Фенове на Черно море набиха футболист на Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Spasov_bg
Контакти:

Re: Фенове на Черно море набиха футболист на Левски

Мнениеот Spasov_bg » 25 ное 2009 07:47

Пролетта ще ви посрещнем в София подобаващо.Дубъла ви играе в София не забравяйте ,че всичко се връща с лихвите.

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 25 ное 2009 09:52

ЕМИЛ написа:Нестава ясно защо са го набили......Каква е причината?

Ами цял мач си мачка пакета(ако изобщо има нещо в него)срещу публиката и поне 4-5 пъти псува хора от публиката.Всички футболисти знаят,че това го има навсякъде(имам предвид провокациите срещу тях),но това лайно се мисли за по-специално и си го изпроси.Освен това виждам,че си е "признл" пред гонг,че се бил предпазил......нищо подобно.Отнесе си тупаника като тупан на манифестация....и браво за това.Не,че съм ЗА да бият футболисти,но този с наглото си поведение и постоянни провокации си го заслужи 100%. :mrgreen:
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 25 ное 2009 09:54

Елате в София само :evil: :evil:

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 25 ное 2009 09:55

Spasov_bg написа:Пролетта ще ви посрещнем в София подобаващо.Дубъла ви играе в София не забравяйте ,че всичко се връща с лихвите.

Като сте много ербап защо се крихте като мишки в градинките около гарата??????Половината си изпуснаха влака миналия път.....смелчаци :shock: а уж не ви е страх от секс....... и бой де.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2009 10:28

Много смело....истинско геройство ! :o .. :shock:
П.П.
На времето осъдих каратиският удар на Ерик Кантона, срещу фен на Кристъл Палас......ама вече го разбирам напълно.....и оправдавам !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 ное 2009 10:55

San-Jose написа:Те откриватели на отбори като БАТЕ, Жилина и Дебрецен и трите отбора за първи път в своята история влязоха в групите на Шампионската лига и купата на Уефа и светът разбра, че има такива отбори, футболните федерации на Беларус, Словакия и Унгария трябва да им връчат орден за заслуги към техния футбол :lol:

А Тампере,къде ги забравяш? :lol: Евроидиотите станаха и световните идиоти в ЕКТ.Язък,че ги водят като бълграи.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 ное 2009 10:59

"От фенклуба на Черно море съобщиха, че Табаков е провокирал атаката. Според тях футболистът се хванал за онази работа и оттам тръгнало всичко." в-к 7 дни спорт.
Много ясно, че ще си отнесе шамарите - обикновен софийски дришльо :) Аман от простаци

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 25 ное 2009 12:41

Е, не знаех че Черно море е толкова важен за левскарите и да предизвиква такива силни емоции :)

Иначе Табаков казват че нещо се е държал твърде много за пакета си и затова са го възпитали, че не е добре да се играе мач постоянно с ръце на оная ти работа, просто не си ефективен на терена :mrgreen:

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 25 ное 2009 20:02

Не мога да коментирам случая, защото не съм запознат, но ще си кажа мнението за безконечната тема София и провинцията.
Скъпи ми софиянци, престанете да наричате Варна, Бургас и всичко що е близо до морето провинция. Самите вие трудно можете да се наречете софиянци.
Аз съм от Варна и рода ми е от Варна и съм варненец . Не живея в провинцията, а в най-якия град в България.
Ако толкова се изживявате като големи столичани, стойте си в ненагледната столица, а не прииждайте на тълпи тук през лятото. Аз нямам особено желание да идвам в София ..
Не искам да слагам всички под обща знаменател.. имам добри познати и приятели в София, но ми омръзна да слушам, как ние сме едва ли не втора категория хора.
Така се държат и с хората и от другите градове...
Поздрави от морето !! До лятото ... !! :evil: :mrgreen:

Потребителски аватар
3e/\eHo_MoMu4e
Контакти:

Мнениеот 3e/\eHo_MoMu4e » 25 ное 2009 23:01

Комплексарщина,какво да ги правиш!Незнайно какви си,да ми обясняват нещо си,а да забравят родния си дом дето е на една туба бензин от София....Спокс,форума някак си се успокоява събота и неделя когато всички "софиянци' си отидат по родните места!Най ми е хубаво,когато Черно море играе мач с левски във Варна...красота,като видя в сектора на гостите транспиранти от рода на "фен клуб-левски Дългопол" или "фен клуб-левски игнатиево"! :twisted: За всички от Варна е ясно за какво става въпрос!А че някакво си недорасляче дошло край морето и се опитало да се направи на мъж...sorry!
Най-хубавото нещо в София са,табелите за ВАРНА!!!
Изображение

Върни се в “Черно море”