Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг

Мнениеот popokutepetel » 17 юли 2014 23:29

TristaNNN написа:
motg написа:...
Тези Зимбру са пародия на футболен отбор, не си спомням да сме играли срещу по-слаб съперник.
....

Те също не си спомнят за по-благо гостуване. Ей, много ги подценихте и ще берете ядове в Молдова. "Пародията" на футболен отбор като нищо ще докаже кой е истинската пародия, помни ми думата ;)

Зимбру са яко домакински отбор. Тия там го удрят на патриотизъм и цирка преди стадиона и на стадиона ще е пълен. :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 юли 2014 23:35

На реванша ги бием бе, кво се кахърите? Тези играят прибрано в защита и разчитат на статични положения. Така биха и макетата от две центрирания. Ние ще поведем и ще ги "хванем" на контра. Лилавите пък кво се радват не е ясно. Ни в Европа бият, ни пък в Азия, дет се вика намерили са черква да се прекръстят, завалийките. :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 юли 2014 23:40

Със бъдещ затворник начело на клуба ,доказано лимитиран треньор със селски манталитет,взимане на безработни футболисти от всякакви туристически дестинации,никакъв градеж и нищо нормално,което да се случа във този опит за футболен клуб,какво повече искате?Погледнете отношението на вашият любимец Плоския към вас,каза ви ако не ви харесва да си гледате работата...!Казвам към вас,защото грам не се асосицирам със тази пародия,каквото и да стане няма абсолютно никакво значение.Вместо да се кефите на стойчовата селекция,защо да се организираме и да излезнеме на протест за базите?
П.С. Екземплярите от сухата река,какво сте се превъзбудили,като вие сте толкова зле,че няма накъде повече.Минев ви го сложи,Батков ви нареди и му простихте.Ах,колко жалко е да си фен на фермерски клуб от цигански квартал.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 юли 2014 23:44

Втория мач съм го гледал аз.
0:0 или 1:1 и загуба за ЦСКА с дузпи. Тия мачове съм ги гледал, гледал...

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 17 юли 2014 23:50

Според мен тука няма много хора,които са гледали мача.С изключение на 20тина минути от второто полувреме,не само,че имахме владението на топката,но имахме и положения.Проблемът е,че не ги вкарвахме.Не,не че сме смачкали молдовците,но просто играехме малко по-добре от тях в по-голямата част от мача.До реванша имаме и мач срещу Литекс.
Гледа,че и нещо не им харесва на някои Йоким.Ами на мен пък ми направи добро впечатление.Вярно,мерника му е крив (поне в момента,защото от клипове с представянето му се вижда друго),но ще се оправи.Въпрос - какво направи Камбуров,след като влезе?

ПС Всичките хейтърчета излязоха от тъмните дебри на интеруеба.Какво толкова се радвате - българските отбори не се представиха добре.ЦСКА далеч не бе най-трагичен тази вечер.Айде сега злорадствайте,кефете се на лошите резултати и след време ще има - ама защо вече няма български отбори в ЕКТ!?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 юли 2014 23:53

Тик-Так1892 написа:Погледнете отношението на вашият любимец Плоския към вас,каза ви ако не ви харесва да си гледате работата...!

Виж сега...това за "да си гледат работата" беше казано по повод обясненията му, че има много нови в отбора и все още няма сработеност. "Който го разбира това-разбира, който не разбира - да си гледа работата"! Е, аз го разбирам, но пък и държа да си гледам работата. :)
И ние гледаме телевизия и слушаме интервюта, тъй че не ни пробутвай интерпретации по темата, ако обичаш! ;)
Последна промяна от russia на 17 юли 2014 23:59, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2014 23:57

russia написа:На реванша ги бием бе, кво се кахърите? Тези играят прибрано в защита и разчитат на статични положения. Така биха и макетата от две центрирания. Ние ще поведем и ще ги "хванем" на контра. Лилавите пък кво се радват не е ясно. Ни в Европа бият, ни пък в Азия, дет се вика намерили са черква да се прекръстят, завалийките. :mrgreen:

Пак ви казвам-не ги подценявайте с лека ръка! Днес и греда ви удариха. Те биха макетата с две статични, но ще споделиш ли колко игрови ситуации имаха в този мач. Как са ударите и в чия полза говори статистиката? Може и да ги хванете на контра след като ви поведат с 2-0, но и контрата ви е мудна, а като гледам, техните бранители хич не жалят противника тялом. Лилавите викаш ... добре, нека да се кръстят и да ви гледат сеира отстрани :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 17 юли 2014 23:58

"Лупи" тоя селски тарикат с неустойките го разкарай,иначе няма да ти купя от акциите,а мислех да добавя още толкова към предните.ЦСКА не е бащиния.Няма оправдания,играем със "Зимбру"...от Молдова,не със "Сампдория".Като е толкоз "вариативен" с претенциите и такъв голям специалист,тези требваше да ги бие културно с 3:0,опрвданията и извиненията му ги слушаме постоянно.Ако не ги отстрани да се връща от Молдова с международния влака през Варна.Феро,примерно мноГо по-добре щеше да нареди играчите от Стойчо.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 юли 2014 23:58

Eleril написа:Според мен тука няма много хора,които са гледали мача.С изключение на 20тина минути от второто полувреме,не само,че имахме владението на топката,но имахме и положения.Проблемът е,че не ги вкарвахме.Не,не че сме смачкали молдовците,но просто играехме малко по-добре от тях в по-голямата част от мача.До реванша имаме и мач срещу Литекс.
Гледа,че и нещо не им харесва на някои Йоким.Ами на мен пък ми направи добро впечатление.Вярно,мерника му е крив (поне в момента,защото от клипове с представянето му се вижда друго),но ще се оправи.Въпрос - какво направи Камбуров,след като влезе?

ПС Всичките хейтърчета излязоха от тъмните дебри на интеруеба.Какво толкова се радвате - българските отбори не се представиха добре.ЦСКА далеч не бе най-трагичен тази вечер.Айде сега злорадствайте,кефете се на лошите резултати и след време ще има - ама защо вече няма български отбори в ЕКТ!?

Абе пич,ти наистина ли мислиш,че ми дреме за играта на някаква трупа от наемници,ТОВА НЕ Е ЦСКА.Какво анализирате и обсъждате,като ще си поживеят 1 година тук,Стойчо за половината ще каже,че не стават след това следва до болка познатата песен дела,висящи лицензи,плащане на дългове,абе вие сте абсолютни мазохисти братче.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 18 юли 2014 00:01

Затворете си устите , отворете си очите.

Върни се в “ЦСКА”