brendiboy написа:ще бъде интересна схема на игра. Аз искам 3-5-2
Тая система е боза . Ако Байерн играе 3-5-2 срещу Реал примерно , ще отнесе на 2 пъти по 5-6 гола .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
brendiboy написа:ще бъде интересна схема на игра. Аз искам 3-5-2
Der Führer написа:motg написа:Кроос е добър играч, но със сигурност е заменим в Байерн.
Алкантара е по-добър център халф от него, отнема повече топки и подава повече напред, както прави и повече дрибли.
Дано Лам го пускат като бек, а вкарат Мартинес в центъра, печели близо 90% от въздушните двубои в центъра. Третият човек в центъра би трябвало да е Швайни.
Шакири много ме разочарова в Байерн, позицията му не е в центъра на халфовата линия, Алаба е перфектен ляв бек, едва ли Пеп е толкова глупав да се лиши от него.
В нападение е ясно триото на "старците" и по-младите Гьотце, Мюлер и Левандовски ще се ротират спрямо формата си.
За мен проблемът е в центъра на защитата, където Боатенг и Данте бяха безкрайно несигурни, през втората половина на сезона, а техни алтернативи не бяха провлечени.
Да ... ама не . Четох една статистика за Кроос в края на миналия сезон . Това е играча в Бундеслигата , с най-много точни подавания , с най-много ключови подавания и с най-голям брой точни далечни подавания . Алкантара не може да му стъпи на малкия пръст . За мен дори Хьойберг е по-добър от бразилския испанец.
doktora25 написа:Ако не Хумелс поне Фабиан Шер да привлечем. Макар че повече искам Хумелс, Клоп и Ройс да останат в Дортмунд възможно най-дълго и никога да не напускат Бундеслигата.
MCMXIII написа:КОлтурно че спестим обръщенията (на германски и ингелизки) на феновете към него![]()
Няма го вече ТК39 и край по темата!
П.П. Пацето и Зидан поне да почерпят
motg написа:Der Führer написа:motg написа:Кроос е добър играч, но със сигурност е заменим в Байерн.
Алкантара е по-добър център халф от него, отнема повече топки и подава повече напред, както прави и повече дрибли.
Дано Лам го пускат като бек, а вкарат Мартинес в центъра, печели близо 90% от въздушните двубои в центъра. Третият човек в центъра би трябвало да е Швайни.
Шакири много ме разочарова в Байерн, позицията му не е в центъра на халфовата линия, Алаба е перфектен ляв бек, едва ли Пеп е толкова глупав да се лиши от него.
В нападение е ясно триото на "старците" и по-младите Гьотце, Мюлер и Левандовски ще се ротират спрямо формата си.
За мен проблемът е в центъра на защитата, където Боатенг и Данте бяха безкрайно несигурни, през втората половина на сезона, а техни алтернативи не бяха провлечени.
Да ... ама не . Четох една статистика за Кроос в края на миналия сезон . Това е играча в Бундеслигата , с най-много точни подавания , с най-много ключови подавания и с най-голям брой точни далечни подавания . Алкантара не може да му стъпи на малкия пръст . За мен дори Хьойберг е по-добър от бразилския испанец.
Точни подавания, но настрани, напред много рядко дава пасове, играта му в защита е много слаба, справка мачовете с Реал.
А и според коментаторите по Евроспорт, Данте е играчът с най-висок процент на успеваемост при далечните пасове. Това всеки мач го повтаряха през миналия сезон :D
П.П. Искам да отида на Алианц Арена за някой мач от първенството, за да се сдобия с билет трябва да съм член на фенклуба или има и билети в свободна продажба?
MCMXIII написа:КОлтурно че спестим обръщенията (на германски и ингелизки) на феновете към него![]()
paceto написа:MCMXIII написа:КОлтурно че спестим обръщенията (на германски и ингелизки) на феновете към него![]()
Ето за всички от раздела на Байерн![]()
motg написа: Искам да отида на Алианц Арена за някой мач от първенството, за да се сдобия с билет трябва да съм член на фенклуба или има и билети в свободна продажба?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост