I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: I кръг: Литекс - ЦСКА

Мнениеот k_oleto » 20 юли 2014 22:19

Аз донякъде съм съгласен със 100йчо тоя път. Сега се запознават, не можем да очакваме стил Байерн да играят. А защо са дошли чак сега - това към Лупи

Иначе........успех със Зимбру и дано и там грозно, с рикушет, тромаво, но 0:1

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 20 юли 2014 22:20

iliyan написа:Това е 100йчо :) Дори на мускули може да бие Литекс и Краси Балъков ;)

Не знам за Литекс и Краси Балъков, но Левски си ги бие кадет ги хване. :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 юли 2014 22:21

Като цяло слаб мач - и двата отбора не са в желаната форма. "Литекс" може би бяха по-активни през повечето време и имаха повече положения, но Дивиш и късметът ни помогнаха. Късмет имахме и при гола, така че втори пореден път да ги бием в Ловеч с рикошет.
Асприля като цяло беше над всички, но за онази симулация си беше за втори жълт. После обаче и на Сънди май му беше спестен такъв. Последният изобщо не е толкова трагичен, колкото го изкарвате - в атака е почти безполезен, но в дефанзивен план много добре умее да пресича пасове и да спира дори бързи съперникови атаки. Буш е в по-добра форма от Жоаким и може би е добре да го измести от състава. Играча от Люксембург обаче нямам намерение да го отписвам толкова бързо, като знам, че е вкарвал голове на доста прилични съперници на национално и клубно ниво.
Дано Причиненко да не е пострадал лошо, щото вече прекалено много станаха травмите. Оршулич за ЛЕ не е картотекиран и дано Тунчев се оправи за мача в четвъртък, иначе ситуацията ще е много тежка отзад. Впрочем, положителното е, че не допуснахме гол, при положение че нито 1 от 4-те титулярни защитници май не игра на оптималния си пост.
Както и да е, със сигурност играем по-добре, отколкото в началото на миналия сезон, но и по-зле от пролетта. Нормално е, след като повечето титуляри са различни от тогавашните. Смятам, че ще се подобряваме постепенно, но ще ни трябва време да достигнем пролетното ниво. Ако изобщо го достигнем де, щото Гъргоров може и много да го хранят, ама си беше човекът, който придава някакъв облик на играта. Маркиньос винаги съм го харесвал, но нито търчи 90 минути по целия терен като Бадема, нито е толкова постоянен, а зависи от настроението си. Дано другият бразилец да умее да прави играта, че иначе ще имаме затруднения. Впрочем, един Милисавлевич би могъл да бъде повече от приличен плеймейкър, но трябва Стойчо да върне доверието си в него.
В крайна сметка не можем да бъдем и чак толкова недоволни. Започнахме сезона с победа на доста неприятен за гостуване стадион, и то с бая промени в състава. Дано и в Молдова поне повторим резултата.
П.П. Не се изхвърляйте с приказки за титла. Както си паднаха "Лудогорец" вчера, така като нищо пак ще си станат шампиони, че даже може и по-лесно от миналия сезон да го направят - през този конкуренцията им е по-слаба.
Последна промяна от Udoji90 на 20 юли 2014 22:23, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 22:21

captain_drifuss написа:еби му майката, отиваме в ловеч първи кръг и бием и пак има недоволни!
вие не сте нормални! отбор, който е фалирал буквално, половината отбор дошъл в седмицата преди мача, най-добрите футболисти от предния сезон избягали или прекратили с футбола, гостуваме на един от трите най-силни и богати отбора в страната направил си селкция и подготовка както си му е реда и играли два офицални мача повече от нас и ги бием, и вие пак недоволни от треньора!

аре бегайте бе! ако не е Стойчо щяхме да сме по-зле от подуенци...

