не се нахвърлям,не исках да пиша,но използвам мача ви за да кажа.
Спасете Българския футбол моля ви.
Лудогорец не може да е спасителен пояс за България.
Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг
Мъко моя!
Мъка,мъка, мъка това е играта, мисля че отбора е много по-зле от миналата година.
Мъка,мъка, мъка това е играта, мисля че отбора е много по-зле от миналата година.
Red_Pride написа:В Молдова ще е бетон защото 0-0 ги устройва
Не съм съгласен. По принцип отборите от Беларус, Молдова и всички околосъветски държави са домакински. Те си имат някаква своя гордост, която ги окрилява и обединява. Тия отборчета знаят, че са аутсайдери, но стъпят ли на свой терен късат гащите на противника със себераздаване е страст. И освен всичко това, обединяват нацията. Така че г-н Младенов и компания могат да очакват мръсни чаршафи в хотелите, проблеми на паркинга пред хотела, убийствена преса и груба игра, както и метежни атаки.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

terata написа:1:1
След тази ми прогноза много розови наскачаха да ми се обесняват как тва не мое стане видиш ли... та не мое да стане,а?

Този мач ми даде някаква надежда, че може би няма да ни биете 5 пъти подред. Най-силният коз на ЦСКА от миналата година- защитата, е неузнаваема. Дърварите от Зимбру имаха прекалено много възможности, като се има предвид, че бяха дошли за равенство и хич не си даваха зор в атака. Маркиньос не е Бадема и му личи. Йоаким е стабилно дърво.
Слабичко, но нищо страшно не станало. Няма нужда от рязане на вени. В Молдова ще ни е по-лесно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
май остана да палим свещи за Лудогорец да влезе в някои групи за да не стане големия гаф и да останем с един отбор в УЕФА.
LEVSKI_FOREVER
bilyaletdinov написа:Без да съм ви гледал мачове, очаквах доста повече. Все пак бихте Брюж, правихте равни с белгийци, а-у. Стою не трябваше да пуска тоя бенефис Камбуров. Карачанаков ви беше най-добрият играч.
Тия играчи, както и да ги въртеше трудно можеше да измекне нещо повече.. Най-много да ги бяхме излъгали с 2:1, ама всъщност щяхме да излъжем и себе си! А истината е, че с 10 напуснали и 10 нови играчи (това всеки сезон) няма как да очакваме нещо повече. Един Лудогорец няма нито един изходящ трансфер на титулярен свой играч вече трета поредна година!
zlatan написа:не се нахвърлям,не исках да пиша,но използвам мача ви за да кажа.
Спасете Българския футбол моля ви.
Лудогорец не може да е спасителен пояс за България.
И защо да не може ???
Не очаквах нито един от получените тази вечер резултати .... Трябват жестоки мерки навсякъде, иначе ..... нямам думи

Много тъжно, много

„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Pichichi написа:Мъко моя!
Правилно мислиш! Новите са пълен шит! Нито един не ми грабна окото, с изключение на Маркиньос, ако може да го наречем нов.. От старите пък Сънди, Стоянов и Апата са мнооого зле! Изобщо тази година ще е много тегава, с тази разлика, че сега нямаме Чочев, Мболи и Гъргоров. А само преди тази среща някои си мечтаеха за гръмки победи с по 3-4 гола...