GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот stenly » 03 окт 2009 10:46

unist_gp написа:рекламите на чалга изпълнители в банера на мангал.бг в такъв голям вид във форума е дразнещо. тези индивиди нито имат нещо общо със спорта, нито могат да са пример за възпитание...... мъжкарят азис да си яде топките, преди някой друг да му ги е вкарал някъде другаде :mrgreen:

Моля те... недей така... това е само реклама на един продукт, който в България се продава добре :mrgreen:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 03 окт 2009 11:40

unist_gp написа:рекламите на чалга изпълнители в банера на мангал.бг в такъв голям вид във форума е дразнещо. тези индивиди нито имат нещо общо със спорта, нито могат да са пример за възпитание...... мъжкарят азис да си яде топките, преди някой друг да му ги е вкарал някъде другаде :mrgreen:

Напълно те подкрепям :!:

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Поправете си глупостите !!!

Мнениеот Gunners » 04 окт 2009 18:17

Историческа победа за Арсенал срещу Блекбърн
4 октомври 2009 17:44 Размер на шрифта: T- | T | T+
© Reuters Арсенал сътвори истинско шоу срещу Блекбърн на своя стадион „Емирейтс”. „Артилеристите” разбиха с 6:2 своя съперник и срещнаха трудности само в началото на срещата, когато на два пъти трябваше да наваксват изоставане от един гол.

Гостите поведоха доста изненадващо в 4-та минута, когато Пол Робинсън с далечен пас намери Нзонзи, който се възползва от грешка в отбраната на Арсенал и прати топката в мрежата зад Вито Маноне.

Арсенал бързо успя да се върне в мача, след като в 17-та минута Томас Вермален стреля отдалеч и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на безпомощния Робинсън.

Блекбърн отново поведе в резултата в 31-та минута, когато Дън нахлу в наказателното поле на Арсенал, след което преодоля Галас и разстреля Маноне за 1:2.

Само две минути по-късно „топчиите” отново изравниха резултата, когато Фабрегас намери с хубав пас Ван Перси, който чудесно си овладя топката и след това с прецизен удар прати кълбото в мрежата на Робинсън.

Арсенал поведе за първи път в мача в 37-та минута, когато отново Фабрегас намери Аршавин, който разстреля Робинсън за 3:2.

В 57-та минута Фабрегас показа, че има и много хубав завършващ удар, след като овладя топката на границата на наказателното поле на Блекбърн и с шут от въздуха направи така, че Робинсън само изгледа как кълбото влезе във вратата му.

Арсенал стигна до своя пети гол в срещата в 75-та минута, когато отново Фабрегас асистира, но този път за попадението на Тио Уолкът, който отпразнува завръщането си на терена с гол.

Крайният резултат в срещата бе оформен от влезлия като резерва Никлас Бендтнер, който се разписа в 89-та минута.

Това е най-голямата победа на Арсенал на новия стадион „Емирейтс”.

След тази победа Арсенал вече има 15 точки от началото на сезона и заема четвърто място във временното класиране на Премиършип, като „топчиите” са и с мач по-малко. Блекбърн е на петнадесета позиция с едва 7 точки.

Кое му е историческото ??? През 2006-та отново бием Блекбърн с 6-2 на Емирейтс /за справка в arsenal.com можете да проверите, а през 2007-ма бием Славия Прага с 7-0 в ШЛ. :!:
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Поправете си глупостите !!!

Мнениеот Бижутера » 04 окт 2009 23:12

е що се палиш толкова...вчера във фокус бяха написали че хофенхайм победи хофенхайм с 2-1 пък не съм им се ядосал толкова :lol: :lol: :shock:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 05 окт 2009 15:34

То и да се палиш и да не се палиш кел файда. Пак няма да си оправят грешката хем им я казваш къде е. ;)
Изображение

Потребителски аватар
londongunner
Контакти:

Пълна неадекватност

Мнениеот londongunner » 29 окт 2009 20:14

Моля ви хората които ви пишат статиите поне да бъдат малко компетентни и да познават хората за които пишат
става въпрос за тук http://gong.bg/view_article.php?article_id=99855 това определено не е Домакинов !!!
Ако нямате негова снимка да ви пратя!!!
Ботев Пловдив ; ARSENAL

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 25 ное 2009 15:04

Gibbs sidelined with fractured metatarsal
By Chris Harris

Kieran Gibbs has fractured the first metatarsal in his left foot and will be out for around three months.

arsenal.com

Защитникът на Арсенал Киърън Гибс се оперира, извън игра за три седмици

На кого ли да вярваме :lol:

Оправете си превода, м/у три седмици и три месеца има ОГРОМНА разлика.. :|
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 ное 2009 20:32

Gunners, както и в много други случаи си по-наблюдателен от нас, за което ти благодаря. Материалът е поправен, а грешката наистина груба! :)
Модераторите не са ви враг!

mfca
Контакти:

Имат ли редактор статиите в gong.bg?

Мнениеот mfca » 26 ное 2009 20:32

Здравейте, не се заяждам, а просто питам - има ли редактори наистина?

Постоянно ставаме свидетели на грешки в статиите на сайта. Ако ги правя аз - ок, смеят ми се 100 човека и до там, но този сайт е един от най-посещаваните и уважавани медии у нас и не е нормално да има толкова много грешки. Да не кажа голяма дума, но почти всеки ден четейки новините виждам грешки и то фрапантни. Но това, което видях сега е направо...не знам, нямам думи. Ето за какво иде реч:

Полузащитникът на Барселона Шави Ернандес коментира мегасблъсъка срещу Реал Мадрид в неделя на Камп Ноу.

„В този вид мачове всичко може да се случи. Това са непредвидими двубои”, заяви евр
Шави: Реал трябва да похарчи много пари, за да ни противодействат

Полузащитникът на Барселона Шави Ернандес коментира мегасблъсъка срещу Реал Мадрид в неделя на Камп Ноу.

„В този вид мачове всичко може да се случи. Това са непредвидими двубои”, заяви европейският шампион с Испания от Евро 2008 три дни преди Ел Класико.

„Те имат различен стил на игра – нито по-добър, нито по-лош. Те бяха жертви на нашия успех – трябва да похарчат много пари, за да ни противодействат.”

„За момента те се справят добре. Те са пред нас, но не ми харесва да говоря за мач на юношеската школа срещу дебелия портфейл. Знам какъв мач искаме, знаем каква е философията ни и истината е, че нашият противник не ме интересува много.”

„Ще излезем с уважение, защото винаги е трудно да побеждаваш Реал Мадрид и мисля, че агресията не би била полезна, ние просто искаме трите точки и да си върнем лидерството”, заяви Шави.
опейският шампион с Испания от Евро 2008 три дни преди Ел Класико.

„Те имат различен стил на игра – нито по-добър, нито по-лош. Те бяха жертви на нашия успех – трябва да похарчат много пари, за да ни противодействат.”

„За момента те се справят добре. Те са пред нас, но не ми харесва да говоря за мач на юношеската школа срещу дебелия портфейл. Знам какъв мач искаме, знаем каква е философията ни и истината е, че нашият противник не ме интересува много.”

„Ще излезем с уважение, защото винаги е трудно да побеждаваш Реал Мадрид и мисля, че агресията не би била полезна, ние просто искаме трите точки и да си върнем лидерството”, заяви Шави.

Една буква, една дума - случва се и на най-добрите, но според мен подобна грешка говори за липсата на редактор!

Успех и дано не ме разберете погрешно!

П.С. Май трябваше да пиша в мнения и препоръки...
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Имат ли редактор статиите в gong.bg?

Мнениеот ZinedineZidane » 26 ное 2009 21:09

Това се нарича прекомерно ползване на "copy-paste". Води до затъпяване, човек спира да мисли какво пише и действа автоматизирано. Аз всеки ден споря по този въпрос, когато ми кажат давай по-бързо копирай, че да не губиш време. :)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”