Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Нов обрат: Оманският фонд може да стабилизира КТБ

Мнениеот wannabe » 18 юли 2014 15:25

za nas e toj religiq написа:
wannabe написа:
:lol: :lol: :lol: Две думи ! Тъп и ограничен :lol: :lol:

Това са три думи, олигофрен :lol:

В столипиново може и да са три :mrgreen: :mrgreen:

Когато си прост и нямаш основно образование, а особено размишляваш върху чужд за теб език, може да замълчиш - ще изглеждаш по-умен. :oops: :mrgreen:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 юли 2014 15:27

Pichichi написа:Добре де аз май съм голям глупчо ама не виждам тази банка как оттук нататък ще работи.
Ето оманците осигуряват ликвидност ако им разрешат и те го пожелаят, как ще работи банката?
Кой ще си остави депозита си в нея?
Как те ще привлекат нов клиент?

Да не би да почнат да дават по 10/15 %-та лихва за депозити? Щото една позната ми каза че и била над 8 %-та лихвата
досега в КТБ, ама само чака първа възможност да си изтегли парите и да ги набие в някви имоти(което си е нейно право парите също са си нейни).

Тук е заровено кучето. ;) Доверие се гради с години, но се губи за часове... 8-)
П.П. Това важи и за Бай Пешо с влог от 2-3 хиляди лева, важи и за доста по-богати хора с влогове над 100 хиляди, важи и за фирми и учреждения със сметки в съответната банка, които не могат да платят дори заплатите на служителите си... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 18 юли 2014 15:30, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 юли 2014 15:29

wannabe написа: Това е гениално финансово изказване. Банките оцеляват и без депозити. По цял свят е пълно с банки, които не работят с депозити. :lol:

А защо мислиш, че в повечето реклами на банки става въпрос за кредити?
Ако една банка тръгне да рекламира предимно депозити я пиши умряла.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2014 15:29

za nas e toj religiq написа:Така, така, продължавай да обясняваш :) Кажи сега и защо първо не направиха това, а чакаха да заведат една камара искове и тогава да се сетят, че и тая възможност съществувала :lol:

Първо, не знам за заведени искове.
Второ, аз не съм взел решенията, за да обяснявам - така са преценили. Просто коментирам постфактум. ;) Както вече написах в темата, трябва да се направи анализ на недивимите сили, пораждащи видими събития, за да се стигне до някакви изводи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 юли 2014 15:29

wannabe написа:Жълтите какво ви бърка тази фалирала банка? А да - вие мислите за финансовата система. Тази пирамида трябва да бъде сравнена със земята, виновниците да не се крият като мишки във Виена ами да си понесат последствията. И най-важното, не трябва да се допуска, народът да плати масрафа за някакви фалирали дружества. Защото целта е сега тези пари, които бяха давани за цензурата, стадиони, румънски звезди, платени телевизии да се вземат от народа! Това не трябва да бъде допуснато. Активите на всички дружества свързани с василев трябва да бъдат разпродадени и да се плати масрафът!

Отивай и вдигай плакатче.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 юли 2014 15:31

Player написа:
DarkPsy написа:
Player написа:Оман е абсолютна монархия в която системата от закони се основава твърдо на ислямския шериат. Трябва да си абсолютен идиот да позволиш на такива да придобиват у нас пари и влияние. Такива вън от България! А всички които биха подкрепили това явно са готови да предадат страната, си вярата си и народа си за няколко гроша!

Оманците са акционер и имат ресурса да стабилизират банката. Всичко останало са приказки от 1001 нощ.

Ислямистите си навлизат в Европа,а ти мислиш че са разни приказки от детски книжки... След като са и акционери в КТБ, съм на мнение че трябва на всяка цена да бъде фалирана тази банка. Няма нещо което да ненавиждам повече от исляма. Значи излиза, че подкрепяте и ислямисти. За пари сте готови на всичко. Както съм за вас пернатите е ясно че и Ердоган да дойде да ви налее малко пари и ще започнете и Турция да защитавате. Вие в този град сте си национални предатели и по принцип, не веднъж сте говорили за отделяне от България.

Няма смисъл да ти казвам колко си жалък. Ти си го знаеш.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2014 15:38

wannabe написа:
wannabe написа:
:lol: :lol: :lol: Две думи ! Тъп и ограничен :lol:

Това са три думи, олигофрен :lol:

В столипиново може и да са три :mrgreen: :mrgreen:

Когато си прост и нямаш основно образование, а особено размишляваш върху чужд за теб език, може да замълчиш - ще изглеждаш по-умен. :oops: :mrgreen:

Без коментар :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2014 15:38

joring написа:
wannabe написа: Това е гениално финансово изказване. Банките оцеляват и без депозити. По цял свят е пълно с банки, които не работят с депозити. :lol:

Напълно си прав само че тогава отиваме на другия полюс банката да раздава кредити на по-никси лихви от другите банки за да
привлече клиентела което няма как да го допуснат лъвовете. А какъв ресурс за кредити ще и отпуснат при положение че точно
там в момента е големия батак в тази банка?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юли 2014 15:40

Няколко пъти вече питах, кога се връща Цецо, нали той щял да вдига банката си на крака :roll: Или вдига ръцете в някоя южноафриканска кръчма :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2014 15:44

Pichichi написа:
joring написа:

Напълно си прав само че тогава отиваме на другия полюс банката да раздава кредити на по-никси лихви от другите банки за да
привлече клиентела което няма как да го допуснат лъвовете. А какъв ресурс за кредити ще и отпуснат при положение че точно
там в момента е големия батак в тази банка?

Мисля че ти отговорих! Временно могат да оцелеят без депозити, но не и за постоянно! Банката има капитал с който разполага, депозитите само увеличават този капитал! Както през 2003 са почнали с капитал X , от 0 , така и сега могат да го направят! Всичко вече си зависи от тях, ако са кадърни ще оцелеят ;)
Последна промяна от za nas e toj religiq на 18 юли 2014 16:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”