НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 ное 2008 23:01

Обаче бирата нещоо не е на кеф за писане(хакане) тая вечер !!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 ное 2008 23:04

Малееее хора,какво правите бе?250 отговора :o АЙ НАЗДРАВЕ! :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 ное 2008 23:05

ЗА BLUE LION: АМИ КАТО ЦЯЛО АЗ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ. СТОРИ МИ СЕ ИСТИНСКИ МАЧА. ИМАШЕ БОРБА, ИЗЛИШНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ, ПРОПУСКИ, ИМАШЕ И ОКОЛО 20-ТИНА МИНУТИ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, КЪДЕТО КАНАРИТЕ С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ, ТРЕПЕРЕХА ДА НЕ ИЗРАВНИМ, ПОСЛЕ ИЗГОНИХА ТЕХЕН СЪСТЕЗАТЕЛ, ПО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН, В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ, С ДВА ЖЪЛТИ КАРТОНА (ВТОРИЯ СИ ГО ИЗПРОСИ, ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА), А МАЧА СИ СВЪРШИ 2:1. АБЕ КАТО ЦЯЛО, НЕ БЕШЕ ЛОШ МАЧА. СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖЕНО СИ НИ БИХА. МОЖЕШЕ И РАВЕН ДА ЗАВЪРШИ, СЪЩО ЩЕШЕ ДА ПРИЛЯГА НА ИГРАТА. ПРЕДИ ТОВА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО УРЕДЯТ, НО ПАК ТИ КАЗВАМ, ПОНЕ ОТ РЕПОРТАЖА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ИСТИНСКИ.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 ное 2008 23:06

НАЗДРАВЕ !!!АМИ КАТО ИМА РАЗБИРАТЕЛСТВО И ГОТИН МОХАБЕТ ...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2008 23:06

PLOVDIV PEE 1912 написа:Обаче бирата нещоо не е на кеф за писане(хакане) тая вечер !!

Оти бре ? Аз днеска не съм пил нищо,ма за настроение си викам наздраве ;) Нещо не ми се пие,че от Съботата още не мога да се оправа,дейба и наргилето ! Начи пих няколко големи водки,чисти и нищо ми нямаше ! Сложих водка в наргилето,па нищо ми нямаше - кво ми става бре да го еВа ? :D :D :D Е,вчера от това наргиле едвам говорех,ма тва е друга тема :D :D

Lauta,аз викам всяка вечер,по между другото да си викаме по едно наздраве за настроение ;) Все пак преди да сме фенове,сме Българи и мъже - футбола без фенове не важи ! А фенове,без бира - кво са бе ?! АЙ НАЗДРАВЕ БРАТОЧКИ !
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 ное 2008 23:07

slavia_forever написа:ЗА BLUE LION: АМИ КАТО ЦЯЛО АЗ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ. СТОРИ МИ СЕ ИСТИНСКИ МАЧА. ИМАШЕ БОРБА, ИЗЛИШНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ, ПРОПУСКИ, ИМАШЕ И ОКОЛО 20-ТИНА МИНУТИ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, КЪДЕТО КАНАРИТЕ С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ, ТРЕПЕРЕХА ДА НЕ ИЗРАВНИМ, ПОСЛЕ ИЗГОНИХА ТЕХЕН СЪСТЕЗАТЕЛ, ПО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН, В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ, С ДВА ЖЪЛТИ КАРТОНА (ВТОРИЯ СИ ГО ИЗПРОСИ, ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА), А МАЧА СИ СВЪРШИ 2:1. АБЕ КАТО ЦЯЛО, НЕ БЕШЕ ЛОШ МАЧА. СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖЕНО СИ НИ БИХА. МОЖЕШЕ И РАВЕН ДА ЗАВЪРШИ, СЪЩО ЩЕШЕ ДА ПРИЛЯГА НА ИГРАТА. ПРЕДИ ТОВА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО УРЕДЯТ, НО ПАК ТИ КАЗВАМ, ПОНЕ ОТ РЕПОРТАЖА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ИСТИНСКИ.

МАЧА БЕШЕ ИСТИНСКИ ,ОЩЕ ВЧЕРА ТИ ГО КАЗАХ.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 ное 2008 23:08

PLOVDIV PEE 1912 написа:
slavia_forever написа:ЗА BLUE LION: АМИ КАТО ЦЯЛО АЗ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ. СТОРИ МИ СЕ ИСТИНСКИ МАЧА. ИМАШЕ БОРБА, ИЗЛИШНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ, ПРОПУСКИ, ИМАШЕ И ОКОЛО 20-ТИНА МИНУТИ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, КЪДЕТО КАНАРИТЕ С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ, ТРЕПЕРЕХА ДА НЕ ИЗРАВНИМ, ПОСЛЕ ИЗГОНИХА ТЕХЕН СЪСТЕЗАТЕЛ, ПО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН, В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ, С ДВА ЖЪЛТИ КАРТОНА (ВТОРИЯ СИ ГО ИЗПРОСИ, ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА), А МАЧА СИ СВЪРШИ 2:1. АБЕ КАТО ЦЯЛО, НЕ БЕШЕ ЛОШ МАЧА. СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖЕНО СИ НИ БИХА. МОЖЕШЕ И РАВЕН ДА ЗАВЪРШИ, СЪЩО ЩЕШЕ ДА ПРИЛЯГА НА ИГРАТА. ПРЕДИ ТОВА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО УРЕДЯТ, НО ПАК ТИ КАЗВАМ, ПОНЕ ОТ РЕПОРТАЖА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ИСТИНСКИ.

МАЧА БЕШЕ ИСТИНСКИ ,ОЩЕ ВЧЕРА ТИ ГО КАЗАХ.

ДА - И АЗ ДНЕС НЕЕДНОКРАТНО ПРИЗНАХ, ЧЕ ВЕРОЯТНО Е ТАКА!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2008 23:10

Ми тука разчитам на твоето мнение !Евалата за адекватното мнение :) Жалко,че сте паднали,защото на никой фен не е приятно,но и това го има във футбола ! Дано има все по-малко уредени мачове,само така ще вървим нагоре ! НАЗДРАВЕ :) А нашия мач,кво ще кажеш - нагласен ли беше ? Според мен,поне този НЕ,защото няма кой да го нагласи,а и отборите толкова си могат ! Като цял слаб мач,но на фона на предишните беше добре ! Но за "Вечното Дерби" не е достатъчно ! Изгуби блясъка си някак,то като цяло Софийските дербита изгубиха блясъка си,заради игри на интереси !
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 ное 2008 23:11

НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ АЗ СЕ НАПИХ И .......ФИИИУУУУ ЛЕКААА ДО УТРЕ ,ЖИВОТ И ЗДРАВЕ!!!!!!!!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 ное 2008 23:12

Май само аз от вас съм бил на "вечното дерби" или....?
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”