Левски София - Локомотив Пловдив
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - Локомотив Пловдив
Аз съм казал още като дойде, че Пепе Мурсия ще изкара максимум до 5-тия кръг 

Леевски, оле

А, бе, на някой направи ли му впечатление, че тоя Пепе нещо клякаше все около линията, ама не нормално клякане, а все едно кючек играе - клекне, подстане, пак клекне

Леевски, оле

Питам и отговор не очаквам,има ли в Левски нападатели??? Защото Домо и Божо по скоро ми приличат на овчари излезни да се поразтъпчат по хубавата зелена трева.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
daniel875 написа:Синичко написа:От първия мач се почва с призивите за оставка и обиди. Писна ми от дебили! Всяка година реват, все тая дали е Сираков, Гонзо, Мурсия, Йоканович, Митов, Кокала, Боримиров, Тонев, Йовов, Сухия... Ревнат от първия мач, изгонят човека Х на петия, след туй следващия и така до края на света. Вие сте едни първосигнални същества, явно неспособни да мислят с това, което е на раменете им.
Ти на колко години си, че така приказваш? Колко поколения големи футболисти си гледал? Този "Левски" не е мой, той е на Батков, той е на някакъв пребоядисан комунист в капиталист. Такива най - много са ми противни.
Ми изгони го Батков и намери нов човек. Ти го каза - той е проблемът, не Гонзо и Мурсия, чаткаш ли? Какво ти е виновен испанецът? Какво искаш да направи за 1 месец? Да играем прелестно?

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Момчета и момичета,очакванията към днешно време и без това не бяха кой знае какви.Тук гледам са се развихрили доказани форумни мрънкачи.Първи мач е ако сте забравили.Вие вече разкрихте и треньор и отбор.Айде малко по-сериозно.Знам,че на всеки му е гадно след този мач и е бил с по-големи очаквания,но това е реалността.
Нямаше кой знае колко хубави моменти откъм футбол,но все пак се забелязваше някаква идея.Локото към края вложиха в лежане и това им спечели точката.Не е станало кой знае какво.
И пак да се повторя,оставете хората да работят.Аз знам,че повечето тук сте доказани футболни капацитети,но все пак дайте го малко по-кротко.
САМО ЛЕВСКИ!
Нямаше кой знае колко хубави моменти откъм футбол,но все пак се забелязваше някаква идея.Локото към края вложиха в лежане и това им спечели точката.Не е станало кой знае какво.
И пак да се повторя,оставете хората да работят.Аз знам,че повечето тук сте доказани футболни капацитети,но все пак дайте го малко по-кротко.
САМО ЛЕВСКИ!

- popokutepetel
- Контакти:
Гледам много фенчета на четирибуквието се появили тук и се топлят от лошото представяне на Левски.
Като им чета мъдрите мисли стигам до извода, че това първенство след брилянтното представяне срещу колоса от Молдова пълен фаворит за титлата е четирибуквието, което ще се бори с другите два основни конкурента Хасково и Славия. Възможно е в челната тройка да влезе и Литекс, но само при положение, че утре успее да вземе поне 3 т. от четирибуквието. В противен случай Литек отпада от борбата за медали. Борбата за оцеляване ще се води между Левски, Лудогорец и Марек, като два от тези три отбора със сигурност ще изпаднат
А истината е друга. От един мач кой знае какви изводи не могат да се правят. Вярно Локо Пд се събраха от десетина дена, но това изобщо не значи, че са някакво обречено тимче. Да не забравяме, че 1992 г. Дания събрана от плажовете стана Европейски шампион.
Лично мен играта на Левски ме разочарова доста, но в сравнение с миналата година се видяха и някои положителни моменти, като един от тях е многото удари от далечно разстояние и то от няколко футболисти. Положителен момент е и привличането на типично крило с добра техника. Защитата не може да се прецени, тъй като не е имало в какво да се прояви.
Като им чета мъдрите мисли стигам до извода, че това първенство след брилянтното представяне срещу колоса от Молдова пълен фаворит за титлата е четирибуквието, което ще се бори с другите два основни конкурента Хасково и Славия. Възможно е в челната тройка да влезе и Литекс, но само при положение, че утре успее да вземе поне 3 т. от четирибуквието. В противен случай Литек отпада от борбата за медали. Борбата за оцеляване ще се води между Левски, Лудогорец и Марек, като два от тези три отбора със сигурност ще изпаднат

