Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 19 юли 2014 02:03

Laetitia написа:Не греша, сигурна съм. :lol:

Хуууу, де, дефинирай кое намираш за откачено в мен. :| :|

Laetitia написа:Какви други работи? Не ги спестявай, вече го направи с клетвите. :lol:

Не може, рецептата за загадъчност е да не споделяш много. Това дори е основно правило, нещо като член Първи от бившата конституция. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 19 юли 2014 02:05

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Sn1tQqjN0uU[/youtube]

8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 19 юли 2014 02:06

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8EDwr1pFr_w[/youtube]

най-големия. и в книгите е най.големия
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юли 2014 02:08

1982 написа:Хуууу, де, дефинирай кое намираш за откачено в мен. :| :|
Това просто е специфично качество.

1982 написа:Не може, рецептата за загадъчност е да не споделяш много. Това дори е основно правило, нещо като член Първи от бившата конституция. :mrgreen:
В главата ми зазвуча това:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uZvKGXNEI0Y[/youtube]
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 19 юли 2014 02:10

Питър Андре е голям гейтак, признавам му го ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OGbyGLIIoZM[/youtube]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2014 02:12

Laetitia написа:Това просто е специфично качество.

Избягваш конкретиката.

Laetitia написа:В главата ми зазвуча това:

Съжалявам, имам проблеми със звука на стационарния комп в момента и не мога да го чуя, дай в писмена форма. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 19 юли 2014 02:13

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m0AKJMGxwpE[/youtube] 8-)
Офтопик:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юли 2014 02:15

1982 написа:Избягваш конкретиката.
Не го правя нарочно. Странен си, откачалка си, просто го приеми. Но не като нещо лошо, както си мислиш, че е.

1982 написа:Съжалявам, имам проблеми със звука на стационарния комп в момента и не мога да го чуя, дай в писмена форма. :mrgreen:
Peter Andre - Mysterious Girl. :D
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2014 02:17

Laetitia написа:Не го правя нарочно. Странен си, откачалка си, просто го приеми. Но не като нещо лошо, както си мислиш, че е.

Бродяга ?? :lol:

Laetitia написа:Peter Andre - Mysterious Girl. :D

Това го разбрах, мислех че и нещо повече има, което ще разбера от самия текст ....

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 19 юли 2014 02:18

Абе 1982 кажи едно мерси вместо да се обясняваш като жена дали си луда глава или не ;). Мнооо мраза философи :) .затва понякога мраза и себе си

Бахи и логичният диалог. :shock: :shock: Със жена не се говори на логично ниво, техният вид не го може. (не съм секзист_) :P Емоциите са ключът амиго не разума

Върни се в “Свободна зона”