tomba написа:slash1912 написа:Моята прогноза беше 1:0.За мен това не е изненада.И миналата година започнаха така
Аз се пребих с моята прогноза 0:4.
Това не значи,че другия мач няма да го вземат с 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
tomba написа:slash1912 написа:Моята прогноза беше 1:0.За мен това не е изненада.И миналата година започнаха така
Аз се пребих с моята прогноза 0:4.
Бай Иван написа:"Лудогорец" трябва доста да се стегне, че с Шампионската лига мачовете им се увеличават и Стойчо Стоев доста добре трябва да преценява съставите в мачовете за "А" група и за по-внимателно тези за Шампионската лига.
Иначе "Хасково" са изветряло кафе. И те както "Марек" се появиха и ще изчезнат от хоризонта до края на първенството. Тепърва ще излизат далавери и черно тото!
Бай Иван написа:"Лудогорец" трябва доста да се стегне, че с Шампионската лига мачовете им се увеличават и Стойчо Стоев доста добре трябва да преценява съставите в мачовете за "А" група и за по-внимателно тези за Шампионската лига.
Иначе "Хасково" са изветряло кафе. И те както "Марек" се появиха и ще изчезнат от хоризонта до края на първенството. Тепърва ще излизат далавери и черно тото!
Caligula furious 77 написа:Честито на Лудогорец, и да почерпят!
MoNteSo написа:Лудогорец и миналата година тръгнаха с издънки в първите кръгове.
batmanlevski написа:Caligula furious 77 написа:Честито на Лудогорец, и да почерпят!
тихо,тихо, те атакуват шампионска лига
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта