно.
Ние бием подготвения, със доста добра селекция и подготовка Литекс в Ловеч, а вие на Герена се спасявате с гол от 2 метра засада в 85 минута срещу събралия се преди 5 дни Локомотив, съставен изцяло от юноши и посредствени футболисти дошли от Б група.
Кой е по-добрия отбор? ЦСКА или Левски?

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 21 юли 2014 09:34

Venko123 написа:
mtaraduda написа:

Интересно.
Ние бием подготвения, със доста добра селекция и подготовка Литекс в Ловеч, а вие на Герена се спасявате с гол от 2 метра засада в 85 минута срещу събралия се преди 5 дни Локомотив, съставен изцяло от юноши и посредствени футболисти дошли от Б група.
Кой е по-добрия отбор? ЦСКА или Левски?

ти май не разбираш тая игра ... кога има или няма засада ... :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”