Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг

Мнениеот Pichichi » 17 юли 2014 11:48

BRF написа:
Pichichi написа:Аз мисля че ще е голяма мъка и в 2-та мача но се надявам да не пуснем гол в 180 мин. пък напред все ще имаме
5/6 положения в тези минути и дано вкараме минимум 1 гол.
Успех!!!
0 : 0 тук, там биеме с 1 : 0.

Стига бе човек!Каква е тая прогноза :cry: !Ние ще се кефим ли или ще се мъчим!
Прогнозирам прекрасна игра с много положения и поне 3 гола за ЦСКА и 0 във вратата ни!

:|
Еми сори ама с този нов отбор така ги виждам нещата!
Ще се радвам ако не ми се сбъдне прогнозата и ги смажеме ама.....

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 юли 2014 11:55

Sh. Group написа:Камбуров май е по-добре да не играе, за да не си правим сами живота сложен. Ако играе 100 % някой "услужлив българин" ще подшушне на молдовците, че има нещо съмнително и пак ни чакат драми. Аз лично предпочитам люксембургчето или Буш, а пък вече втория мач с Камбура.

Защо пък да не играе и какъв живот ще си правим сложен? Владо Рупов не е глупав и си разбира от работата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2014 12:02

Добър ви ден :) Как сте, как е живота и настроението преди мача, ще ходите ли на стадиона, подготвили ли сте хореографийка? :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 17 юли 2014 12:07

Pichichi написа:
BRF написа:
Pichichi написа:Аз мисля че ще е голяма мъка и в 2-та мача но се надявам да не пуснем гол в 180 мин. пък напред все ще имаме
5/6 положения в тези минути и дано вкараме минимум 1 гол.
Успех!!!
0 : 0 тук, там биеме с 1 : 0.

Стига бе човек!Каква е тая прогноза :cry: !Ние ще се кефим ли или ще се мъчим!
Прогнозирам прекрасна игра с много положения и поне 3 гола за ЦСКА и 0 във вратата ни!

:|
Еми сори ама с този нов отбор така ги виждам нещата!
Ще се радвам ако не ми се сбъдне прогнозата и ги смажеме ама.....

Мммм,не си сам...От това с Берое.Голямо блъскане по топката,единоборства и грешни пасове без идея..Мъка довечера..голяма,дано бием дори с гол,на нула.Не ми се слушат оправдания....т.н "вариативност" състава има,трябва да мисли нови извинения...И реванша ще му е много труден.Тези не са,точно кат онези аматьори с които игра Литекс...дано си даваме сметка,а не просто да гледаме на Молдова като геогравско понятие.ЦСКА в момента няма добър,халф-подавач.Новия Филипе...още няма картотека.Лудогорец вкараха 4 с подаване и комбинативен футбол,тренера им вика,още не сме във форма.Ние ако заиграем така,требва да скачаме от радост....

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 юли 2014 12:13

Две много тежки битки ни чакат. Една минимална победа с 1:0 ще е дбър резултат довечера, ако е 2:0 перфектно, но е много важно да тне допуснем гол в нашата врата. Защитата беше доста колеблива срещу Берое. Трима от титулярите от миналата година там ги няма- Менди, Фо Поре и капитанът Илиев.
Стойчо почти сигурно ще нареди някакъв състав- стена с четирима защитници, двама типични опорни + Маркиньос малко пред тях, и по крилата Милисавлевич и Стоянов най-вероятно. Единстевно в атака не е много ясно кой ще бъде титуляр.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 юли 2014 12:31

Е ти какъв състав искаш, с един защитник ли? :evil:
Ах тоя некадърник Стойчо, цели четирима защитници ще пусне да играят, вместо с един да ги млати тоя страхливец долен...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 юли 2014 12:46

Venko123 написа:Е ти какъв състав искаш, с един защитник ли? :evil:
Ах тоя некадърник Стойчо, цели четирима защитници ще пусне да играят, вместо с един да ги млати тоя страхливец долен...

Абе ти в ред ли си??? Вземи се успокой малко, верно, че животът е труден, ама ае дайте малко по-позитивно да му е.. майката...
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 17 юли 2014 12:54

danko_sot написа:
Venko123 написа:Е ти какъв състав искаш, с един защитник ли? :evil:

Абе ти в ред ли си??? Вземи се успокой малко, верно, че животът е труден, ама ае дайте малко по-позитивно да му е.. майката...

Не му се сърди, трудно схваща, иначе е на всяка манджа..... :mrgreen:
Успех довечера с два гола разлика, ще е достатъчен за продължаване ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юли 2014 13:21

Sh. Group написа:Камбуров май е по-добре да не играе, за да не си правим сами живота сложен. Ако играе 100 % някой [b]"услужлив българин"ще подшушне[/b] на молдовците, че има нещо съмнително и пак ни чакат драми. Аз лично предпочитам люксембургчето или Буш, а пък вече втория мач с Камбура.

Ми то шефа на тръста на привържениците на Левски "Синя България" вече го е правил.Сега пак (отново) ще предаде българите ако му се даде възможност.
Последна промяна от GOLEADOR на 17 юли 2014 13:23, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 юли 2014 13:22

GOLEADOR написа:
Sh. Group написа:Камбуров май е по-добре да не играе, за да не си правим сами живота сложен. Ако играе 100 % някой "услужлив българин"ще подшушне[/b] на молдовците, че има нещо съмнително и пак ни чакат драми. Аз лично предпочитам люксембургчето или Буш, а пък вече втория мач с Камбура.

Ми то [b]шефа на тръста на привържениците на Левски
"Синя България" вече го е правил.Сега пак (отново) ще предаде българите ако му се даде възможност.

Да, оня мизерник с очилцата :evil: Типичен мазен гей
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”