Любо,моля те! Върви си!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Любо,моля те! Върви си!
Да,Владо!Това ще дойде след 2 години!И ако в отбора няма проблеми и оставят Пенев да работи мога ако искаш още от сега да се обзаложиме,че ще станем силен отбор!Някой не виждат промените в ЦСКА от както Любо дойде,но аз ги виждам!Това е отговорността и дицсиплината!След време и играта ще се оправи!А това че на някой не му се играе е вече отделен въпрос!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Делянски, всичко хубаво, ама как така един отбор се гради две години? Дали не си малко в грешка?
Делянски е прав!Ние в БГ при всяка издънка изпадаме в истерични състояния и започваме да искаме оставки,да оплюваме...
Трябва да разберете,че за 5,6,7..12 месеца отбор не се прави!Както преди няколко години го разбраха в Левски-резултата всички го знаем добре
Дано повече треньори в БГ бъдат оставени на спокойствие да работят и да развиват идеите си!
Поне аз така мисля.
Трябва да разберете,че за 5,6,7..12 месеца отбор не се прави!Както преди няколко години го разбраха в Левски-резултата всички го знаем добре

Поне аз така мисля.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Владо_ЦСКА написа:И кое трябва да ме кара да си мисля така?
Един мач с Динамо,който признавам,ще остане в историята.
Пролетта каква игра имахме? Сега каква игра имаме? Или трябва да се радваме,че говори по директно и забавно за хората и търси вина за загубите все на друго място?
Мен лично не ме интересува,дали бием или падаме в даден мач. Мен ме интересува да видя идея в играта. Явно аз не разбирам нищичко от тая игра,но не виждам. Виновен съм,признавам.
Само да те светна,че отбора ни е на 8 месеца,а отбор се гради за 2 години!Любо също така нема и 1 година ни е треньор,а поне 4,5 години му трябват!И стига си пускал безсмислени теми само и само да даваш удоволствие на ония и да дразниш в същото време нас ''червените'' фенове
Значи ти сам казваш, че на чичовото му трябват още 3-4 годинки за да може да стане добър треньор!? Прав си, да... Въпреки че според мен от тоя човек треньор няма да стане и след 20 години. Не може след всяка загуба или равенство да се оправдаваш със съдиите. Във тази професия трябват хора, които да могат да носят последствията от работата си, които да поемат отговорността не само за своите грешки, но и за грешките на футболистите. Трябват хора, които внасят респект в играчите, мъже, а не пу**и, които да търсят с кого да се оправдаят и върху кого да хвърлят вината. На супата или съдиите са му виновни, или играчите, или собствениците, че му "уронват авторитета", който и без това не съществува

-
- Контакти:
първо трябва да се каже 4е съдията се справи с ма4а.след добавеното време им даде и фала и атаката.така се свири и в англия.второ, с такива дупки като тимонов,ман4ев и котев, добър ''ЦСКА'' няма да видим.И трето от Л.Пенев, по-добър няма да се намери.
Идея в играта всички искаме да видим, но за целта трябват идейни футболисти, а не само идейни треньори. Ако Любо вземе и си трътне, ще дойде друг - Стойчо, Койчо, а може и чужденец - учител по физическо... Любо си е наш и работи със сърце и разум. Даже не се и опитва да прикрева слабостите ни. А и не е страхливец. Но явно това, че трябва да се работи здраво, не отърва на някой псевдо-футболисти, които без никакво основание се взимат насериозно.
delqnski47 написа:sin4ec написа:Мисля,че авторът е прав.Не ви знам нещата от кухнята на отбора,но наистина липсва идея,тотален антифутбол и никакво развитие-дали Любо или друг е виновен-вие си знаете.Но фактите са такива,каквито авторът посочи.Всъщност замисляли ли сте се над вариант-играчите не искат Пенев за треньор?
Ами кат не го щат да си одат!!!Няма да сменяме по 2 тренера на всеки 3 месеца само и само че ония пияндурници не щат да играят!И все пак да не забравяме ч грандовете на България никога не са се отнасяли с респект към този турнир!
Това е така-аз имам много резерви към нашето отпадане от Пирин миналата година,но това е друга тема.Обаче гледах в Надежда,гледах и днес-катастрофална работа.Не знам защо,но е факт-а може би толкова си могат...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
tprodanov написа:Делянски, всичко хубаво, ама как така един отбор се гради две години? Дали не си малко в грешка?
Амиии...нищо лично ма прекалено тъп въпрос!На този въпрос може да ти отговори най правилно Станимир Стоилов!Или ако искаш питай САФ!
Аз не съм треньор и не мога да ти кажа как се гради отбор!Знам само че му трябват минимум 2 години!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
venelin_valchev написа:първо трябва да се каже 4е съдията се справи с ма4а.след добавеното време им даде и фала и атаката.така се свири и в англия.второ, с такива дупки като тимонов,ман4ев и котев, добър ''ЦСКА'' няма да видим.И трето от Л.Пенев, по-добър няма да се намери.
+1!!! Това е - ще подкрепяме Любо, `щото от него по-голям ЦСКА-р в този отбор НЯМА!!!
Владо_ЦСКА написа:Любо,освободи ни,час по скоро,от присъствието си и дано дойде някой,който ще научи тези момчета на футбол.
От два месеца насам,няма никаква идея в играта ни.
Така беше и миналия полусезон. Днес обаче е мъка,да се гледа играта. Докога ще търпим и ще чакаме,да видим игра с някаква идея???
Понякога е по-добре да замълчиш, като прочетеш нещо такова.. Дайте всички да ги гоним, пияници, некъдърници, принцове и не знам какви си още !! Бъдете истински фенове и подкрепяйте отбора с каквото можете. Такива коментари само всяват несигурност във феновете и пораженческо мислене. В тези турнири често се случват изненади, малките отбори са надъхани, докато големите не.Има натрупана умора, подценяваш мача, феновете искат резултати, има напрежение. И не забравяйте Алкоркон, днешния мач всъщност ми преличаще на реванша на белия балет срещу анонимниците.
Последна промяна от CSKA ME на 25 ное 2009 15:52, променено общо 2 пъти.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн