Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

red__army
Контакти:

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот red__army » 18 юли 2014 12:38

Червени Воини написа:
bilyaletdinov написа:
Red Warrior написа:Ние си знаем дереджето.

Хич не си го знаете дереджето, ама хич. Вижте си коментарите от преди седмица-две и прогнозите за Зимбру. Съмнявам се, че ще отпаднете от този отбор. Все пак за какво ви беше да купувате 15 нови, ако ще играете 2 мача в Европа? Ако Сашенцата си бяха платили дължимото на Джаксън и Бадемчето си ги биехте без проблем. Вместо това решихте да събирате второкласни европейски играчи...

Говедо скрий се! Този спорт футбола,не го разбирате ама грам.

red_army ти и ти голям го раздаваш бе мишок, цяла пролет те нямаше и изведнъж след първата загуба колиш и бесиш. Няма проблем да си изказваш мнението ама това, натякване във всяка тема от снощи, мирише на.......

1:2 :geek:

Продължавам да вярвам че мач след мач, ще стоим много по-добре.
Успех Армейци!

Чети коментарите назад..не от година,от две.И не съм само аз...отдавна се алармира за несъстоятелноста на Стойчо като тренер на ЦСКА.И той също като Мъри е гонен от Литекс и националния отбор.Никога не съм оспорвал футболните му качества на легенда на отбора.Не срамно да не можеш,срамно е да не признаеш.Достойно е да си го признаваме.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 юли 2014 12:39

Колеги извинявам се,че се намесвам в тоя форум,ама просто да си изкажа мнението.Значи от както Стойчо ви е треньор практикувате най-грозния футбол в историята си.Имам предвид:никаква постройка на отбора,без изграден стил,едно блъскане на топката,играчите не знаят какво да правят на терена.И ако влезне нещо от статично положение или някакъв моментен проблясък на някой футболист-това е.Груби и постоянно спорещи със съдиите,абе грозна картинка.Миналата година пак така,но малко по-добре бяхте.И когато ви предстои участие в ЕКТ,вместо да се надгражда откъм качество,кво става.Най-доброто си тръгва или се продава,чака се последния момент и се взимат 12 нови една седмица преди най-важния мач.И се почва:"Ама играчите не се познват,отбора не е обигран и пр.".Естествено играете зле,поредния анонимник прави име в Европа на ваш гръб,след мача Стою се изправя пред камерата и цялата ви червена общност и ви казава в очите:Това е положението,на който не му харесва да си гледа работата!"
Докога бре?
Пиша ви го като българин,който снощи стискаше палци и за трите ни отбора.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юли 2014 13:01

Не съм оптимист за този мач. Дано да ме опровергаят.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 18 юли 2014 13:15

luxorus написа:Колеги извинявам се,че се намесвам в тоя форум,ама просто да си изкажа мнението.Значи от както Стойчо ви е треньор практикувате най-грозния футбол в историята си.Имам предвид:никаква постройка на отбора,без изграден стил,едно блъскане на топката,играчите не знаят какво да правят на терена.И ако влезне нещо от статично положение или някакъв моментен проблясък на някой футболист-това е.Груби и постоянно спорещи със съдиите,абе грозна картинка.Миналата година пак така,но малко по-добре бяхте.И когато ви предстои участие в ЕКТ,вместо да се надгражда откъм качество,кво става.Най-доброто си тръгва или се продава,чака се последния момент и се взимат 12 нови една седмица преди най-важния мач.И се почва:"Ама играчите не се познват,отбора не е обигран и пр.".Естествено играете зле,поредния анонимник прави име в Европа на ваш гръб,след мача Стою се изправя пред камерата и цялата ви червена общност и ви казава в очите:Това е положението,на който не му харесва да си гледа работата!"
Докога бре?
Пиша ви го като българин,който снощи стискаше палци и за трите ни отбора.

