Без телевизионно излъчване на А група заради TV7

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: Без телевизионно излъчване на А група заради TV7

Мнениеот stefani » 17 юли 2014 14:38

Аз колко пъти казвах, що за телевизия е ТВ 7 :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

parksf
Контакти:

Мнениеот parksf » 17 юли 2014 14:44

Сега Булсат ком ще купят правата и пак половин България няма да гледа.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 17 юли 2014 15:11

джони написа:доколкото знам „Футбол Про Медия“ е на Батков и Домувчиев,така незнам какво са виновни тв7,при положение че други трябва да плащат,това дали те ще си вземат парите после от тв7 е друг въпрос

Казва се Домусчиев ;) И как така не знаеш какво са виновни ТВ7 ? Телевизията дължи пари на "Футбол Про Медия"! На теб ако ти дължат пари по договор няма ли да си ги търсиш? Или ти смяташ, че Футбол Про Медия трябва за собствена сметка да плати на клубовете....пък ще има да взема от ТВ7.......някога, а най вероятно никога. Аз друго по скоро се питам, защо не сменят телевизията?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 17 юли 2014 15:40

fen-fen написа:
джони написа:доколкото знам „Футбол Про Медия“ е на Батков и Домувчиев,така незнам какво са виновни тв7,при положение че други трябва да плащат,това дали те ще си вземат парите после от тв7 е друг въпрос

Казва се Домусчиев ;) И как така не знаеш какво са виновни ТВ7 ? Телевизията дължи пари на "Футбол Про Медия"! На теб ако ти дължат пари по договор няма ли да си ги търсиш? Или ти смяташ, че Футбол Про Медия трябва за собствена сметка да плати на клубовете....пък ще има да взема от ТВ7.......някога, а най вероятно никога. Аз друго по скоро се питам, защо не сменят телевизията?

Ами, всъщност, ти сам си си отговорил, но може би не го асимилиращ. ТВ7 дължи пари на Футбол Про Медия. БФС е сключил договор с Футбол Про медия и тя дължи пари на клубовете, а не ТВ7. Тука по-важния въпрос е защо Батков и Домусчиев са концесионери по един такъв договор, като можеше да се сключи директно с телевизията. Сега ще трябва да извадят едни пари за да се разплатят с клубовете, за да не загубят тригодишната си златна мина и на по-късен етап да си търсят парите

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 юли 2014 16:00

Puldin написа:
fen-fen написа:

Ами, всъщност, ти сам си си отговорил, но може би не го асимилиращ. ТВ7 дължи пари на Футбол Про Медия. БФС е сключил договор с Футбол Про медия и тя дължи пари на клубовете, а не ТВ7. Тука по-важния въпрос е защо Батков и Домусчиев са концесионери по един такъв договор, като можеше да се сключи директно с телевизията. Сега ще трябва да извадят едни пари за да се разплатят с клубовете, за да не загубят тригодишната си златна мина и на по-късен етап да си търсят парите

1. Знаеш ли значението на думичката "концесионер"?... ;)
2. Ако телевизията предлага на БФС сумата (х) за излъчване на (n) срещи от първенството, а фирмата на Батков / Домусчиев предлага сумата (2х) за излъчване на същия брой (n) срещи, как мислиш, кого ще предпочете БФС и защо?... :roll:
3. "Златна мина" е Премиършип, "А" група е блато... 8-)
П.П. Иначе ти Батков и Домусчиев не ги мисли - ти накъдето си тръгнал, те оттам се връщат, жълто пиленце... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 17 юли 2014 16:07

Alexx написа:
rebel написа:Тогава който клуб иска нека зи излъчва домакинските мачове по клубния сайт или клубната ТВ. Примерно Берое така си излъчваха контролите. От къде на къде домус-мамус и тем подобни ще спират излъчването на мачове и най-вече те решават кои мачове да се излъчват. Във всяко първенство на запад от Унгария си излъчва всички мачове, само тук "по-католици от папата"...ай сектир :evil:

Това въобще не е вярно! Няма първенство което да излъчва всичките си мачове! Особено тези с 18 и 20 отбора.