А истината е друга. От един мач кой знае какви изводи не могат да се правят. Вярно Локо Пд се събраха от десетина дена, но това изобщо не значи, че са някакво обречено тимче. Да не забравяме, че 1992 г. Дания събрана от плажовете стана Европейски шампион.
Лично мен играта на Левски ме разочарова доста, но в сравнение с миналата година се видяха и някои положителни моменти, като един от тях е многото удари от далечно разстояние и то от няколко футболисти. Положителен момент е и привличането на типично крило с добра техника. Защитата не може да се прецени, тъй като не е имало в какво да се прояви.
Божо, между другото, ако се премери, кантара ще удари минимум 90 кила
Много физика е качил 

Леевски, оле

Слабичко, но не съм и очаквала нещо много по-различно в първия мач.
Мислех, че е на късмет, че в първия кръг да срещнем отбор с куп проблеми като Локото, но за жалост не успяхме да победим дори тях.
Пешо, Бедоя и Крумов бяха сред кьоравите с едно око, но като цяло нямаме облик и ще трябва доста усилия да се хвърлят, за да заработи механизмът.
Призивите за оставка от първия кръг са нелепи. В кръга на шегата - преди Лудогорец сме!
Само Левски!
Мислех, че е на късмет, че в първия кръг да срещнем отбор с куп проблеми като Локото, но за жалост не успяхме да победим дори тях.
Пешо, Бедоя и Крумов бяха сред кьоравите с едно око, но като цяло нямаме облик и ще трябва доста усилия да се хвърлят, за да заработи механизмът.
Призивите за оставка от първия кръг са нелепи. В кръга на шегата - преди Лудогорец сме!
Само Левски!
Последна промяна от Laetitia на 19 юли 2014 22:20, променено общо 1 път.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Middlesbrough написа:terata написа:zlato1234 написа:На 19 Юли започва Първенството... Не е много лека програмата, но трябва Гонзо да ги стегне.![]()
Е кво и е тежкото на програмата. Първите два кръга хем ще почиваме, хем ще сме с 6 точки.Така момчетата ще имат повече време за подготовка.
+1
TristaNNN написа:Така като гледам програмата, първото голямо препятствие ще ни чака в четвъртия кръг-гостуване на Берое, които стягат много, ама много сериозен отбор, а и традиционно са силни като домакини.
Демба_Ба написа:Мисля че до мача в Ловеч в шестия кръг, спокойно можем и да не загубим точки.В първия кръг сме домакини на разнебитения Локо ПД, втори кръг- мач с разнебитения ЦСКА,Ботев ПД на "Герена" си ги бием винаги, дори и с дублиращия отбор, плюс мачове срещу слабаците Берое и Локо СФ които тоя сезон ще се борят за оцеляване.И после вече идват тежките мачове срещу двата ни основни конкурента за титлата- Литекс и Лудогорец...ако вземем поне 4 точки от тях, мисля че ще зимуваме на върха, а вече за на пролет ша видим ко'ш прайм
Разбирате ги нещата и до тук сте с програма максимум.

- amstel_beer
- Контакти:
Stahlgewitter написа:Момчета и момичета,очакванията към днешно време и без това не бяха кой знае какви.Тук гледам са се развихрили доказани форумни мрънкачи.Първи мач е ако сте забравили.Вие вече разкрихте и треньор и отбор.Айде малко по-сериозно.Знам,че на всеки му е гадно след този мач и е бил с по-големи очаквания,но това е реалността.
САМО ЛЕВСКИ!
+ 1914