Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Мнениеот GOLEADOR » 18 юли 2014 20:03

D.Georgiev написа:Хайде, хайде, нищо не е станало! Горе главите, отивате в Молдова, правите гол от статично положение и затваряте мача!

П.П. Никой, не ви е виновен че си изпуснахте играчите. Грешката си е само в ръководството и треньора ви, които толкова много харесвате. Някак не върви всяка година да излизате с версията че градите отбор. Как се вдига къща в плаващи пясъци?

Да ти повярвам ама как.Обясни ми защо Младенов е виновен за напускането на Менди,Бадема,Косоко!Или твоето е просто завоалиран начин да се плюе по треньора на ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 юли 2014 20:09

Аз съм доволен на този етап. Очаквах разгром, който при определено стечение щеше да се получи, но и на този резултат съм доволен.
Стойчо обърка със смяната на Сънди, защото пуснахме центъра без бой, но нищо фатално не е станало. Отиваме в Молдова и си взимаме нужния резултат. Това е положението!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юли 2014 20:18

petko.h.markov написа:Това са дребни детайли.Генерално са сбъркани нещата при нас.Основно от ръководството.Ще стане интересно когато
започнат да си подхвърлят горещия картоф.Паро е много прав за много неща,но разни новоизлюпени фенове с лека
ръка го наричат предател.Него го знаят и в България и в Европа,а те ще си останат световно анонимни.

Паро е прав,а Стойчо не,така ли?Нима има поне едно нещо с което да не си съгласен от това което е казал Младенов в интервюто си?Паро е голям,Младенов също.Защо Паро атакува Младенов мога само да гадая,но се надявам да не е защото Младенов не остави ЦСКА да фалира и така попречи на проекта на Паро ЦСКА Радомир да се осъществи.Или може би тези атаки са точно за това,как мислиш?А?

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 18 юли 2014 20:20

Стойчо за ЦСКА е еднакво вреден,колкото Сираков за Левски.Разликата м/у тях и нас, че те имат мното като тези двата.Но ги разбраха кои са,и ги гонят от Левски,след всеки мач.Преди 2 години му се размина с "Мура",сега гледаме повторението със "Зимбру".Догодина,ще каже същото за...Шкендия,примерно..Невероятен наглец.Ще доживеем ли да си признае вината сам.В такъв медиен комфорт,никой и никога не е работил на "Армията".Просто не е сериозно,той е бил на друг мач,превърнал е клуба в бащиния.Докано има будали,да му задоволяват претенциите,ще има и тарикати да се учат на заная и лумпени да му пригласят на демагогиите,даже смеят да нападат истинска треньорска легенда като Паро Никодимов.Стойчо няма и йота от успехите на Паро.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 юли 2014 20:24

Кировец написа:Аз съм доволен на този етап. Очаквах разгром, който при определено стечение щеше да се получи, но и на този резултат съм доволен.
Стойчо обърка със смяната на Сънди, защото пуснахме центъра без бой, но нищо фатално не е станало. Отиваме в Молдова и си взимаме нужния резултат. Това е положението!

Казах ти преди мача да не очакваш разгром. :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 юли 2014 20:26

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:Това са дребни детайли.Генерално са сбъркани нещата при нас.Основно от ръководството.Ще стане интересно когато
започнат да си подхвърлят горещия картоф.Паро е много прав за много неща,но разни новоизлюпени фенове с лека
ръка го наричат предател.Него го знаят и в България и в Европа,а те ще си останат световно анонимни.

Паро е прав,а Стойчо не,така ли?Нима има поне едно нещо с което да не си съгласен от това което е казал Младенов в интервюто си?Паро е голям,Младенов също.Защо Паро атакува Младенов мога само да гадая,но се надявам да не е защото Младенов не остави ЦСКА да фалира и така попречи на проекта на Паро ЦСКА Радомир да се осъществи.Или може би тези атаки са точно за това,как мислиш?А?

Споделям мнението,че когато нямаш пари,трябва да си разумен при харченето им.Стига вече с тези глупости с Радомир.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юли 2014 20:28

Кировец написа:Аз съм доволен на този етап. Очаквах разгром, който при определено стечение щеше да се получи, но и на този резултат съм доволен.

Смяната на Сънди бе задължителна.Правеше безумни нарушения едно от които молдовците превърнаха в гол,а в нападение просто бе трагичен.Пропуска от 5 метра пред вратата е показателен за моментната форма на Сънди и за това Младенов го смени.Разбира се,риска който прие Младенов с включването на втори нападател доведе до дупка в средата на терена,но той веднага я запълни с пускането на Галчев.Жалко,че не успяхме да бием Зимбру,но се надявам това да сторим в Кишинев. ;)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 18 юли 2014 20:30

Проблема е,че тръгнахте с голямата кошница.Някои от вашите /Конана/ дори се самозабравиха и бяха доста заети в темата Левски-Локо да обясняват как ние сме нямали отбор.Отбор се гради с време,няма как да очаквате кой знае какво на този етап.Засега само може да се радвате,че не ви взеха мача,а какво ще стане на реванша историята ще покаже.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 юли 2014 20:36

Venko123 написа:

Казах ти преди мача да не очакваш разгром. :)

Така си беше. И все пак - ще ги бием на техен терен. :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 юли 2014 21:52

Щом мислиш така. Аз пак не съм оптимист, може да стане чудото и да ги бием на дузпи, или 2:2, 3:3...

Върни се в “ЦСКА”