Цветан Василев отговаря
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нов обрат: Оманският фонд може да стабилизира КТБ
А бате Цецоу кога се връща
Другия петък 
Леевски, оле
Bate_Mitko написа:CTAHKO написа:Лошото в случая е, че ще стабилизират банката и случая ще се потули, изведнъж медиите ще спрат да пишат и правят репортажи за КТБ, а виновниците отново няма да бъдат наказани и ще им се разминеНякрая ще излезе някакъв чекиджия (бушон) и ще каже "виновните ще си понесат ПОЛИТИЧЕСКАТА отговорност"
Забележете "политическа", а не "наказателна" и нещата ще си продължат по стария начин и никой ни лук ял, ни лук мирисал
Не позна! Ще излезнат и ще кажат, ето ние спасихме България, гласувайте за нас!?!?!
Е какво спасиха, те сами я вкараха изкуствено в криза
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
boabbb написа:А бате Цецоу кога се връщаДругия петък
кое, това което е откраднал от себе си. ми негова си работа. ако иска може да си го скрие и след това да си го търси. ако му е кеф де...
DarkPsy написа: Не, не. Обясни ми защо така "изненадващо" се изметнаха нещата ?Моля!
Това е сложен анализ на невидимите сили, пораждащи видими събития. Министърът да обяснява.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
boabbb написа:А бате Цецоу кога се връщаДругия петък
Не разбра ли, че никой не ти обръща внимание и на никого не си интересен? Включвам се само за да ти го напомня. Аре у лево.
DarkPsy написа:Оманците са акционер и имат ресурса да стабилизират банката. Всичко останало са приказки от 1001 нощ.
Щом казваш, вярваме ти. Само остава да имат и желанието.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кога си идва в България питам
Щото преди 2 седмици каза "в петък" , пък и днес още нищо не е излязло ... Сигурно за другия петък е оставил ...

Леевски, оле
Tommi написа:DarkPsy написа:Оманците са акционер и имат ресурса да стабилизират банката. Всичко останало са приказки от 1001 нощ.
Ами те на 3 пъти имаха желание. Личи си . че са настоятелни. Що ли?
DarkPsy написа:Tommi написа:DarkPsy написа:Оманците са акционер и имат ресурса да стабилизират банката. Всичко останало са приказки от 1001 нощ.
Ами те на 3 пъти имаха желание. Личи си . че са настоятелни. Що ли?
Желание за преговори, което е само една стъпка.
Tommi написа:Желание за преговори, което е само една стъпка.
Което е в пъти по-добре от: Емитиране на 3,5 милиарда, за да се върнат парите на всички! Така че - добра новина!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".