terata написа:Дубрутру пичове и дами.Кой ще е според вас поредния "трансферен" удар днес? Милиев, Хичо, Копи, Ричи, Бабангида или Иво Глъвътъ?
Че той "Хичо" ще изглежда като Меси, в сравнение с досегашните трансфери.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
terata написа:Дубрутру пичове и дами.Кой ще е според вас поредния "трансферен" удар днес? Милиев, Хичо, Копи, Ричи, Бабангида или Иво Глъвътъ?
Играчите на Левски имаха повод за радост вчера, тъй като взеха по две заплати, информира „Тема: Спорт"
„Сините" получиха месечните си възнаграждения за май и юни.
От новия сезон левскарите ще има редуцирани заплати, които няма да надвишават 15 000 лева.
Това намаление може да бъде редуцирано с по-големи бонуси при постигането на поставени цели.

ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
terata написа:Дубрутру пичове и дами.Кой ще е според вас поредния "трансферен" удар днес? Милиев, Хичо, Копи, Ричи, Бабангида или Иво Глъвътъ? Аз залагам на Ричи. Момчето май не е играло футбол повече от година, тъй че е идеален за нас.
blue atak написа:terata написа:Дубрутру пичове и дами.Кой ще е според вас поредния "трансферен" удар днес? Милиев, Хичо, Копи, Ричи, Бабангида или Иво Глъвътъ? Аз залагам на Ричи. Момчето май не е играло футбол повече от година, тъй че е идеален за нас.
Днеска никои може да не доиде стига толкоз вече.
terata написа:blue atak написа:terata написа:Дубрутру пичове и дами.Кой ще е според вас поредния "трансферен" удар днес? Милиев, Хичо, Копи, Ричи, Бабангида или Иво Глъвътъ? Аз залагам на Ричи. Момчето май не е играло футбол повече от година, тъй че е идеален за нас.
А как стига. Моем да вземем още някой дефанзивен халф, че са ни "малко".
konvoec написа:terata написа:blue atak написа:terata написа:Дубрутру пичове и дами.Кой ще е според вас поредния "трансферен" удар днес? Милиев, Хичо, Копи, Ричи, Бабангида или Иво Глъвътъ? Аз залагам на Ричи. Момчето май не е играло футбол повече от година, тъй че е идеален за нас.
Викам да си върнем Станислав Генчев там....![]()
Майтапът настрана, може би тва ще е добър трансфер, като ги знам др.![]()
И гледаш, размазваме всичко до 10-ти кръг и на нас "плювачите" ни разказват играта...
Шегата настрана, ЦЗ, крило и таран. Ако ги вземем, поне ще имаме окомплектован състав. Въпреки че крило не е толкова задължително като ЦЗ. Там имаме Краев, добър вариант е. Огнянов не е във форма, доста зле започна, но пак е вариант, Луис Педро + Крумов или Радослав Димитров + Прохазка(дано не). Така че, тоя яловец - Домо, ако не вкарва, сме само с Божи86, както и Белаид ако се контузи(до 4-ти кръг е контузен), Йети остава единствен вариант. Може би и Чмовш, но не знам с него какво е положението.
konvoec написа:...... Може би и Чмовш, но не знам с него какво е положението.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

konvoec написа:terata написа:blue atak написа:terata написа:Дубрутру пичове и дами.Кой ще е според вас поредния "трансферен" удар днес? Милиев, Хичо, Копи, Ричи, Бабангида или Иво Глъвътъ? Аз залагам на Ричи. Момчето май не е играло футбол повече от година, тъй че е идеален за нас.
Викам да си върнем Станислав Генчев там....![]()
Майтапът настрана, може би тва ще е добър трансфер, като ги знам др.![]()
И гледаш, размазваме всичко до 10-ти кръг и на нас "плювачите" ни разказват играта...
Шегата настрана, ЦЗ, крило и таран. Ако ги вземем, поне ще имаме окомплектован състав. Въпреки че крило не е толкова задължително като ЦЗ. Там имаме Краев, добър вариант е. Огнянов не е във форма, доста зле започна, но пак е вариант, Луис Педро + Крумов или Радослав Димитров + Прохазка(дано не). Така че, тоя яловец - Домо, ако не вкарва, сме само с Божи86, както и Белаид ако се контузи(до 4-ти кръг е контузен), Йети остава единствен вариант. Може би и Чмовш, но не знам с него какво е положението.
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 11 госта