MuFc1878 написа:Ти с кой тръгна да ги сравнявашБраун и Жан Тот са легенди в това отношение!!!
Ясно е това бе колега, ама те прилична стратегия не могат да направят, а какво остава за стратегия, която ще спечели състезание?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Ти с кой тръгна да ги сравнявашБраун и Жан Тот са легенди в това отношение!!!
Niksh0 написа:Вкараха Хамилтън 3 обиколки по-рано в бокса, защото очакваха сейфти кар, което си беше и логично, и Хамилтън си ставаше втори.
И все пак от 20-ти -> 3-ти и едно доста лудо състезание на Люис. Росберг едва ли щеше да успее да направи това, което стори Хамилтън днес.
Niksh0 написа:Интересно ми е само на каква основа Маса обвинява Магнусен за инцидента на първия завой. На него все някой друг му е виновен..
Alonso_Massa написа:Като цяло според мен не може да се хвърли вината към никой от двамата категорично, но все пак за мен Магнусен носи повече вина. Иначе е разбираемо защо Маса е ядосан, тъй като последно време все отпада в такива нелепи инциденти без да е негова вината...
Alonso_Massa написа:Като цяло според мен не може да се хвърли вината към никой от двамата категорично, но все пак за мен Магнусен носи повече вина. Иначе е разбираемо защо Маса е ядосан, тъй като последно време все отпада в такива нелепи инциденти без да е негова вината...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта