Тва ми меза на Гонзо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia написа:"Говедце" е по-симпатично от "кравичке"...
Laetitia написа:Още за ръст ли говорим?? Че с тия сантиметри...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Е, да си раздаваме тупаници ли според теб?1982 написа:Остави това, явно не сте толкова запалени, щом се търпите по време на мач.![]()
![]()
Аз, ЦСКА като получи гол, особено ако не съм на стадиона, а вкъщи, умирам от яд, на пропуски, на бездарни пасове ... псувам, кълна. Макар че по форумите не съм от тези, които плюят треньора и играчите, напротив, защитавам ги, влизам в тежкото положение, но по време на мач издивявам, ако не върви както искам.
Не знам... А ти знаеш ли защо жените никога не се научават да паркират?1982 написа:Защо, прилика с нещо друго ли намираш ?!
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Аз като играем с вас, най-много псувам. А за кълненето... Ти сериозно ли?1982 написа:Не бе, аз нищо не казвам какво да правите, просто явно не се вживявате толкова.
За сантиметрите - да, онова и за фалосите важи, всъщност аз в тази насока биех![]()
![]()
, а за жените - има си и такива, които чудесно паркират, то шофирането не е до пол.
Има една клетва, която винаги ми е била много забавна: "Всичко да ти изсъхне вкъщи, без прането". Но не си представям как я казваш, докато гледаш мач.1982 написа:Да, сериозно. Кълна много зловещо.
За другото - няма такова нещо. Всеки може да шофира качествено, както и обратното.
За сантиметрите - и ти си биеше натам, не се прави.
Като дърта циганка кълнеш, а?1982 написа:Това с прането са хумористични клетви, не са сериозни. Аз за съвсем друго говоря.
За шофирането - ми да де, увереността няма пол. Всеки може да я има.
Относно сантиметрите - не се прави.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 5 госта