Понеже знам, че темата ще бъде прочетена и от фенове на други отбори, се обръщам и към тях.Аз съм голям фен на ЦСКА и не крия,че имам много резерви към някой детайли около ФК Левски.Но никога това не ме е водило и мисля, че с всеки изминал ден започвам все почече да не обръщам внимание на противниковите отбори.Просто част от деня ми винаги изминава в търсене на инофромация относно моя любим отбор.Хора като господин Батков и изказвания като неговите ни връщат много, много назад..Всеки вижда, че г-н Томов не се справя подобаващо с клуба, но аз го уважавам за едновременно мъжкото и европейско поведение спрямо нападките по адрес на ЦСКА.Надявам се, че като истински, интелигенти фенове по-често ще казваме ОБИЧАМ, отколкото мразя.Аз обичам ЦСКА и не мразя никого.
''Сърца червени, сърца милиони, на шампиони, саамо ЦСКА!"
ОБИЧАМ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ОБИЧАМ
След тази реч незнам какво мога да кажа. Надявам се все повече фенове, да бъдат така настроени. И за пореден път ще кажа ПОДКРЕПЯТЕ СИ ОТБОРИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПРОТИВНИЦИТЕ!!!
dani*** написа:Понеже знам, че темата ще бъде прочетена и от фенове на други отбори, се обръщам и към тях.Аз съм голям фен на ЦСКА и не крия,че имам много резерви към някой детайли около ФК Левски.Но никога това не ме е водило и мисля, че с всеки изминал ден започвам все почече да не обръщам внимание на противниковите отбори.Просто част от деня ми винаги изминава в търсене на инофромация относно моя любим отбор.Хора като господин Батков и изказвания като неговите ни връщат много, много назад..Всеки вижда, че г-н Томов не се справя подобаващо с клуба, но аз го уважавам за едновременно мъжкото и европейско поведение спрямо нападките по адрес на ЦСКА.Надявам се, че като истински, интелигенти фенове по-често ще казваме ОБИЧАМ, отколкото мразя.Аз обичам ЦСКА и не мразя никого.
''Сърца червени, сърца милиони, на шампиони, саамо ЦСКА!"
Евала за мнението!Ето такива фенове-подкрепящи своите отбори,а не плюещи по чуждите заслужават уважение!
.
Последна промяна от acmilan на 08 авг 2013 12:37, променено общо 3 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:az obi4am loko sofia i milan!ina4e toq dani go poznavam i ne e mnogo stoka,hahah!ina4e naistina trqbva pove4e ljubov,a ne omraza.i lesvki i cska,kakto i vsi4ki balgarski otbori trqbva da varvqt napred i da se radvame vsi4ki,bez goveda,praseta i tem podobni.az sam lokomotivec,no osaznavam,4e levski i cska sa grandovete u nas,taka 4e vi molq prosto da varvim vsi4ki zaedno napred,a ne da se pljuem.i znam kakvo 6te kajete za latinicata,prosto nqmam takava.samo loko!
Приятелю, това че не можем да вървим всички заедно е ясно дори и на неродените

П.П. Forza Milan

imah predvid da varvim zaedno,kogato igraqt nacionalite i da ne hodim na ma4ovete na drugi otbori v evropa i da sme za 4ujdite takiva.az vinagi vikam za balgarskiq otbor.daje hodih na 4erno more-6tutgart.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
А за събота не знам какво толкова се говори за атмосфера.Да, двете агитки направиха шоу, да този път бяхме малко повече, но в крайна сметка на стадиона имаше 15-тина хиляди..
Толкова хора има всеки път на Берое-Левски например, а май Стара Загора беше около 10 пъти по-малък град..

Толкова хора има всеки път на Берое-Левски например, а май Стара Загора беше около 10 пъти по-малък град..
acmilan написа:imah predvid da varvim zaedno,kogato igraqt nacionalite i da ne hodim na ma4ovete na drugi otbori v evropa i da sme za 4ujdite takiva.az vinagi vikam za balgarskiq otbor.daje hodih na 4erno more-6tutgart.
100% съгласен.
dani*** написа:А за събота не знам какво толкова се говори за атмосфера.Да, двете агитки направиха шоу, да този път бяхме малко повече, но в крайна сметка на стадиона имаше 15-тина хиляди..![]()
Толкова хора има всеки път на Берое-Левски например, а май Стара Загора беше около 10 пътои по-малък град..
Напълно нормално е когато Левски или цска играят с отбор от провинцията стадиона да е пълен.
Аиде със здраве и лека.
- Ticha
- Контакти:
acmilan написа:imah predvid da varvim zaedno,kogato igraqt nacionalite i da ne hodim na ma4ovete na drugi otbori v evropa i da sme za 4ujdite takiva.az vinagi vikam za balgarskiq otbor.daje hodih na 4erno more-6tutgart.
Евала! Ще стане човек от тебе!