I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

red__army
Контакти:

Re: I кръг: Литекс - ЦСКА

Мнениеот red__army » 20 юли 2014 23:34

Айде пак на амбразурата...ма ние и тогава играехме грозно и биехме Вихрен с 2:1...останалите с по 1:0.Мауриньо побеждава.Но не губи от...примерно Беверен в Европа.Само на Стойчо му е простен един провал с "Мура",в момента чака разрешение за втори-"Зимбру".Аз не виждам прогрес в играта от Берое,през "Зимбру',"до днес.Няма треньорски капацитет да го постигне до четвъртък.Ние дори през целия минал сезон изглеждахме по същия начин.Толкова несъстоятелен Левски,4 победи нямат никва стойност.Може да радват алкохолизирани тинейджъри по трибуните,сериозни хора едва ли.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 23:34

RedeviL написа:Карачанаков и Жоаким плачеха за смяна още на полувремето!

Викаш да направим двойна смяна на полувремето? Май повече няма да споря с теб на тема футбол!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 23:35

red__army написа:Айде пак на амбразурата...ма ние и тогава играехме грозно и биехме Вихрен с 2:1...останалите с по 1:0.Мауриньо побеждава.Но не губи от...примерно Беверен в Европа.Само на Стойчо му е простен един провал с "Мура",в момента чака разрешение за втори-"Зимбру".Аз не виждам прогрес в играта от Берое,през "Зимбру',"до днес.Няма треньорски капацитет да го постигне до четвъртък.Ние дори през целия минал сезон изглеждахме по същия начин.Толкова несъстоятелен Левски,4 победи нямат никва стойност.Може да радват алкохолизирани тинейджъри по трибуните,сериозни хора едва ли.

Ще ме накараш да ти вадя всички резултати от мачовете през сезоните 2002-03 и 2007-08? Ама аз съм си щурак и верно ще ти ги извадя, за да видим тогава какви ще ми ги пишеш!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 23:39

16 и 11 допуснати гола през съответните сезони, 2-3 загуби през 2002-03 и нито една през 2007-08.
Вие какво искате? Да побеждаваме всички 30 мача с по 0:8 и да създаваме по 50 положения? Ненормална история.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 23:40

Venko123 написа:Коя смяна е плаха? На Платини или Буш? Какво значи плаха смяна? Ако Стойчо го беше страх щеше да пусне примерно трети дефанзивен халф, за да пази резултат, а той си пусна крило и нападател? Защо го прави, ако го е страх???
Надиграваш се когато имаш класа и сработеност, когато някое от тези две неща липсват няма как да се случи!
Всички давате за пример Лудогорец, какъв футбол играели, колко добри футболисти имали...
Лудогорец градят този отбор от 4 години! Имате ли представа колко пари са хвърлени за тези играчи в Разград? А имате ли представа колко играчи изиграха по 1-2 мача за тях и бяха отпратени...И то чужденци?
Литекс градят отбор от 2-3 години и то със страхотни играчи, а ги бием където ги хванем!

Мда.. Прав си за вижданията на Стойчо! При него всичко е със двойна и тройна подплата. Същото е и в случая с вкарването на трети дефанзивен.. Иначе се надиграваш с противник, който най-малкото не е по-силен от теб! Да, отборът ще се обиграе и ще придобие някакъв облик, но няма нужда да чакаме един месец, за да видим, дали Стойчо ще се престраши да промени тактиката на отбора!

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 20 юли 2014 23:43

Venko123 написа:
red__army написа:Айде пак на амбразурата...ма ние и тогава играехме грозно и биехме Вихрен с 2:1...останалите с по 1:0.Мауриньо побеждава.Но не губи от...примерно Беверен в Европа.Само на Стойчо му е простен един провал с "Мура",в момента чака разрешение за втори-"Зимбру".Аз не виждам прогрес в играта от Берое,през "Зимбру',"до днес.Няма треньорски капацитет да го постигне до четвъртък.Ние дори през целия минал сезон изглеждахме по същия начин.Толкова несъстоятелен Левски,4 победи нямат никва стойност.Може да радват алкохолизирани тинейджъри по трибуните,сериозни хора едва ли.

Ще ме накараш да ти вадя всички резултати от мачовете през сезоните 2002-03 и 2007-08? Ама аз съм си щурак и верно ще ти ги извадя, за да видим тогава какви ще ми ги пишеш!

Да не задълбаваме още...но ЦСКА при него винаги играе грозно и несполучливо,специално в Европа.Това не е само мое мнение а на много болни и стари армейци.Европа е мерило за ЦСКА.не победи над "геренци".

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 23:43

Venko123 написа:

Викаш да направим двойна смяна на полувремето? Май повече няма да споря с теб на тема футбол!

Ми недей! Това не променя факта, че много по-именити треньори от Стойчо са правили смени и в 30-та минута..

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 юли 2014 23:47

RedeviL написа:
Venko123 написа:

Ми недей! Това не променя факта, че много по-именити треньори от Стойчо са правили смени и в 30-та минута..

Че то смяна може да се направи и в 2ра минута при контузия бе...

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 20 юли 2014 23:50

Честита победа.Ама хайде да не се залъгваме-футбол нямаше.Имаше кюскане,хамалене по горката топка,лежане по терена.Това и двата отбора-много слаби,никаква идея,тренерите и двамата толкова си могат-или по точно нищо не могат.Литекс да отива в четвъртък и да изиграва протоколен мач и да си наляга дъто в А група.ЦСКА не коментирам-феновете си знаете отбора по добре от мен.Желая ви успех в ЛЕ,и в родния шампионат.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”