mozart написа:bobinikolov, разбирам, че си раздразнен от мутрата Домусчиев. Мисля, че всички сме, но моля те кажи ми защо точно сега, когато този човек не инвестира в любимия ти отбор? Би ли ми казал за кой друг мафиот си се потрудил толкова и си изнесъл толкова подробна информация (считам, че най-вероятно е точна за Домусчиев и бизнеса му) ?
Защо точно този? Пак казвам, съгласен съм, че миналото му не е чисто, но искам да ми подскажеш поне едно или две имена на български бизнесмени с по-чисто минало? Защо точно в спортен форум? Какво би казал, за това което става в държавата и какво мислиш по въпроса как държавата подпомага целенасочено процес по "събарянето" на една банка?
Мога да те поздравя за това, че си се измъкнал от тукашната действителност, но искам да видя от теб такива данни, статии и теми за всеки един бъгарски президент на футболен клуб, като започнем от босовете на ЦСКА, минем през Батков и Чорни, после Литекс, Локо Сф и Славия и всички други!
Този ти труд относно Домусчиев е похвален, но е свързан основно с това, че Лудогорец разбива псевдограндовете където ги хване, а теб това те тормози...
Поздрави Боби!
И кое точно е проблема тук или просто не обичате да ви казват истината в очите. Знае ли сте уж че не бил чист, ама правите проблем като ги вадят всичките тези неща. Нормално е да има интерес към него в момента на такава тема след като толкова години е бил на тъмно. Няма какво да се казва за останалите, защото всичко вече е казано през годините, а Кирил и брат му са все още непознати в тази светлина и никой за момента не си прави труда да пише против тях. Знае как да си плаща, вървежен е в момента и всички му угаждат, ама като спре кранчето ще го изядат жив и примери имаме не малко през годините. Кирил едва сега започва да го огрява прожектора и е нормално да започнат да се пишат такива неща и вие трябва да ги приемате, а не да се правите на обидени и възмутени. Научете се да приемате критика и да бъдете атакувани, защото не може само добри неща да се пишат за вас и това трябва да ви е станало ясно. При първите критики и нападки към вас феновете ви се обидиха и си биха шута от форума, ама докато валяха похвални теми за вас всички се кефехте и ви текаха лигите и в момента в който започнаха да ви атакуват другите фенове почнахте да ревете че не наказват хората които провокират и се махнахте от форума. Я вижте какво става по другите форуми на ЦСКА, Левски, Ботев и Литекс как валят обиди от една страна на друга, но никой не си е бил шута за разлика от вас. И тях ги обиждат и подиграват ама те го приемат като мъже а не като новоизлюепни фенчета като вас които все още не знаят какво е загуба и сух сезон и почнахте да ревете и да недоволствате. И не ми излизайте с номера че ти например си от 15 години фен на Лудогорец, защото всички знаем че не е така. Всички вие сте били фенове на ЦСКА и Левски и сте давали мило и драго за тях, а местният отбор само сте го гледали отстрани. Нали ви видяхме при първата титла като взимаха интервюта на феновете ви от стадиона и как всички казваха Аз бях преди от Левски, ама сега съм за Лудогорец, Аз бях от ЦСКА, ама сега съм за Лудогорец и т.н.