Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот boabbb » 19 юли 2014 22:06

Player написа:Това е едва първият мач за годината. И на мен не ми хареса почти нищо от играта, но трябва малко време да мине преди да се правят оценки. Ако някои е имал надежди, че този отбор ще започне още от първия мач да играе прекрасно и да побеждава всеки, много се е объркал.

А, как да не е, бе :? Глей го момчето какво казва :lol: :lol:

Гаджев: Играхме много добре - можехме да спечелим с разлика
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 19 юли 2014 22:08

Сега малко и за мача : Голяма грешка беше пускането на Сърмов и Прохазка срещу Локо Пд . Ясно беше ,че ще се окопаят локото , ама испанеца пуска двама дефанзивни. Второ голяма грешка беше оставането в игра на Сърмов най слабият на терена играч , главен виновник за гола срещу Левски. Харесаха ми много 4-та защитници , вратаря е ... малко понатежал ми се струва ??? Домо и валери много слаби , добър мач за Педро. Ще видим има време дано се включат още 2-3 нови футболисти въпреки ,че няма време първенството започна.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 юли 2014 22:09

Kris_men2000 написа:
ralka_levskarka написа:Тук стана мноооого грозно.

А кое му е хубавото бе Ралке.Тези кретени за 5 години ме докараха до лудницата и на една шепа хапчета за нерви.

Пази си здравето, момче! По - важно от него няма. Тези ритнитопковци не заслужават да се ядосва човек за тях. Жалки капиталисти! Само за пари мислят и за нищо друго. Няма клубна принадлежност, няма всеотдайност... НИЩО.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 юли 2014 22:10

Venko123 написа:
Kris_men2000 написа:Шок и ужас . Мършите играещи подобие на футбол в ЛЕВСКИ можели и да вкарват голове на сбирщайн отбор на 2 дни.Браво мърши сега почивайте 10 кръга.НЕ СЕ ПРЕТОВАРВАЙТЕ МНОГО.И ПОСЛЕ ОЩЕ ЕДНО ГОЛЧЕ НА МАРЕК И ЩЕ ВИ ОБЯВИМ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЪРШИ НА А ГРУПА.НЕКАДЪРНИЦИ МАЛОУМНИ СТЕ ВИЕ Гонзо тъпира и Батков помака.

Защо така обиждате футболистите и г-н Батков? Нали му трябваше малко време на професор Пепе?

КОЛКО ВРЕМЕ ОКОЛО 5- 6 ВЕКА ЛИ ИЛИ МАЛКО -ПОВЕЧЕ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

pomiqr164

Мнениеот pomiqr164 » 19 юли 2014 22:10

Миналото първенство "Левски" изглеждаше като Германия на световното пред този новия "Левски".

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 22:10

От първия мач се почва с призивите за оставка и обиди. Писна ми от дебили! Всяка година реват, все тая дали е Сираков, Гонзо, Мурсия, Йоканович, Митов, Кокала, Боримиров, Тонев, Йовов, Сухия... Ревнат от първия мач, изгонят човека Х на петия, след туй следващия и така до края на света. Вие сте едни първосигнални същества, явно неспособни да мислят с това, което е на раменете им.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 юли 2014 22:10

Kris_men2000 написа:
Синичко написа:
Централен написа:ГО`НЬО МАХАЙ СЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Кой да дойде бе? Или ти се предлагаш за поста? Друго освен да ревеш, можеш ли?

Баба ти.Един Боримиров ще се справи 100 000 пъти по-добре от Гонзо-ТЪПИРА.

Успокой се! Не си струва да ги гледаш, щом си рекъл. Ще видиш, че много хора ще последват примера ти. Тогава Батков ще е принуден да се махне.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 юли 2014 22:11

Синичко написа:От първия мач се почва с призивите за оставка и обиди. Писна ми от дебили! Всяка година реват, все тая дали е Сираков, Гонзо, Мурсия, Йоканович, Митов, Кокала, Боримиров, Тонев, Йовов, Сухия... Ревнат от първия мач, изгонят човека Х на петия, след туй следващия и така до края на света. Вие сте едни първосигнални същества, явно неспособни да мислят с това, което е на раменете им.

Ти на колко години си, че така приказваш? Колко поколения големи футболисти си гледал? Този "Левски" не е мой, той е на Батков, той е на някакъв пребоядисан комунист в капиталист. Такива най - много са ми противни.
Последна промяна от daniel875 на 19 юли 2014 22:12, променено общо 1 път.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 юли 2014 22:12

Синичко написа:От първия мач се почва с призивите за оставка и обиди. Писна ми от дебили! Всяка година реват, все тая дали е Сираков, Гонзо, Мурсия, Йоканович, Митов, Кокала, Боримиров, Тонев, Йовов, Сухия... Ревнат от първия мач, изгонят човека Х на петия, след туй следващия и така до края на света. Вие сте едни първосигнални същества, явно неспособни да мислят с това, което е на раменете им.

Няма да се плашиш. Като победите Хасково и Марек друга песен ще запеят. 8-) :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2014 22:14

Нищо изненадващо, щом тия не можем да бием, не знам как ще е нататък!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”