Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Оманският държавен фонд ще съди България за фалита на КТБ

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 юли 2014 00:15

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа: Ама именно , клиентското доверие от кой беше нарушено ??? Няма човек който да запази хладнокръвие , при положение че по всички телевизии дават как качулките нахлуват в офисите на неговата банка :roll: И в същото време БНБ да вижда какво се случва и да стои със скръстени ръце и дори да ти откаже помощ ! Еми няма шанс да изплуваш , при положение че течението те отнася, а никой не ти хвърля въже!
Нормално ли е според теб :?:

В момента, в който си даваш парите на банката, ти поемаш някакъв риск, но този риск го оправдаваш с доверието, което имаш към тази банка. От тук нататък ти си вземаш решенията (да теглиш ли, да не теглиш ли, кога да теглиш) и си носиш последствията. Вече излизат специалисти в тази материя и казват, че имат пари в КТБ, те по-глупави ли са, та не са си изтеглили парите? Всичко опира до рационално мислене, а не до емоция.

Абе за кво рационално мислене говориш , като държавата им нахлува в офисите най безцеремонно и всичко това се отразява във всички телевизии ???? Кой , нарушава доверието, банката или държавата ???? Кой създава паниката ???????? А сега се чуди кво да бърше и как да маже :oops: Стига си се правил на сляп !

П.П. Що не оставиха и хората в ПИБ да мислят рационално и да си носат последствията , ами скочи половината държава още първия ден ! Обективността ти и безпристрастието нямат край :)
Последна промяна от za nas e toj religiq на 16 юли 2014 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 юли 2014 00:24

1982 написа:
za nas e toj religiq написа: Що не им осигуриха ликвидност, за да има пари и за нас

Кажи си го директно, стига фалш и лицемерие.

Гадно ви е заради това, че рухвате, не за друго.

Едното, изключва другото ли :roll:

Естествено че ми е гадно да виждам какво се случва с отбора !
Това трябва ли да означава, че трябва да си затварям очите като вас, за това какви ги дроби върхушката в ши.аната ни държава ????

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 16 юли 2014 00:25

В сравнение с 1997г., нещата днес са много, много различни. А от тук нататък развръзката с КТБ зависи от управленския капацитет на отделните органи и от способността им за работа под напрежение.[/quote]

Аз и ти го знаем, че е различно с 1997г. , ама хората дето цял живот са кътали парички и ги държат в банката за черни дни не! За това в България няма такова животно, като доверие в банковата система! За развръзката с КТБ, стой та гледай, филма ще е интересен, ако го приемем за футболен мач сега е около 30-та минута на първото полувреме и резултата е равен! Ако беше толкова лесно просто щяха да направят това което каза Искров след одита и да отворят на 21-ви, да ама не както казваше Бучаров! Тепърва ще става много интересно, ще изплуват много кирливи ризи и за да отговоря на хората които ще кажат, че искам нещата с КТБ да се оправят защото съм от Ботев, ще им кажа само едно преди да бъда фен на който и да е отбор, аз съм българин и не искам моите деца да плащат кредитите на някои небългари!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юли 2014 00:33

za nas e toj religiq написа:
Абе за кво рационално мислене говориш , като държавата им нахлува в офисите най безцеремонно и всичко това се отразява във всички телевизии ???? Кой , нарушава доверието, банката или държавата ???? Кой създава паниката ???????? А сега се чуди кво да бърше и как да маже :oops: Стига си се правил на сляп !

П.П. Що не оставиха и хората в ПИБ да мислят рационално и да си носат последствията , ами скочи половината държава още първия ден ! Обективността ти и безпристрастието нямат край :)

По-нагоре съм ти обяснил как стоят нещата с ПИБ и защо се стига до емитиране на държавни ценни книжа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2014 00:34

1982 написа:
za nas e toj religiq написа: Що не им осигуриха ликвидност, за да има пари и за нас

Това трябва ли да означава, че трябва да си затварям очите като вас, за това какви ги дроби върхушката в ши.аната ни държава ????

А защо си затваряше очите, когато Цветан Василев беше част от този порочен кръг ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 юли 2014 00:39

Tommi написа:

По-нагоре съм ти обяснил как стоят нещата с ПИБ и защо се стига до емитиране на държавни ценни книжа.

Това не е обяснение ! И на малките деца е ясно , защо се реагира така с ПИБ ! Въпроса е защо не се реагира така и с КТБ , да не би последиците да са по малко болезнени от нейния фалит ?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юли 2014 00:40

Bate_Mitko написа:
Аз и ти го знаем, че е различно с 1997г. , ама хората дето цял живот са кътали парички и ги държат в банката за черни дни не! За това в България няма такова животно, като доверие в банковата система! За развръзката с КТБ, стой та гледай, филма ще е интересен, ако го приемем за футболен мач сега е около 30-та минута на първото полувреме и резултата е равен! Ако беше толкова лесно просто щяха да направят това което каза Искров след одита и да отворят на 21-ви, да ама не както казваше Бучаров! Тепърва ще става много интересно, ще изплуват много кирливи ризи и за да отговоря на хората които ще кажат, че искам нещата с КТБ да се оправят защото съм от Ботев, ще им кажа само едно преди да бъда фен на който и да е отбор, аз съм българин и не искам моите деца да плащат кредитите на някои небългари!

На хората им се създава мнението, че в банката парите са на сигурно и видиш ли скатани са за черни дни и нищо не може да им се случи. Затова казвам, че е необходимо рационално мислене и да се учиш да преценяваш рискове. Като влагаш парите си в банка, решението си е твое и си носиш всички рискове, както при всяко друго инвестиционно решение.
За развръзката ще гледаме и ще видим какво ще се случи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юли 2014 00:45

Това не е обяснение ! И на малките деца е ясно , защо се реагира така с ПИБ ! Въпроса е защо не се реагира така и с КТБ , да не би последиците да са по малко болезнени от нейния фалит ?

Знаеш ли какъв е бил другият обсъждан вариант и почти избран, според информация от медиите? Бил е банкова ваканция, като е подкрепен от някои партии, БНБ, дори ПИБ, пак по информация от медиите. А имаш ли представа това каква катастрофа е? Затова ти повтарям, че това емитиране на ДЦК не е помощ за ПИБ, а спасяване на държавата.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 юли 2014 00:46

1982 написа:
1982 написа:

А защо си затваряше очите, когато Цветан Василев беше част от този порочен кръг ??

Значи за теб не е важно дали детето ще бръкне в контакта, а е по важно да му вземеш играчката :) Баси яката логика :shock:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 16 юли 2014 00:47

Tommi написа:

Какво общо виждаш между ПИБ и КТБ :shock:

Върни се в “Архив”