Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот Venko123 » 19 юли 2014 23:40

siniq_fen написа:Отборът ни представява една много, много жалка картинка. Няма какво друго да се каже :cry:

Стига де. На мен пък ми харесва играта на Левски, дано продължават с тази игра. Тренера и той е доволен, така че... ;)

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 23:43

Player написа:Когато посяваш нещо, не може веднага да го ожънеш. Някои ако има календари на отбора от тази година, от миналата или по-миналата запазени, нека да погледне футболистите тогава и да види колко от тях са сега в отбора. Няма как всички да са нови и да се е получило веднага добро сработване между тях. Като идват новите няма кой да ги въведе в атмосферата на отбора, няма авторитети от които да се респектират и поучават. Това не е само за футбола, а за всяка професия. Няма как в която и да е фирма да се сменя екипа през няколко месеца и всички да са все новобранци и работата да им спори от първия ден. Като няма кой да ти покаже как стоят нещата на новото място и да ти даде ценен съвет и опит не става работата ей така. Важното е че имат желание и се стараят момчетата. Всичко се постига с работа, ако пък не става, тогава с много работа. Пълна подкрепа е единствения начин за постигане на нещо градивно. Като падне някои трябва да му подадеш ръка и да го подкрепиш да продължи, а не да му се нахвърлиш и да го ругаеш, още повече като го обичаш. Ако имате малко дете което отива да изиграе първия си мач и не се представя добре, какво ще направите след това, ще му кажете че за нищо не става и да се маха или ще го подкрепите и нахъсате да продължи напред?

Колко много истина... Деградирала нация сме ние. :cry:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 юли 2014 23:59

Player написа:Когато посяваш нещо, не може веднага да го ожънеш. Някои ако има календари на отбора от тази година, от миналата или по-миналата запазени, нека да погледне футболистите тогава и да види колко от тях са сега в отбора. Няма как всички да са нови и да се е получило веднага добро сработване между тях. Като идват новите няма кой да ги въведе в атмосферата на отбора, няма авторитети от които да се респектират и поучават. Това не е само за футбола, а за всяка професия. Няма как в която и да е фирма да се сменя екипа през няколко месеца и всички да са все новобранци и работата да им спори от първия ден. Като няма кой да ти покаже как стоят нещата на новото място и да ти даде ценен съвет и опит не става работата ей така. Важното е че имат желание и се стараят момчетата. Всичко се постига с работа, ако пък не става, тогава с много работа. Пълна подкрепа е единствения начин за постигане на нещо градивно. Като падне някои трябва да му подадеш ръка и да го подкрепиш да продължи, а не да му се нахвърлиш и да го ругаеш, още повече като го обичаш. Ако имате малко дете което отива да изиграе първия си мач и не се представя добре, какво ще направите след това, ще му кажете че за нищо не става и да се маха или ще го подкрепите и нахъсате да продължи напред?

Подкрепа има, резулати няма... Колко повече да ги подкрепяме. Ето сега феновете пак време им дават както искат от отбора, но отбор на 1-2 седмици от един удар един гол. А нашите тренират 2 месеца вече "испанския" стил. То вече нерви не останаха на хората, въпреки всичко имат подкрепа. Ако играят както днес в дербито, ще берем поредния срам. :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 20 юли 2014 00:03

Като за първи мач - слабо. Предвид противника - зле. Като сравнение с миналата година - добре.
...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 юли 2014 00:09

Трябва търпение, важното е от мач на мач играта да се подобрява. Хубаво е като цяло, че първенството започва по това време, видя се, че промяната от миналата година с ранния старт е по-скоро позитивна, сега с по-малкото мачове и по-късния финал ще може да протече далеч по-спокойно. Лошото е, че много малка част от отборите към момента имат някаква прилична готовност и селекцията ще бъде непрекъснат процес поне в следващия месец, оформянето на титулярен състав също ще е огромно предизвикателство, предвид и идването на юношите. Приятно впечатление ми направи Педро, макар че аз бях по-скоро скептичен спрямо неговия трансфер. За останалите е твърде рано да се дават каквито и да е оценки.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 20 юли 2014 00:14

Много слаба игра , но за разлика от последната година има играчи.Ако се избегнат излишните драми от един-два слаби мача , сините след два месеца ще бъдат доста по-добри. АСлаб пост е вратарския. От това което игра Кунчев при акулите не съм във възторг , а на макето му вкараха с един удар.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юли 2014 00:15

Вие майтапите ли се? Какъв футбол видяхте в тия подобия на футболисти? От днешния мач ми стана ясно, че испанеца е фигурант, треньор е Гонзо!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 юли 2014 00:32

Кировец написа:Отлично начало на сезона. 8-)

Като вашето горе-долу, а?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юли 2014 00:32

Stahlgewitter написа:Някой да бие ключ на темата,че някои хора ще си срежат вените от нищо и никакъв Х :lol:
Елате на стадиона,попийте от атмосферата и ще видите как нещата са малко по-различни от пред плазмата.

Какъв Х те гони? Едни хора водят подготовка, съвсем други играят! С тренер Гонзо - толкова,ако искат и 1000 години да играят заедно....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 юли 2014 00:33

zlato1234 написа:
Подкрепа има, резулати няма... Колко повече да ги подкрепяме. Ето сега феновете пак време им дават както искат от отбора, но отбор на 1-2 седмици от един удар един гол. А нашите тренират 2 месеца вече "испанския" стил. То вече нерви не останаха на хората, въпреки всичко имат подкрепа. Ако играят както днес в дербито, ще берем поредния срам. :evil:

Аз Левски ще подкрепям докато съм жив, в добро и в лошо. Така съм избрал да се вълнувам от футбол и да бъда от този отбор откакто се помня и знам, че няма само победи и хубави моменти. Аз като харесам нещо то е завинаги и не се отказвам каквото и да става. А за вратарският пост си прав. Това е половината отбор както се казва и след като е имало имена като Б.Михайлов, Здравко Здравков., Пламен Николов, Иванков и Петков които са спасявали отбора в много ситуации, а след тях от всеки втори удар към вратата си е сигурен гол, заради това че нямаме и не можем да си вземем достоен заместник на предишните сме си виновни ние е ще си патим. И дано попият нещо испанско и да свалят топката на земята повечко.
Последна промяна от Player на 20 юли 2014 00:35, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”