Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tabuto
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг

Мнениеот tabuto » 18 юли 2014 00:01

миналата година без участие беше по-добре.сега само срам,срам,срам! :(

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 18 юли 2014 00:07

Eleril написа:Според мен тука няма много хора,които са гледали мача.С изключение на 20тина минути от второто полувреме,не само,че имахме владението на топката,но имахме и положения.Проблемът е,че не ги вкарвахме.Не,не че сме смачкали молдовците,но просто играехме малко по-добре от тях в по-голямата част от мача.До реванша имаме и мач срещу Литекс.
Гледа,че и нещо не им харесва на някои Йоким.Ами на мен пък ми направи добро впечатление.Вярно,мерника му е крив (поне в момента,защото от клипове с представянето му се вижда друго),но ще се оправи.Въпрос - какво направи Камбуров,след като влезе?

ПС Всичките хейтърчета излязоха от тъмните дебри на интеруеба.Какво толкова се радвате - българските отбори не се представиха добре.ЦСКА далеч не бе най-трагичен тази вечер.Айде сега злорадствайте,кефете се на лошите резултати и след време ще има - ама защо вече няма български отбори в ЕКТ!?

Баце ти друг мач ли си гледал.Ние при него винаги изглеждаме така.Второто полувреме беше кошмарно.Тва че миналата година говедата,Ботев и Литекс бяха мног зле,заблуждава че Стойчо е станал треньор.Футбола се развива,но той е спрял отдавна.Иначе за Йоаким съм съгласен.Има добро първо докосване,умее да застава.Добре е.Но някой требва да научи играчите как за докарат топката до него.А Стойчо не умее.Неговия футбол е стил '82,когато сме отстранили Ливърпул,тва вече не рабои.Уважавам го като легенда на клуба.Но още повече ще го уважавам ако приключи с опитите си да треньорства в ЦСКА.Нещо като технически директор,да набива канчета на играчите...ОК.Но за треньор...не мерси.

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1 FT

Мнениеот suarez » 18 юли 2014 00:23

Ами хубав мач горе долу, дано не паднете там и да продължите. Имам въпрос - защо се сбихте на мача?
[center]1914[/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 юли 2014 00:29

suarez написа:Ами хубав мач горе долу, дано не паднете там и да продължите. Имам въпрос - защо се сбихте на мача?

Защото са идиоти.За това няма да заведа сина ми на мач.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 юли 2014 00:30

С изключение на Лудогорец, които също играха под нивото си вчера, останалите български отбори са ПЪЛНА СКРЪБ! Потресен съм от крайно ниското ниво на родните тимове - какви подготовки, какви пет лева - или треньорите са пълни алитерати или футболистите, с които са селектирани тези тимове са пълни некадърници, или и двете... При всички случаи бая грешно похарчени пари за селекции и подготовки :idea: :| :o :(
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 юли 2014 00:44

С право си се бях подготвил за бъзиците от сутринта, Зимбру хич не са лоши, с македонците имаха поне десет стопроцентови ситуации, далеч по-добри са от Мура, а и не бива да ги сравняваме двата, понеже Зимбру си е отбор, който често си е играл в евротурнирите. :cry: И ние не сме кой знае какво, ама "който не разбира, да си гледа работата"! :mrgreen:

Гледах и другите ни отбори колко са зле и не знам на тях какви ще са оправданията- ние поне сме с 15 нови и имаме някви, а те кво играха и какво тренират през седмицата не знам. :) Дразни ме само, че не почнат да тренират повечко и не млъкнат с глупавите амбиции за пробиви в Европа и не знам си какво. Добре, че лъсва истината, че да не се ядосваме напразно-от отборите ни не става и чеп за зеле, това е повече от очевидно. :cry: Даже и Лудогорец бяха много зле и те ще ядат дървото, ако пак играят по същия вял начин!

Времето им било виновно, да рече човек, че редовно ги е блъскал пороя в Холандия! :lol: Тъпаци с тъпаците, кой прави отбор два дни преди важен официален мач, много ясно, че ще изглеждаме като катериците от Уолт Дисни, нищо изненадващо! :mrgreen:

Може да са добри футболисти новите и отбора да изглежда по друг начин като се сработят, няма как да знаем толкова рано, ама сега ги изложихме и дискредитирахме момчетата и кой ще им вярва оттук насетне. :(

Треньорът на молдовския отбор малко ни съжали човека, казвайки, че ЦСКА е стоял по-добре физически, аз не съм на това мнение. След почивката бяхме тотално спрели - умствено и физически! :| Прав е само в едно, че наистина стояхме.

Контузи се Тони и идеите в атака приключиха! :cry:

А и не можеше ли да се позабави малко трансфера на Ивайло Чочев, че даже и на Райс ако трябва, за да не стават такива излагации? Нали цял сезон се борим точно за това и все така правим- дойдат евротурнирите и продадем най-важните играчи, още преди да са имали възможност да си качат цената. Ами не става така, питайте Зимбру продали ли са футболисти тая седмица. Само ние си правим едни и същи глупости всеки сезон, ами как ще успеем в евротурнирите като правим невиждани гафове преди тях!

Зимбру определено е по-добър отбор от Мура, но дано да ги отстраним някак! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 юли 2014 00:59

Възможно е и това, но здраве да е! :) Нека да има материал за доброжелателите, че иначе ще ги изгубим от поглед. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

THE G.A.M.E

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2014 01:22

Въпреки неприятният резултат от това домакинство, все пак си мисля, че ще ги отстраните. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 18 юли 2014 06:52

Абсолютен майтап са всички български отбори.Пълна загадка е как въобще някой все още ги финансира тези измислени футболисти!/Лудогорец определено прави изключение/

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 18 юли 2014 07:44

Слаба работа. Така ще е до следващите 2-3 месеца ще се мъчим.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”