Nomer_9 написа:Синичко написа:Nomer_9 написа:В защита ако дадем 25 милиона за Ф. Луис, считайте, че момчето ще е твърд титуляр в ляво, което автоматично праща Азпи в дясно. В централната зона единственият 100% тов титуляр ще бъде Гари, а партньорът му за съответния мач ще се избора спрямо противника и представянето (тоест: Кейхил + Тери, Бране или Зума).
Не мисля, че Моу ще мръдне от двойката Кейхил-Тери, просто тази зона от терена не трябва да се пипа, а ти си го дал така, че всеки мач ще сме с нова. Тези двамцата направиха фантастичен сезон и трябва да използваме тандема им и през този. Аз бих казал, че Азпи също е твърд титуляр (независимо отляво или отдясно) а борбата ще е между Бране и Луиз. С другото съм съгласен.
Значи определено Кейхил и Тери като двойка направиха силен сезон и ако бяха двойка за Англия и на Световното, британците щяха поне да излезнат от групите. Но не мисля, че са двойка, която НЕ трябва да бъде пипана и ще ти кажа защо. Те са типичната стабилна централна двойка защитници, която не се отличава с особена техника, бързина и умение да се изнася топката, но пък за сметка на това за господари във въздуха и имат страхотно позициониране. Срещу повечето противници в Англия са перфектни, но в Европа+някои отбори в Англия, които разполагат с бързи и повратливи нападатели им е доста трудно. Затова смятам, че вариативността, която притежава отбора, трябва да бъде използвана на всички постове, включително в централната зона на защитата. Пример: Срещу Стоук Сити един Рамирес ще е доста по полезни от Оскар или Фабрегас, но пък срещу Сити нещата стоят по обратния начин. На другия полюс ... как ли ще се чувства двойка Тери-Кейхил срещу свръх бързите и взривоопасни Неймар-Суарес-Меси ?
Ние няма да играем с висока преса, че да се чувстват несигурни Тери и Кейхил. Ти каза, че не са бързи и това е така. Но когато не са изнесени напред и си стоят отзад, няма никакъв проблем. Като пример мога да ти дам АВБ и какво се случи с Тери при него. Но това не е нито той, нито Бенитез, нито някой друг, а Моу. Аз смятам, че позицията на централните защитници не трябва да се променя често, още по-малко пък, когато това са сработени отлично футболисти, англичани и носещи ценностите на клуба. Та Кейхил беше невероятен миналия сезон, да не говорим за Тери, ами за Азпи... А Бранко си е Бранко. Защитата не трябва да се пипа. А сега и присъствието на Матич дава още по-големи надежди за стабилност в отбрана.
ПП. Чех не трябва да си отиде! Какви са тея глупости? Ако ще да изпуснем Куртоа, през *** ми е, ако махнем Чех... Лампард и Ашли бяха предостатъчно за това лято, стига толкова!