I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: I кръг: Литекс - ЦСКА

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 23:51

red__army написа:
Venko123 написа:
red__army написа:Айде пак на амбразурата...ма ние и тогава играехме грозно и биехме Вихрен с 2:1...останалите с по 1:0.Мауриньо побеждава.Но не губи от...примерно Беверен в Европа.Само на Стойчо му е простен един провал с "Мура",в момента чака разрешение за втори-"Зимбру".Аз не виждам прогрес в играта от Берое,през "Зимбру',"до днес.Няма треньорски капацитет да го постигне до четвъртък.Ние дори през целия минал сезон изглеждахме по същия начин.Толкова несъстоятелен Левски,4 победи нямат никва стойност.Може да радват алкохолизирани тинейджъри по трибуните,сериозни хора едва ли.

Ще ме накараш да ти вадя всички резултати от мачовете през сезоните 2002-03 и 2007-08? Ама аз съм си щурак и верно ще ти ги извадя, за да видим тогава какви ще ми ги пишеш!

Да не задълбаваме още...но ЦСКА при него винаги играе грозно и несполучливо,специално в Европа.Това не е само мое мнение а на много болни и стари армейци.Европа е мерило за ЦСКА.не победи над "геренци".

Изключително интересни индивиди сте ми някои.
ЦСКА играе несполучливо в Европа от 89-90 година! Имаме няколко проблясъка при Чичо Митко 98 година и при Йешич с направения от Стойчо през 2002 отбор срещу Байер 3 години по-късно!
Последна промяна от Venko123 на 20 юли 2014 23:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 юли 2014 23:52

Гледам някои мнения и се чудя да се смея ли или да псувам-тоя бил дьрвар, онзи не ставал, :shock: ...а бе вие от Луната ли идвате,що ли :oголемите спецове :idea: , Да слаб мач.мязащ на контрола,но при тези обстоятелства ,по-добре грозна победа отколкото грозна загуба ;) и по -леко с претенциите-нито сме Реал, нито Бразилия!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 23:55

Приемете, че има и други мнения! Наистина няма смисъл да се задълбаваме повече.. Лично аз си изказах мнението!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юли 2014 23:56

Red joker написа:нито Бразилия!

Пази Боже :oops: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 юли 2014 23:57

red__army написа:...,но защо за бога играем с два дефанзивни халва-Галчев и Сънди.О забравих...тактиката да не ни вкарат гол,напред за едно на мъка.

Цял свят играе със схема 4-2-3-1, където "2" са споменатите халфове. Но ти явно смяташ, че ЦСКА разполага с играчи, които да изпълняват 4-3-3.
Спрете се с тези критики още от първия мач! Миналият сезон започнахме по подобен начин - с никаква игра, с току що запознали се футболисти, измъчени равенства и въпреки всичко отборът стигна до второ място отбелязвайки приличен брой голове и то без наличието на централен нападател. Рано е още да вадим лайнометите. Никой друг, освен Стойчо, няма да се справи по-добре в тази ситуация. Няма да изпадам в подробности, просто се сетете в какво състояние беше клубът, в какво е в момента/не много по-различно/ - финансово най-вече, и си отговорете на въпроса КОЙ треньор аджеба би застанал начело на ЦСКА в този момент.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 23:58

RedeviL написа:Приемете, че има и други мнения! Наистина няма смисъл да се задълбаваме повече.. Лично аз си изказах мнението!

Нека има. Ама да пишете такива глупости...Не знам. :cry:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 21 юли 2014 00:00

но защо за бога играем с два дефанзивни халва-Галчев и Сънди

Имаш ли представа колко отбори в цял свят играят в схема с двама дефанзивни халфа? Абе ти.....
Не ми отговори на въпроса някога бил ли си в час по физическо и футбол играл ли си въобще?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2014 00:06

Venko123 написа:
RedeviL написа:Приемете, че има и други мнения! Наистина няма смисъл да се задълбаваме повече.. Лично аз си изказах мнението!

Нека има. Ама да пишете такива глупости...Не знам. :cry:

Виж, какво! Лично аз съм защитавал Стойчо по времето на боклуците, когато го натириха.. Тогава знаех, че му правят мръсно и че в такава ситуация много трудно един специалист би разгърнал пълния си потенциал. От тогава до сега мина време, а Стойчо захваща втори поред сезон. Мисълта ми е, че съм му гледал достатъчно много мачове, за да стигна до извода, че капацитетът му на работа е силно ограничен. Още повече, че не е от тези хора, които умеят да се усъвършенстват, да се адаптират към новостите във футбола. Най-лесно е да наредиш отбора в защита! А това със схемите ще го пропусна! В днешния футбол не е много правилно да си говорим за конкретно спазване на дадена схема. По един начин отборите се защитават, по съвсем друг атакуват, а много често в хода на срещите тактиакта се мени..

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 21 юли 2014 00:07

Щом казваш...Нека така да е. :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юли 2014 00:10

Red joker написа:Гледам някои мнения и се чудя да се смея ли или да псувам-тоя бил дьрвар, онзи не ставал, :shock: ...а бе вие от Луната ли идвате,що ли :oголемите спецове :idea: , Да слаб мач.мязащ на контрола,но при тези обстоятелства ,по-добре грозна победа отколкото грозна загуба ;) и по -леко с претенциите-нито сме Реал, нито Бразилия!

Аааа,остава сега и до нивото на Бразилия да паднем! :lol:

Върни се в “ЦСКА”