I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: I кръг: Литекс - ЦСКА

Мнениеот sin4ec » 20 юли 2014 22:06

След вчерашния спектакъу Левски-Локо Пд казах, че по-тъп мач трудно ще се види, но днес бързо бях опроверган. И докато пловдивчани имат обективно оправдание, то останалите не знам какво точно си мислят, че правят... След Световното тези 180 минути брутален антифутбол ми дойдоха вповече. То бива бездарие, ама чак пък толкоз наистина не бива. Ситуацията ми напомня хокея ни преди десетина години-играят Левски-Славия, уж играят хокей, ама като гледам по ТВ хората как играят, нещо или те не играят хокей правилно, или ние...Е, стигнахме дотам черни негри да ни бият на леда( :!: ), с футбола уверено сме се запътили към дербита с Лихтенщайн и Фарьорите. Това е положението!.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 юли 2014 22:07

еби му майката, отиваме в ловеч първи кръг и бием и пак има недоволни!
вие не сте нормални! отбор, който е фалирал буквално, половината отбор дошъл в седмицата преди мача, най-добрите футболисти от предния сезон избягали или прекратили с футбола, гостуваме на един от трите най-силни и богати отбора в страната направил си селкция и подготовка както си му е реда и играли два офицални мача повече от нас и ги бием, и вие пак недоволни от треньора!

аре бегайте бе! ако не е Стойчо щяхме да сме по-зле от подуенци...

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 юли 2014 22:09

onegavon написа:Ще ти запука и миналата година по това време ръсехте глупости.Стойчо бил селяк ,футболистите ни били ментатета от плажовете, а накрая плакахте на юбилея.

Така те искам,оптимистично настроен.
Изображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 юли 2014 22:09

Stahlgewitter написа:
captain_drifuss написа:ЦСКА и литекс играят, подуене коментират, от 9 дерета вода ще докарат да убедят някого, че в ЦСКА нещата са по-зле от тяхният бардак...
не знам какво токова ги вълнува, в неделя има мач ще гледаме, ще говорим след това, аз вече писах, че съм спокоен за "вечното дерби", не бях спокоен за днешния мач, но се видя, че Стойчо зане как да спечели такъв мач красиво, грозно, тва е, не знам какво се очаква да играем на гости на третия най-силен Български отбор...
на подуенци ще напомня само, че те не успяха да бият жалкия локомотив пловдив на собствен терен, мога само да ги питам дали са играли много красив футбол и са убедени във футболното си превъзходство над нас?

най-много ме учудват разни "цесекари", които не спират да плюят по Стойчо и отбора, по този ачин с нищо не помагат на никого, само се излагат, резултатите го показват.
Само се надявам следващата седмица да бъде по-успешна от тази и с две победи да им се запушат устите най-сетне.

Свали червените очила,че след някой и друг месец ще ревеш най много ти,а ние много добре си знаем отбора колко е зле и грам не ни пука вие как сте.

като не ти пука що цяла вечер дремеш във форума на ЦСКА и коментираш мач, в който твоя отбор няма участие?
бягай да пиеш една бира с някоя пичка, не се занимавай с грозния футбол на ЦСКА.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2014 22:10

Всички се смеем на Ботев, но накрая ще се окаже, че случилото им се зло като нищо може да е за добро! Имат страхотни условия за юношите, а сега се откирва и шанс да бъдат налагани повече в първия отбор. Сигурен съм, че няма да изглеждат кой знае колко различно от останалите отбори!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 20 юли 2014 22:12

Пак юнУши са ви в устата. :shock: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юли 2014 22:15

Умее ги тези работи в А група Стойчо, излизаме с играчи които не се познават и 1 : 0 с/у Литекс!
Вярно е че футбола който играем е пълна нула ама 3 т. с/у директен конкурент за челните места на неговия стадион.
Румънчето да е титуляр другия мач а не звездата на Люксембург.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 юли 2014 22:17

sin4ec написа:След вчерашния спектакъу Левски-Локо Пд казах, че по-тъп мач трудно ще се види, но днес бързо бях опроверган. И докато пловдивчани имат обективно оправдание, то останалите не знам какво точно си мислят, че правят... След Световното тези 180 минути брутален антифутбол ми дойдоха вповече. То бива бездарие, ама чак пък толкоз наистина не бива. Ситуацията ми напомня хокея ни преди десетина години-играят Левски-Славия, уж играят хокей, ама като гледам по ТВ хората как играят, нещо или те не играят хокей правилно, или ние...Е, стигнахме дотам черни негри да ни бият на леда( :!: ), с футбола уверено сме се запътили към дербита с Лихтенщайн и Фарьорите. Това е положението!.

Добре дошъл в А група! :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 20 юли 2014 22:18

Кога най-накрая ще видим смислени атаки от ЦСКА??!! Жоаким сигурно стана с 3 сантиметра по-висок след този мач! Младенов на волейбол ли ги учи или на баскетбол!? Централния ни нападател, цял мач с гръб към вратата! Вижда се , че халфовете ако успеят да свалят топката на земята или я спрат без да ги удари по носа, нещата се изострят, но това стана 4-5 пъти днес. Сънди е муха без глава, Маркиньос бавен, Галчев беше на ниво. Карачанаков-нула. Буш ми се вижда по-остър и бърз от Жоаким. Вече две години, Младенов говори само за защита и никаква идея за атаки. Всичко се дължи на индивидуални проблясъци. Няма ли кой да му подвикне , че от две години нямаме една заучена комбинация в атака.

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 20 юли 2014 22:18

bastuna2003 написа:На фона на слабия мач, особено трагикомично впечатление правят Галчев и Сънди :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не ми е ясно как вече втори мач играем без халфова линия :shock:

Галчев и Сънди бяха единствените,които се мъчеха нещо да направят и бяха най-добрите на терена за ЦСКА,не знам кой мач сте гледали :!:

Върни се в “ЦСКА”