flo написа:miro_rz написа:Смазахме ЦСКА 4 пъти , отстранихме побратимите им Партизан с 2 победи , дори и техния приятел Стяуа с 4-2 ........ армейците да мълчат
Кои сте тези "ние", бе? Кой ви знае вас, бе, смешници? Банда платени селяци и турци, дано отпаднете колкото се може по-рано, че ми е писнало от вашата гнусна пропаганда.
В ШЛ има запазено място смао един български отбор. Гордостта на народа - Левски.
Боже каква интелигентност лъха от говеждата ти клета душица! Гордостта на народа наистина е Левски, но Васил Левски, а не ПФК Левски.......не петни името на апостола! По полека, не злобей толкова ще си докараш някоя по тежка болест!
Относно -"Кои сте тези "ние", бе?" - Ами Лудогорец сме, най младия отбор в А група с 3 поредни шампионски титли за сега!
Относно - "Кой ви знае вас, бе, смешници?" - Ами освен теб, на който му е писнало от нас защото ви бием където и когато ви хванем, за нас знаят още цяла България, и Европа......малко ли е?
Относно - "Банда платени селяци и турци".......само един комплексар може да напише подобно определение! Жалък си!
Относно - "дано отпаднете колкото се може по-рано" - Това ще го разберем след двубоя с Партизан
Относно - "че ми е писнало от вашата гнусна пропаганда" - Твой проблем! И на мен ми е писнало от кретени ама те са навсякъде!