Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот terata » 16 юли 2014 14:31

Синичко написа:
terata написа:
Синичко написа:Ние хубаво ще играем тики-така, ама то това не става току-така изведнъж. Ако Мурсия успее да оправи головата немощ пред отбора, шапка му свалям. Защото в последните години всичко, което правим е да се лутаме пред вратата и да подаваме по широчина, но не знаем как да пробием защитници като тези на Локо (Сф), Берое и т.н. Надявам се разковничето в тази връзка да е испанчето и да пуска хубави пасове към Божинов. Последният ни по-силен отбор беше от времето на Ясен Петров и пробива в ЛЕ, когато разчитахме значително на крилата, но тогава изпълнителите бяха други. С оглед това, че нямаме такива футболисти не пречи да се пробва един такъв ромб(на мен така ми е най-удобно). Най-малкото защото никога не сме го опитвали това. Нещо от сорта на :

-----------------------Велев-------------------------
--------------------------------------------------------
----------Гаджев----------------Прохазка--------
---------------------------------------------------------
-----------------------Бедоя-------------------------
----------------------------------------------------------
-------------Валери-----------Валери---------------

Схема с 3-ма дефанзивни халфа, чудно. Срещу кой ще играем така? Марек? Хасково? Или Локо Сф? Разберете, че към момента имаме един-единствен здрав креативен футболист в лицето на Бедоя. Нито Сърмов, нито Балтанов, нито Прохазка, нито Велев може да играе като офанзивен халф. В смисъл, то може, но ще е крайно неефективно, тъй като никой от тях няма възможностите за подобна схема.

Имаме много по-големи ресурси откъм футболисти точно за тази схема отколкото за такава с крила. Това е неоспорим факт. Никъде не съм намесил Балтанов и Сърмов, твърде умишлено. ;) То пък като пускахме смешници като Бру, Туре и Бастош в офанзивен план чепкахме вълна щото. Велев съм го сложил дефанзивен халф, той друга работа в тая схема няма. Гаджев не можеш да отречеш, че има хубав пас, най-малкото заради това може да играе в предни позиции, а Прохазка е доказал, че може да играе навсякъде. Велев/Прохазка/Гаджев отнемат топката и пускат към Бедоя, който е ключето в цялата работа. Пуска пас към нападетелите и от там вече от тях зависи. На мен ми харесва тая система, имам усещане, че би свършила работа. В момента разполагаме с най-много футболисти в средата, точно това е най-подходящото.

Не е въпроса в бройката, а в качеството. ;) Никой от халфовете ни, с изключение на испанеца и контузения Деко не става за офанзивен футболист. Да, Прохазка е доказал, че може да играе навсякъде, само че навсякъде играеше с неуспех. И то това е основния проблем, че пак определени футболисти ще се пускат на непривични за тях постове.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 юли 2014 14:32

Докато централен бранител при нас играе Пламен Димов a.k.a Йети а.k.a Пачека, е абсолютно все тая с каква схема и постройка играем в мача! :lol: :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 16 юли 2014 14:32

Наумовски има качества да ни помогне и освен това може да се развива. Който между него, Пламен Илиев и Стефано Кунчев покаже най-добро ниво, той ще получи шанса да пази на Левски.

А Любенов го заебахме, след 2 години да не се сърдим като дойде пак Удинезе и ни го отмъкне без пари.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 16 юли 2014 14:33

Theos написа:Месията Луис Педро (резерва в Ботев) е тук... Хвала за канските усилия , хвала на всички дето го доведоха...комедията продължава!

А бре месия ли какъв е не зная ама в сравнение със ботушара Сърмов си е направо звезда :) :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 юли 2014 14:35

zlato1234 написа:Не знам за вас, но аз очаквам другата седмица М.Коприваров и Живко Миланов и евентуалното завръщане на Мечо Телкийски и Кривия. :shock:

Мечо си е в клуба, така че само картотека му трябва

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юли 2014 14:36

blue atak написа:Клубът постигна споразумение за трансфер на Педро в отбора на Левски....l

Ма'а му стара, тоя кафяв ми прецака цялата тактическа схема без крила :evil: :evil: :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 юли 2014 14:36

AN71 написа:
Theos написа:Месията Луис Педро (резерва в Ботев) е тук... Хвала за канските усилия , хвала на всички дето го доведоха...комедията продължава!

А бре месия ли какъв е не зная ама в сравнение със ботушара Сърмов си е направо звезда :) :)

А пък сър Moff е с поне 3 класи над Пачека, смятай кви индивиди има при нас! :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 юли 2014 14:37

Avanti_Ragazzi написа:Докато централен бранител при нас играе Пламен Димов a.k.a Йети а.k.a Пачека, е абсолютно все тая с каква схема и постройка играем в мача! :lol: :lol: :mrgreen:

Между другото баща му Диди "Пелето" още ли е на работа в клуба?

Avanti_Ragazzi написа:А пък сър Moff е с поне 3 класи над Пачека, смятай кви индивиди има при нас! :lol: :lol:

Аз тия двамата ги очаквам кат двойка централни защитници в някой мач. :mrgreen:
Последна промяна от terata на 16 юли 2014 14:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2014 14:37

milen.hristov написа:
zlato1234 написа:Не знам за вас, но аз очаквам другата седмица М.Коприваров и Живко Миланов и евентуалното завръщане на Мечо Телкийски и Кривия. :shock:

Мечо си е в клуба, така че само картотека му трябва

Има координатите на Копи :lol: :lol: Някъде ... четвърта австрийска дивизия играе, мисля :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 юли 2014 14:39

terata написа:
Avanti_Ragazzi написа:Докато централен бранител при нас играе Пламен Димов a.k.a Йети а.k.a Пачека, е абсолютно все тая с каква схема и постройка играем в мача! :lol: :lol: :mrgreen:

Между другото баща му Диди "Пелето" още ли е на работа в клуба?

Не, ама чичо Иво строителя все още бди над тази нежна и ранима персона! :oops:

Върни се в “Левски”