wannabe написа:Жълтите какво ви бърка тази фалирала банка? А да - вие мислите за финансовата система. Тази пирамида трябва да бъде сравнена със земята, виновниците да не се крият като мишки във Виена ами да си понесат последствията. И най-важното, не трябва да се допуска, народът да плати масрафа за някакви фалирали дружества. Защото целта е сега тези пари, които бяха давани за цензурата, стадиони, румънски звезди, платени телевизии да се вземат от народа! Това не трябва да бъде допуснато. Активите на всички дружества свързани с василев трябва да бъдат разпродадени и да се плати масрафът!
Цветан Василев отговаря
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Нов обрат: Оманският фонд може да стабилизира КТБ
wannabe написа:костенурк написа:wannabe написа:Жълтите какво ви бърка тази фалирала банка?
тва си е наша работа бе Вълко.вас ви вълнуват само социалните помощи и хитовете на софи маринова
То точно това е - говорите за нас а описвате себе си, циганицецооо василев
темата е за КТБ бе,къде става въпрос за вагон столипиново та се обаждаш?небългарите наистина сте нахални и необразовани
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Pichichi написа:Добре де аз май съм голям глупчо ама не виждам тази банка как оттук нататък ще работи.
Ето оманците осигуряват ликвидност ако им разрешат и те го пожелаят, как ще работи банката?
Кой ще си остави депозита си в нея?
Как те ще привлекат нов клиент?
Да не би да почнат да дават по 10/15 %-та лихва за депозити? Щото една позната ми каза че и била над 8 %-та лихвата
досега в КТБ, ама само чака първа възможност да си изтегли парите и да ги набие в някви имоти(което си е нейно право парите също са си нейни).
Банката не е институция която работи само с депозити! Дори и без тях има голям шанс да оцелее ! Вероятно ще и е нужно време, и ще и струва скъпо, но не е невъзможно! А това че твоята позната е глупава като кокошка си е неин проблем
Последна промяна от za nas e toj religiq на 18 юли 2014 15:18, променено общо 1 път.
DarkPsy написа:Player написа:Оман е абсолютна монархия в която системата от закони се основава твърдо на ислямския шериат. Трябва да си абсолютен идиот да позволиш на такива да придобиват у нас пари и влияние. Такива вън от България! А всички които биха подкрепили това явно са готови да предадат страната, си вярата си и народа си за няколко гроша!
Оманците са акционер и имат ресурса да стабилизират банката. Всичко останало са приказки от 1001 нощ.
Ислямистите си навлизат в Европа,а ти мислиш че са разни приказки от детски книжки... След като са и акционери в КТБ, съм на мнение че трябва на всяка цена да бъде фалирана тази банка. Няма нещо което да ненавиждам повече от исляма. Значи излиза, че подкрепяте и ислямисти. За пари сте готови на всичко. Както съм за вас пернатите е ясно че и Ердоган да дойде да ви налее малко пари и ще започнете и Турция да защитавате. Вие в този град сте си национални предатели и по принцип, не веднъж сте говорили за отделяне от България.
za nas e toj religiq написа:
![]()
![]()
Две думи ! Тъп и ограничен
![]()
Това са три думи, олигофрен
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
za nas e toj religiq написа:Tommi написа:DarkPsy написа: Не, не. Обясни ми защо така "изненадващо" се изметнаха нещата ?Моля!
Това е сложен анализ на невидимите сили, пораждащи видими събития. Министърът да обяснява.
![]()
Олекна, а уж винаги беше прав и не беше губил спор, особено пък с фен на жАлтитИ
![]()
Лошото е че когато си предубеден винаги така става! Айде плюй си в устата сега и обяснявай как, и защо ще им се дава шанс на тия, като нямат законното право
С нищо не съм олекнал. Показал съм закона, който дава право на БНБ да не допусне акционерите в увеличаване на капитала, т.е. БНБ има правото, но не и задължението да даде възможност на акционерите да налеят пари.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
wannabe написа:za nas e toj religiq написа:
![]()
![]()
Две думи ! Тъп и ограничен
![]()
Това са три думи, олигофрен
В столипиново може и да са три
Cicero написа:Tommi написа:Как го изчисли?
С логаритмична линийка
Така може, аз помислих да не е с гледане в тавана.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Tommi написа:za nas e toj religiq написа:Tommi написа:DarkPsy написа: Не, не. Обясни ми защо така "изненадващо" се изметнаха нещата ?Моля!
Това е сложен анализ на невидимите сили, пораждащи видими събития. Министърът да обяснява.
![]()
Олекна, а уж винаги беше прав и не беше губил спор, особено пък с фен на жАлтитИ
![]()
Лошото е че когато си предубеден винаги така става! Айде плюй си в устата сега и обяснявай как, и защо ще им се дава шанс на тия, като нямат законното право
С нищо не съм олекнал. Показал съм закона, който дава право на БНБ да не допусне акционерите в увеличаване на капитала, т.е. БНБ има правото, но не и задължението да даде възможност на акционерите да налеят пари.
Така, така, продължавай да обясняваш
za nas e toj religiq написа:Pichichi написа:Добре де аз май съм голям глупчо ама не виждам тази банка как оттук нататък ще работи.
Ето оманците осигуряват ликвидност ако им разрешат и те го пожелаят, как ще работи банката?
Кой ще си остави депозита си в нея?
Как те ще привлекат нов клиент?
Да не би да почнат да дават по 10/15 %-та лихва за депозити? Щото една позната ми каза че и била над 8 %-та лихвата
досега в КТБ, ама само чака първа възможност да си изтегли парите и да ги набие в някви имоти(което си е нейно право парите също са си нейни).
Банката не е институция която работи само с депозити! Дори и без тях има голям шанс да оцелее ! Вероятно ще и е нужно време, и ще и струва скъпо, но не е невъзможно! А това че твоята позната е глупава като кокошка си е неин проблем
Това е гениално финансово изказване. Банките оцеляват и без депозити. По цял свят е пълно с банки, които не работят с депозити.
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник