Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 20 юли 2014 03:30

Емоционалната се контролира с медитация. И, под медитация не разбирай някакви странни ритуали и глупости, а съвсем елементарни упражнения за контрол на дишането и отпускане на сетивата и мислите. :P :P :P

(Из)Оставям те в сигурните ръце на Янтрата, виждам че е дошъл да ни навести, аз вчера си легнах в 5 и вече едва се крепя. :lol: :lol:

Буенас Ночес и Кийп калм енд немой да се лютиш, Данке за вниманието. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 юли 2014 03:31

Лека нощ, другарю. От теб научавам повече езици, отколкото в училище 8-) :mrgreen:
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 юли 2014 03:32

YANTRA_FOREVER написа:
Laetitia написа:Хах, добро да е, Ице, и мерси. :)

Преди случайно да заспя пак, да те питам, ама кажи обективно, Варна заслужава ли си да се посети ей така за 1 ден например. В смисъл дали има какво да видя или правя :roll:
Има, разбира се. Морската градина, делфинариума, Катедралата, римските терми, музеите (в единия е най-старото златно съкровище, както и скелетът Пешо, който си има златен нахуйник :lol: ). Варна е прекрасна. :oops:

Спинкай сладко, Сашко, не се тревожи за мен. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 юли 2014 03:34

От това само градината ме заинтригува донякъде (пешо няма да го коментирам :mrgreen: ) :oops: Аз не си падам по забележителностите. Но може и да посетя, че ми се ходи в някой град, който не съм виждал.
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 юли 2014 03:36

YANTRA_FOREVER написа:От това само градината ме заинтригува донякъде (пешо няма да го коментирам :mrgreen: ) :oops: Аз не си падам по забележителностите. Но може и да посетя, че ми се ходи в някой град, който не съм виждал.

Пф, как не си падаш по забележителности. :lol: Иначе в градината е много хубаво наистина. Ако идеш, не пропускай мостчето на желанията. А, и зоопарк си имаме, който също е там. :)

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 юли 2014 03:39

Laetitia написа: Пф, как не си падаш по забележителности. :lol: Иначе в градината е много хубаво наистина. Ако идеш, не пропускай мостчето на желанията. А, и зоопарк си имаме, който също е там. :)

Е, аз никъде няма да ида ами, където ме заведат :| Имам два варианта къде да се натреса ама трябва да питам първо все пак :mrgreen: Една братовчедка и един приятел от Силистра. И двамата са там от повече от година и би трябвало да знаят интересните неща.
Слушаш ли гръцко да те поздравя с някоя песничка :roll: :mrgreen:
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 юли 2014 03:41

YANTRA_FOREVER написа:Е, аз никъде няма да ида ами, където ме заведат :| Имам два варианта къде да се натреса ама трябва да питам първо все пак :mrgreen: Една братовчедка и един приятел от Силистра. И двамата са там от повече от година и би трябвало да знаят интересните неща.
Слушаш ли гръцко да те поздравя с някоя песничка :roll: :mrgreen:

Бъди сигурен, че точно в градината биха те завели. :) Ама не се юрвай сега, че пак се е скъсало да вали. :lol:

Иначе гръцко не харесвам особено, имам няколко песнички, де...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 юли 2014 03:44

Laetitia написа:Бъди сигурен, че точно в градината биха те завели. :) Ама не се юрвай сега, че пак се е скъсало да вали. :lol:

Иначе гръцко не харесвам особено, имам няколко песнички, де...

А то понеже тук не капва :mrgreen: Прогниха ми костите вече :lol:
Аз продължавам културната си обиколка на средиземноморието: Италия, Алжир, Испания сега съм на гръцка вълна :lol:
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 юли 2014 03:45

YANTRA_FOREVER написа:А то понеже тук не капва :mrgreen: Прогниха ми костите вече :lol:
Аз продължавам културната си обиколка на средиземноморието: Италия, Алжир, Испания сега съм на гръцка вълна :lol:

Наистина ръждясахме вече с тоя дъжд, то се оля да вали.Само мъкна чадър като хамава навсякъде...
Ти нали знаеш, че дипломната ми е за средиземноморската музика? Какво слуша от Италия?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 юли 2014 03:51

Laetitia написа:Наистина ръждясахме вече с тоя дъжд, то се оля да вали.Само мъкна чадър като хамава навсякъде...
Ти нали знаеш, че дипломната ми е за средиземноморската музика? Какво слуша от Италия?

Аз залагам на качулка, колкото да не ми изгние главата :lol: А един от Плевен ми се оплаква, че им изсъхнала градината. На един час път не е валяло от над месец, тук всеки ден :roll:
Да, затова и подхващам темата :lol: Ами аз харесвам Челентано, Рики е Повери, Умберто Тоци и подобн от златния фонд :lol: Е и така да се каже народни песни. Любимата ми:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RcGyTjlX14g[/youtube]
Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”