Хасково-Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Хасково-Лудогорец - 1:0

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 09:56

roskov9 написа:Аз останах от доста мачове на световното отвратен от съдийството,
а в някои и от треньорството. И какво от това?

Без да оронвам радостта от победата на хасковлии, особено след като не съм гледал мача,
ми се струва доста странно Лудогорец да инкасира загуби предимно от по-скромните отбори.

Дали е заради тото, или защото залогът от мачовете е такъв, не ме вълнува особено,
но или ни чака провал в ЕКТ, или сме се пазили от гола, или требе като другите врабчета да си кълва царевицата и да оттеба футбола, Уважаеми Корифейо на мизийската мисъл.

Не е странно, брат 8-) Ако беше гледал мача, щеше да разбереш защо 8-) Имахте и около 20-30 фенове на стадиона, които бяха отразени подобаващо 8-) И като казвам "подобаващо" нямам предвид, че някой им се е подигравал, а че ги поздравиха заради подкрепата на отбора 8-) Но наистина, ние от 5-6 контратаки, върза ни един пъти вкарахме :) кой е виновен, че цял мач се играе пред нашата врата :) Ами цъкайте си я цял мач по ширина топката и това е. Резулатът е ясен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 09:59

IvanGit написа:Отново Партизан,отново Хасковска област-Де Жа Вю или падане на класата на Лудогорец предстои да разберем.Надявам се да е Де Жа Вю.

Брато, много са добри и много си я разиграват топката :) Чак на мен не ми се вярваше, че ще им удържим :) Работата не е майтап :lol:

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 20 юли 2014 10:11

Вървиш Станко.
Без съмнение това е най-сладкото във футбола - когато по-скромния отбор удържа, та чак и измъква победата.
Честито на всички присъствали и споделили това усещане.

И все така да я карате!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 10:32

roskov9 написа:Вървиш Станко.
Без съмнение това е най-сладкото във футбола - когато по-скромния отбор удържа, та чак и измъква победата.
Честито на всички присъствали и споделили това усещане.

И все така да я карате!

Приятелю, за разлика от повечето фенове, на повечето български отбори, АЗ като пряк свидетел на мача, няма как да кажа че бяхме по-добрия отбор 8-) Просто на нас, къде на късмет, къде на мускули, къде на тактика, ни върза вашата игра и ви ударихме :) И още нещо...може да сте първите, но няма да сте последните 8-) Любимешкият синдром го забравете 8-) Честно казано в отбора ни преобладават футболисти, отхвърлени от Левски, Берое, Локо Сф....и.н. 8-) Какво да го правиш, българчета, чат-пат и малко по-дъртички, ама са си пример за другите 8-) Толкова можем, това правим 8-)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 20 юли 2014 11:04

slash1912 написа:Моята прогноза беше 1:0.За мен това не е изненада.И миналата година започнаха така ;)

Те тея могат да нижат само загуби до 5-6 кръг и пак да станат шампиони, толкова са зле всички останали...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 20 юли 2014 12:16

С такава зрителска подкрепа, определено заслужавате положителни емоции.
А също и А Група има нужда от корави отбори, като Морето и Беоре, а също и моята Славия, които да бъркат сметките,
за което Ви благодарим!

Аз харесвах играта на Любимец миналата година и ме беше жалко, че треньора не успя да се поздрави с повече победи/равни, но в дългосрочен план, оскъдните ресурси правят битката почти невъзможна и напълно обречена. Жалко за усилията и дано имате повече наслука!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 20 юли 2014 12:17

James Beattie написа:
dunavfc написа:Много малоумници има в тая тема, не е за сефте....Как разбирате, че един мач е уговорен, без да сте гледали и 10 секунди от мача ? Вие имате ограниченото мислене на врабче, всеки резултат извън логиката е уговорен. Световно гледахме скоро, Коста Рика спечели група в компания на Уругвай, Италия и Англия, е трябва ли целият свят да се съмнява в резултатите на тима ?

Аз мисля, че тоя ... не му помня името. Тренера на Лудогорец с белата коса. Той има акъл колкото едно врабче. Чудно ми е, как турчина, начело на Лудогорец си хвърля парите, за да строи стадион и т.н., а още държи този боклук за треньор.

Ти как разбра,че Домусчиев е турчин,като нито е от Разград,още по малко е помак.Що пишеш глупости.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 20 юли 2014 12:23

angelco77 написа:[Ти как разбра,че Домусчиев е турчин,като нито е от Разград,още по малко е помак.Що пишеш глупости.

Нещо има във въздуха над Стара Гъзора от тецовете ми се чини, не може да няма причина за изписаните тея дни тонове глупости от фйенуви на маруличи...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

мили

Мнениеот мили » 20 юли 2014 12:39

angelco77 написа:
James Beattie написа:
dunavfc написа:Много малоумници има в тая тема, не е за сефте....Как разбирате, че един мач е уговорен, без да сте гледали и 10 секунди от мача ? Вие имате ограниченото мислене на врабче, всеки резултат извън логиката е уговорен. Световно гледахме скоро, Коста Рика спечели група в компания на Уругвай, Италия и Англия, е трябва ли целият свят да се съмнява в резултатите на тима ?

Аз мисля, че тоя ... не му помня името. Тренера на Лудогорец с белата коса. Той има акъл колкото едно врабче. Чудно ми е, как турчина, начело на Лудогорец си хвърля парите, за да строи стадион и т.н., а още държи този боклук за треньор.

Ти как разбра,че Домусчиев е турчин,като нито е от Разград,още по малко е помак.Що пишеш глупости.

Защо пише глупости ли?
Защото се чувства недосегаем.
Защото не може да разсъждава по друг начин.
Не е само той, има и други които пишат глупости. Ако са в обществена среда, не смеят дума да обелят, беден им е езика. Тук във форума мислят, че са сами и намират среда за изява на глупостите си.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 20 юли 2014 12:47

Неочаквано. Браво на Хасково

Върни се в “Лудогорец”