Айде пак се пробвай, щом един мач го има в нета с коментар, значи някой го излъчва, отделен е въпроса, че всяка телевизия закупила права, излъчва определен мач. Да не говорим, че имат репортажи от всички мачове. Ако поне веднъж си гледал Диема, ще видиш , че имат предаване, където се излъчват репортаж от всички мачове. :)

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 17 юли 2014 16:15

Captain Stottlemeyer написа:
Puldin написа:
fen-fen написа:

1. Знаеш ли значението на думичката "концесионер"?... ;)
2. Ако телевизията предлага на БФС сумата (х) за излъчване на (n) срещи от първенството, а фирмата на Батков / Домусчиев предлага сумата (2х) за излъчване на същия брой (n) срещи, как мислиш, кого ще предпочете БФС и защо?... :roll:
3. "Златна мина" е Премиършип, "А" група е блато... 8-)
П.П. Иначе ти Батков и Домусчиев не ги мисли - ти накъдето си тръгнал, те оттам се връщат, жълто пиленце... :)

Тц, Тц,тц ....Брей извинявай, да не те засегнах нещо Другарю Милиционер. Аз знам какво знам, и тук в случая нямам упрек към Домусчиев и Батков, а към БФС, но тъпата ти кратуна няма как да го разбере.
И ОК обърках, исках да кажа комисионер
Последна промяна от Puldin на 17 юли 2014 16:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Marco Reus
Контакти:

Мнениеот Marco Reus » 17 юли 2014 16:21

favaca8888 написа:11:41 17.07.2014 • Автор: SPORTONLINE.BG •

Медията не е платила 2,5 милиона лева на клубовете
Началото на сезона в А група може да остане без телевизионно излъчване. Причината е TV7, която няма нужните пари, за да плати на клубовете сумите от телевизионни права.

Компанията „Футбол Про Медия“, която държи правата за излъчване на мачовете от „А“ група, трябва да намери спешно 2,5 милиона лева, за да плати на клубовете. Това разкри изпълнителният директор на фирмата Атанас Караиванов пред „7 дни спорт“.

„Обикалям София да търся пари, заяви Караиванов. – Трябва да преведем 2,5 милиона лева на клубовете от телевизионни права. ТВ7 не платиха, а това са жизненоважни пари за клубовете, с тях те оцеляват. От вчера тече 30-дневен срок, в който ТV 7 трябва да плати. Иначе отиват на съд. Те ни увиснаха на врата като воденичен камък. Всички големи телевизии имат желание да излъчват мачовете, но в момента не е ясно какво ще се случи. Затова ние не сме сигурни ще се излъчват ли изобщо мачове в събота и неделя.“

Фирмата „International Media Services”, която осигуряваше технически предаването на мачовете, е спряла да работи с ТV7 и е завела иск срещу телевизията за неизплатени над 1 млн. лв. Сега техниката ще предостави друга фирма TV1. Проблемът е, че тя разполага с един ПТС – изключително модерен, но само един. Това означава евентуално излъчването само на един мач на ден.

Супер добра новина ! Който иска да гледа любимия отбор трябва да отиде на стадиона !
Шнур за Тв-зрителите :P

Страхотна новина,ами такива като мен които са в чужбина...Кво праим ? Да ви .........

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 юли 2014 16:22

fen-fen написа:

da смятам че трябва да плати пък те да се съдят с тв 7 защо клубовете нямат ниущо общо с тв а тая фирма затова агата и мустака да плащат пак ще вси ги вземат ма хич неми дреме
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 17 юли 2014 16:51

Страхотна новина, пълни стадиони извън София и без Левски и Цска по ТВ!

Върни се в “Футбол - България”