Какво има да се коментира с човек, за който най-голямото събитие на годината е грозна и безсмислена победа над подуенци!? Същината на проблема е, че както всяка минала година и тази отново не знаем имената на половината играчи, отново един килограм чужденци, докарани ни от знайни и незнайни мениджъри, които ламтят за комисионни.. И стига сте плашили с тоя фалите вече, че ставате банални и смешни! Този уж избегнат от Стойчо фалит и "великите" победи над Левски са точно за ей такива лапнишаранковци като тебе! Няма футбол, няма школа, няма концепция за развитие и най-важното няма публика!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 20 юли 2014 22:24

И така .Ако мача се игра честно и Гришата не се надупи по навик на вас значи ще направите отбор.И второ мача ако е бил истински значи ЦДНА ще бъдат с 6 точки във вторият кръг.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 юли 2014 22:27

onegavon написа:Добре дошъл в А група! :)

Добре заварил! Обаче нямам никакво намерение да гледам тази полюция. Когато футболист с професионален статут поема топката с коляно, тя се удря в кората му и накрая той се спъва в нея, много благодаря! Ония пък с орлицата ги бил Тончо Марадончо...Айсиктир!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 юли 2014 22:28

Микрето и на унгарците се надупи,а тук го изигра още по-майсторски - с рикошет. ;)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 юли 2014 22:28

Какво има да се коментира с човек, за който най-голямото събитие на годината е грозна и безсмислена победа над подуенци!? Същината на проблема е, че както всяка минала година и тази отново не знаем имената на половината играчи, отново един килограм чужденци, докарани ни от знайни и незнайни мениджъри, които ламтят за комисионни.. И стига сте плашили с тоя фалите вече, че ставате банални и смешни! Този уж избегнат от Стойчо фалит и "великите" победи над Левски са точно за ей такива лапнишаранковци като тебе! Няма футбол, няма школа, няма концепция за развитие и най-важното няма публика![/quote]

пич, ти що не купиш клуба и не реализираш желанията си? ще кажеш нямаш толкова пари, а колко акции си купи?

от друга страна като ги разбираш нещата що не станеш един треньор или спортен директор на ЦСКА? ако трябва тръгни от по-малък отбор или от ДЮШ, изгради име и смени омразния Стойчо. ще кажеш- ама аз не съм треньор, аз съм еди си какъв си (монтьор, програмист, лекар, дървар, квото ще да е имаш си професия) не мога да стана директор/ треньор в ЦСКА... ами като не си какво само даваш акъл на нещо което не си ги учил, не си го работил и не го разбираш? а ако го разбираш, защо не си ти треньор/ директор на ЦСКА? миналото лято беше вакантен поста, който го беше поискал го взимаше. Само Стойчо се реши.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 20 юли 2014 22:29

Stahlgewitter написа:
captain_drifuss написа:ЦСКА и литекс играят, подуене коментират, от 9 дерета вода ще докарат да убедят някого, че в ЦСКА нещата са по-зле от тяхният бардак...
не знам какво токова ги вълнува, в неделя има мач ще гледаме, ще говорим след това, аз вече писах, че съм спокоен за "вечното дерби", не бях спокоен за днешния мач, но се видя, че Стойчо зане как да спечели такъв мач красиво, грозно, тва е, не знам какво се очаква да играем на гости на третия най-силен Български отбор...
на подуенци ще напомня само, че те не успяха да бият жалкия локомотив пловдив на собствен терен, мога само да ги питам дали са играли много красив футбол и са убедени във футболното си превъзходство над нас?

най-много ме учудват разни "цесекари", които не спират да плюят по Стойчо и отбора, по този ачин с нищо не помагат на никого, само се излагат, резултатите го показват.
Само се надявам следващата седмица да бъде по-успешна от тази и с две победи да им се запушат устите най-сетне.

Свали червените очила,че след някой и друг месец ще ревеш най много ти,а ние много добре си знаем отбора колко е зле и грам не ни пука вие как сте.

И изминалата година говорехте така, а ко стана в последствие, ние с 4 победи над вас и в Европа а вие 5 място в класирането ;) ;) :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 22:29

memnto написа:Пак юнУши са ви в устата. :shock: :lol:

Какви юноши, бе пич!? С тази школа, дето я имаме в момента, юноши скоро няма да имаме.. То т'ва е повече от ясно! Проблемът, както казах е, че отново се мъкнат 15-20 нови чужденци, които е очевидно, че половината от тях са меко казано комични.. Кажи ми, кой го е гледал това люксембургско аматьорче, дето втори мач разцъква титуляр? Специално на него му следих отиграванията от първото полувреме до смяната му. Еми, сори, ама този нямаше нито едно точно спиране на топката, нито една борба, не се откриваше, не търсеше топката назад и не даде нито един точен пас! И този е титуляр втори пореден мач, и най-вероятно ще почне и срещу Зимбру... Е за тоя ли ще пеем: Хайде, играйте Армейци"..!? :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 20 юли 2014 22:35, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”