Вече и аз започвам да се изнервям, и то много сериозно.
Всеки ден взимаме по един нов чужденец - хубаво, ясно, напуснаха ни много нови.
Ама взехме 12-13 футболисти, 8-9 от тях с макс. заплата...А в същото време ни се обяснява как сме нямали пукнат лев...
Какво ни пречеше вместо сега да даваме тези заплати на нови, да ги бяхме дали за Гъргоров и Менди, за да не си тръгнат...И продължавам да не разбирам защо вече почти 2 месеца не е намерен кондиционен треньор, а се налага Тодор да им показва единствено упражненията, които правят децата в детската градина и училище...
Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Сънди и Стоянов...мисля да им платят една заплата напред(+ което имат да вземат) и да ги освобождават без претенции,ако не може да ги "шитнат" в Азербайджан или Казакстан за 100 хил. евро.С тях двамата на терена,все едно сме с двама по-малко.Карачанаков на мястото на Стоянов.Втория вече не във форма,която може да бъде полезен на ЦСКА.Най-малко до Нова година,ще спестим 120 хил. лв от заплати,докато не решим че не стават,и сме им плащали излишно 120 биндака. Апропо,колега.Има едни свежи пари за харчене от Чочев и М'Боли(100% продаден),които не са ужасно много(около (1,5-1,7 лв), но позволяват Стойчо да си прави експерименти.Само че от тях предполагам,част ще отиде да погасява стари задължения.На това в момента лежат Стойчо и Томов.Вместо активно да се освобождавае от такива които явно не стават за отбора.Трупаме нов фонд РЗ.
Последна промяна от red__army на 18 юли 2014 16:31, променено общо 1 път.
Venko123 написа:Вече и аз започвам да се изнервям, и то много сериозно.
Ама взехме 12-13 футболисти, 8-9 от тях с макс. заплата...А в същото време ни се обяснява как сме нямали пукнат лев...
Какво ни пречеше вместо сега да даваме тези заплати на нови, да ги бяхме дали за Гъргоров и Менди, за да не си тръгнат...И продължавам да не разбирам защо вече почти 2 месеца не е намерен кондиционен треньор, а се налага Тодор да им показва единствено упражненията, които правят децата в детската градина и училище...
Всички това се питаме.Но май само "Сашетата" знаят отговора на въпроса.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Logical person
- Контакти:
Venko123 написа:Вече и аз започвам да се изнервям, и то много сериозно.
Не може да се дава на Гъргоров и Менди над тавана, а те вземаха тавана. Иначе е нормално ако са ни напуснали 10 да вземем нови 10 плюс още 4-5 за да вдигнем малко нивото. Няма пари за да си задържаме играчите, които са показали качества.
Jr Moraes написа:...
Дано обаче с тоя свърши селекцията ,защото събрахме към 30 футболиста и ще почнат някои да реват ,че не им са дава шанс.
Тепърва и за друго ще почнат да реват

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

red__army написа:Сънди и Стоянов...мисля да им платят една заплата напред(+ което имат да вземат) и да ги освобождават без претенции,ако не може да ги "шитнат" в Азербайджан или Казакстан за 100 хил. евро.С тях двамата на терена,все едно сме с двама по-малко.Карачанаков на мястото на Стоянов.Втория вече не във форма,която може да бъде полезен на ЦСКА.Най-малко до Нова година,ще спестим 120 хил. лв от заплати,докато не решим че не стават,и сме им плащали излишно 120 биндака. Апропо,колега.Има едни свежи пари за харчене от Чочев и М'Боли(100% продаден),които не са ужасно много(около (1,5-1,7 лв), но позволяват Стойчо да си прави експерименти.Само че от тях предполагам,част ще отиде да погасява стари задължения.На това в момента лежат Стойчо и Томов.Вместо активно да се освобождавае от такива които явно не стават за отбора.Трупаме нов фонд РЗ.
Глупости. Припомни си мача срещу Зимбру и виж играта ни в средата на терена докато Съни беше на терена и виж какво се случи след това.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:red__army написа:Сънди и Стоянов...мисля да им платят една заплата напред(+ което имат да вземат) и да ги освобождават без претенции,ако не може да ги "шитнат" в Азербайджан или Казакстан за 100 хил. евро.С тях двамата на терена,все едно сме с двама по-малко.Карачанаков на мястото на Стоянов.Втория вече не във форма,която може да бъде полезен на ЦСКА.Най-малко до Нова година,ще спестим 120 хил. лв от заплати,докато не решим че не стават,и сме им плащали излишно 120 биндака. Апропо,колега.Има едни свежи пари за харчене от Чочев и М'Боли(100% продаден),които не са ужасно много(около (1,5-1,7 лв), но позволяват Стойчо да си прави експерименти.Само че от тях предполагам,част ще отиде да погасява стари задължения.На това в момента лежат Стойчо и Томов.Вместо активно да се освобождавае от такива които явно не стават за отбора.Трупаме нов фонд РЗ.
Глупости. Припомни си мача срещу Зимбру и виж играта ни в средата на терена докато Съни беше на терена и виж какво се случи след това.
Нищо не се случи на терена,Сънди мачка по топката и връща назад,не умее да печели единоборства,грешни пасове.....после Стойчо го изкара защото,видя заплахата от евентуална издънка и вкара Камбуров.След 10 минути вкара отново халф Галчев.Треньорски грешки и слаб играч като Сънди...това беше.Останалото което ще ми кажеш е чиста демагогия....и прикриване на истината за несъстоятелноста на играча и треньора.
Не знам дали Съни не умее да печели единоборства и колко са му грешни пасовете, само знам, че първото полувреме владеехме средата на терена, а през второто ни разказаха играта именно в тази зона. Вярно е, че Съни изобщо не мисли за атака, но за мен само това му е проблемът.
[center]I'll be the savior of you all
Да,личи си липсата на Чочев,Гъргоров и Янчев.Особено Ивайло вършеше много работа,вкарваше от време на време и голове - в момента такъв халф нямаме.Тепърва ще гледаме в следващия месец кои хора ще се наложат като титуляри икак ще се представят.Имам надежди за хърватина и германеца.
ПС Жалко за Маркович,дано да не му е тежка контузията.
ПС Жалко за Маркович,дано да не му е тежка контузията.
СеГА ПЪК Тони Кукоч. Яка перачка на пари става при нас, не мислете ли??? Замислеет се кои са тези предприятия и фирми които постоянно взимат нови и нови служители за немалки заплати??? Помнители Ринг тв преди години@? Купиха А група за рекордна сума. После нови и нови репортери, готини новинарки и т.н. И накрая кво? Тв 7 същата работа... Взеха най-добрите журналисти и т.н., но сега май нямали да плятат първенството... Перачница... Ботев плд и те... видите ли едно предприятие, фирма и т.н. да има повече персонвал от нормалното и да дава повече заплати, отколкото може да генерира като приход това е един от сигурните признаци че има нещо гнило в цялата схема и най-вероятно става въпрос за пране на пари. Фактически предприятието губи от цялата тази работа, но в същото време дадени лица х се облагодетелстват. Много се надявам ЦСКА да не се превърне в бездънна яма що се отнася до нашите дългове... 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]