Практикуващия грозен футбол, ви го наби в канчето още миналото лято, че отбор няма да имаме в следващите между 3-5
Ще продадем сигурно и другото лято 2-3 от титулярите,а други ще напуснат в посока ловеч,пловдив ст.загора.....така ще е през следващите години,до като се намерят тлъстите пари.А и във момента няма БГ трньор, който да издържи на напрежението в момента или да не получава заплати 2-3 месеца.Нали се сещаш че веднага новия треньор ще напусне и трябва да дойде друг, и всичко се започва отначало това сме го нагледали при пернишките алкохолици, 5 шибани години всеки сезон по 20000000000000000треньора на сезон. :evil:
И к'во толкова му се нахвърляте, като само два отбора във А група успяха да го бият и едва ли ще се промени това и през този сезон. Тъй че надявайте се и тая година да направите, ако можете поне едно РАВЕНСТВО срещу този практикуващ грозен футбол отбор на ЦСКА! :twisted:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 18 юли 2014 13:19

3:0 аре мощно
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 18 юли 2014 13:29

m.unaited forever написа:3:0 аре мощно

Аре друг път :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 18 юли 2014 13:32

Пурата написа:
Red Warrior на 18 Юли 2014 08:34
Има ли модератори в червения форум? Мен ме трият в синия дори само, ако кажа "добро утро", тук някакви синкави тролят ли тролят. Пишете си за вашият евромач сини прашинки, оставете ни нас! Ние си знаем дереджето. Всеки, който има глава на раменете знаеше, че мача със Зимбру ще е много тежък. С 12 нови и 13 напуснали - какво искате? То нашият треньор не си познава играчите (свободни агенти), а вие искате нещо като Лудогорец да играем, които надграждат отбор 3 години без да си продават основните футболисти. Напротив, привличат нови за милиони левове. Като имам предвид, моментното ни състояние и това, че Стойчо отпада все с равни мачове, нищо чудно и там да направим отново равен. Дано само той да е 2:2, а не 0:0, или 1:1. :roll:

А бе то и Вуцов не си познава играчите и командва разбита команда в момента,но това не попречи Ботев да победи вчера!

Вуцов случайно да знаеш че игра снощи срещу 6-ия от 2див. на Австрия?
П.С.Само това трябва да ви говори достатъчно за класата на нашите отбори!
Не виждам каква драма има в ЦСКА само,драмата е в говеждите глави и толкова,радват се на хикс на ЦСКА!Като ги бием на реванша 100% ще има някое говедо с прерязани вени тука от форума! :mrgreen:

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юли 2014 13:49

Какво се получи-уж се знаеше кои са проблемните постове,взеха се един куп футболисти,а накрая пак играят играчи на непривични за тях постове.Венци Василев в момента е най-добрият ни защитник,но кой знае защо Стойчо го мъчи на левият бек.Апостол Попов пък кой знае защо играе десен бек,като е бавен като костенурка.Имаме си и ляв бек -Милисавлевич,но той си стои на пейката.Отбрана съставена от Василев десен бек,Попов и Крачунов централни и Милисавлевич ляв бек щеше да е много сериозна преграда за противниковите нападатели.В средата-не знам защо този Сънди не е изгонен със шутове досега.Напред пък се разчита на статични положения или далечни удари.В нападение имаме един свестен играч Силва -той пък взе ,че се контузи.Маркиньос като не му тръгне играта и се изключва от мача.Стоянов нищо не показва откакто се върна от Лудогорец.Люксембуреца е борбен,но пък не е голаджия.Честно казано не съм оптимист за реванша.Но трябва да ги отстраним тези,защото ще е голям срам ако отпаднем.Ако се примирим с отпадане от молдовски отбор ни чакат същите "подвизи" като говедата следващите години.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юли 2014 14:54

Трябва сериозно да се замислят как да подходят във 2та среща.Колко години ни трябва да се осъзнаем Българите че вече не сме по добри от средняците в Европа.Всяка година се потвърждава това.Щом чуем жребият и хоп......а тея са слаби...били сме ги...кви са тея...Да ама хората си идват със футболисти...спазват си тактическите указания и хоп....нашите отбори тотално безсилни изглеждат.

Върни се в “ЦСКА”