Stahlgewitter написа:Момчета и момичета,очакванията към днешно време и без това не бяха кой знае какви.Тук гледам са се развихрили доказани форумни мрънкачи.Първи мач е ако сте забравили.Вие вече разкрихте и треньор и отбор.Айде малко по-сериозно.Знам,че на всеки му е гадно след този мач и е бил с по-големи очаквания,но това е реалността.
Нямаше кой знае колко хубави моменти откъм футбол,но все пак се забелязваше някаква идея.Локото към края вложиха в лежане и това им спечели точката.Не е станало кой знае какво.
И пак да се повторя,оставете хората да работят.Аз знам,че повечето тук сте доказани футболни капацитети,но все пак дайте го малко по-кротко.
САМО ЛЕВСКИ!
Е, не може ли да има повече мнения като това? Толкова ли е трудно?
Представянето не беше толкова лошо. Не беше толкова прекрасно, колкото го описа Пепе, но не беше и зле. Забелязваше се идея и желание. Мурсия с тези негови клякания и разпалено поведение показа много страст, скоро сме нямали такъв треньор. Напук на всички Домовчийски ми хареса. Освен, че вкара гола имаше някои други добри отигравания. Истината е, че има надежда и вместо да се хванем за нея, да подкрепяме поне 1 сезон, почвате с мрънканиците... всъщност псувните още от първия мач. Аз ще отида на мача с ЦСКА на 27, ще гледам и ще подкрепям Мурсия до края на сезона. Защото ми писна от тези смени, с които нищо не правим.