Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 11:15

vasobaso написа:Каза кой? :?

Декларацията ще бъде обявена пред медиите.

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 11:17

botev forever написа:
vasobaso написа:Каза кой? :?

Декларацията ще бъде обявена пред медиите.

В момента се подготвя от адвокат и след като се подпише от всички ще бъде обявена.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 ное 2009 11:30

форевър няма ли да престанеш. Постоянно се появяваш със уж ,, достоверна " информация,която в последствие се оказва,че няма нищо вярно или поне не е така както ти си е написал. Кажи какво печелиш като само нагнетяваш обстановката ? Няма ли да престанеш преди всеки мач на Ботев да пускаш лъжи ,за да нагорещяваш и изнервяш жълто-черната общественост. Тея стачки ти ги слушаме от преди мача с Локомотив,до сега няма нищо, вярвам ,че и сега няма да има нищо,защото познавам няколко от българските момчета в отбора и никой от тях незнае за такова нещо ?!
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 25 ное 2009 11:33

пич кажи поне дали имаш нещо общо с клуба, пишеш работи и отстрани изглежда сякаш работиш в клуба

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 11:40

Canaries front написа:форевър няма ли да престанеш. Постоянно се появяваш със уж ,, достоверна " информация,която в последствие се оказва,че няма нищо вярно или поне не е така както ти си е написал. Кажи какво печелиш като само нагнетяваш обстановката ? Няма ли да престанеш преди всеки мач на Ботев да пускаш лъжи ,за да нагорещяваш и изнервяш жълто-черната общественост. Тея стачки ти ги слушаме от преди мача с Локомотив,до сега няма нищо, вярвам ,че и сега няма да има нищо,защото познавам няколко от българските момчета в отбора и никой от тях незнае за такова нещо ?!

Айде кажи кога съм писал нещо неверно и аз ще се гръмна веднага!Единствения който дава достоверна информация преди всички съм аз!!Ако не посочиш моя лъжа чакам да се извиниш.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 25 ное 2009 11:41

Fichango написа:там са мъжкари бе

точно, "сетила се мара да се побара", когато трябваше да не излезнат да играят мачовете в началото на първенството, заеха позицията на селския, сега като дойдоха италианците и почнаха да търкат пейките, взеха да се дигат на бунт, за мен БГ футболистите за нищо не стават и са пълни мишки

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 ное 2009 11:43

казах ти тази стачка ти е слушаме от преди мача с Локомотив,после беше Берое,после изчезна за една седмица сега пак за мача с мездра? Или изготвят все още декларацията

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 25 ное 2009 11:53

няма нужда да му се нахварляте така,защото всеки може да бъде излъган.Има инфо относно нещо касаещо отбора и го пост-ва.Много други хора са пускали инфо което са мислели за сигурно,но просто са били излъгани.За това по кротко и по въспитано може да се попита от каде е инфото вместо веднага да обявявате някого за национален враг

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 ное 2009 11:55

аз няма нищо против това ,че пуска инфо.Просто всеки път го прави преди мач на Ботев и винаги в повечето случаи е грешно инфото,а с това изнервя останалите фенове.

Върни се в “Архив”