Трансферите в Левски ги разделям на 3 части: 1. - Играчи които трябва да се вземат веднага 2. - Играчи ,които да се вземат при продажба на титуляри 3.-Играчи с които Левски трябва да се раздели.
1.Веднага се сещам за един играч-Ричард Еромонигбе - свободен агент,играещ на "деликатен" за Левски пост,запознат с обстановката на "Герена"и най-важното обичан от феновете.
Трябва да се вземат 2 бега , като мои фаворити за поста са:Бандаловски(ЛокоСф) и Р.Трифонов(МиньорПк) тъй като Лусио издъхва по левия фланг , а от дясно нямаме алтернатива на Миланов вече 3 та година.
Може да се пробва с привличането на Светльо Тодоров под наем в размяна с Гошо Христов(само под наем) тъй като имаме нужда от добър център нападател(макар много да харесвам Кръстовчев-трябва да има алтернатива)
Ако все още има възможност да се вземе Макриев(но само в краен случай)
2.При евентуална продажба на Тасевски - Сашо Александров ще запълни празнината по идеален начин.
При продажба на Зе Соареш, да се задържи Телкийски .
Продажбата на Жоазиньо няма да се отрази така силно (защото на фланга имаме Н.Димитров и Цачев)
Пир продажба на Живко Миланов да се вземе още един бег(или да се налага играч от дублиращия отбор) , а не да се пробват централни защитници .
3.Бензукан,Бистрон,Тиберканин са играчите според мен с които трябва да се разделим засега(дори и за Сърмов ако се получи оферта трябва да се продаде през зимната пауза-при условие че е върнат Ричи и Гаджев е добре).
При Рабех може да се изчака до лятото(за него все още се надявам да навлезе в добра форма).
Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
biggy написа:Трябва да се вземат 2 бега , като мои фаворити за поста са:Бандаловски(ЛокоСф) и Р.Трифонов(МиньорПк) тъй като Лусио издъхва по левия фланг , а от дясно нямаме алтернатива на Миланов вече 3 та година.
За какво са ти тия двамата?
Какво толкова ще променят в Левски? Най-много да помогнат да победим Локо Сф. Трябват ни играчи за по-високи цели.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Кажи ми кой ще бъде заместник,ако Миланов го продадат/изключваме Бензукан/ehh написа:biggy написа:Трябва да се вземат 2 бега , като мои фаворити за поста са:Бандаловски(ЛокоСф) и Р.Трифонов(МиньорПк) тъй като Лусио издъхва по левия фланг , а от дясно нямаме алтернатива на Миланов вече 3 та година.
За какво са ти тия двамата?
Какво толкова ще променят в Левски? Най-много да помогнат да победим Локо Сф. Трябват ни играчи за по-високи цели.

За какво ни е пенсионер като Камбура ?? Да ни бие дузпите ли ??
Не се нуждаем от такива Макриев за същите пари ще свърши много по-добра работа.
biggy написа:За какво ни е пенсионер като Камбура ?? Да ни бие дузпите ли ??
Глупости.Камбурката е с класа над Макриев.А и Митко мисли само за пари.Но едва ли и Камбуров ще го привлечем.
- bigbonusprize
- Контакти:
biggy написа:Трансферите в Левски ги разделям на 3 части: 1. - Играчи които трябва да се вземат веднага 2. - Играчи ,които да се вземат при продажба на титуляри 3.-Играчи с които Левски трябва да се раздели.
1.Веднага се сещам за един играч-Ричард Еромонигбе - свободен агент,играещ на "деликатен" за Левски пост,запознат с обстановката на "Герена"и най-важното обичан от феновете.
Трябва да се вземат 2 бега , като мои фаворити за поста са:Бандаловски(ЛокоСф) и Р.Трифонов(МиньорПк) тъй като Лусио издъхва по левия фланг , а от дясно нямаме алтернатива на Миланов вече 3 та година.
Може да се пробва с привличането на Светльо Тодоров под наем в размяна с Гошо Христов(само под наем) тъй като имаме нужда от добър център нападател(макар много да харесвам Кръстовчев-трябва да има алтернатива)
Ако все още има възможност да се вземе Макриев(но само в краен случай)
2.При евентуална продажба на Тасевски - Сашо Александров ще запълни празнината по идеален начин.
При продажба на Зе Соареш, да се задържи Телкийски .
Продажбата на Жоазиньо няма да се отрази така силно (защото на фланга имаме Н.Димитров и Цачев)
Пир продажба на Живко Миланов да се вземе още един бег(или да се налага играч от дублиращия отбор) , а не да се пробват централни защитници .
3.Бензукан,Бистрон,Тиберканин са играчите според мен с които трябва да се разделим засега(дори и за Сърмов ако се получи оферта трябва да се продаде през зимната пауза-при условие че е върнат Ричи и Гаджев е добре).
При Рабех може да се изчака до лятото(за него все още се надявам да навлезе в добра форма).
Въобще не ни трябва Ричи. Тоя беше супер голям пияндурник. Сега след престоя си при руснаците ще е още по-голям. Владо Гаджев се оправя и със Сърмов ще владеят средата. Имаме Балтанов и Огнянов. Пред тях Дарко и Бардон. Не ни трябват такива кюмюри дето пият повече от Рабех... Бензукан лично аз предпочитам да остане. Доста футбол има в това момче. За нападението определено ни трябва Камбуров. Не може само Еньо без конкуренция... Пък и Камбуров винаги може да играе като втори нападател.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
Като си говорим за трансфери......незнам защо изспускате опцията - Домовчийски ?
Треньора на Херта призна, че през зимната пауза ще има сериозна чистка в отбора му, като спомена, че се търсят отбори на 4-5 играча. Името на Валери фигурираше в тоя списък.....като Функел даже спомена, че към Домо имало интерес от бившият му отбор, като преговорите били в съвсем начална фаза.
Явно нашите са се свързали с ръководството на берлинчани......обаче за съжеление има една много сериозна пречка.....цената която Херта е поставила за Домовчийски е 2 млн. Евро. Аз обаче си мисля, че едно преотстъпване не би било проблем.....за 6 месеца, не би трябвало да е повече от 500-600 хил. Евро ? !
Надявам се, че по тази линия ще има положително развитие.....Домо ще е изключително полезен на този Левски.....още повече с Еньо в атака......кой ще ни спре ?
Треньора на Херта призна, че през зимната пауза ще има сериозна чистка в отбора му, като спомена, че се търсят отбори на 4-5 играча. Името на Валери фигурираше в тоя списък.....като Функел даже спомена, че към Домо имало интерес от бившият му отбор, като преговорите били в съвсем начална фаза.
Явно нашите са се свързали с ръководството на берлинчани......обаче за съжеление има една много сериозна пречка.....цената която Херта е поставила за Домовчийски е 2 млн. Евро. Аз обаче си мисля, че едно преотстъпване не би било проблем.....за 6 месеца, не би трябвало да е повече от 500-600 хил. Евро ? !
Надявам се, че по тази линия ще има положително развитие.....Домо ще е изключително полезен на този Левски.....още повече с Еньо в атака......кой ще ни спре ?

- bigbonusprize
- Контакти:
Батков няма никакви пари. Абсурдно ми звучи да плати половин милион за наем. Трябва да се ориентираме към нещо по-евтинко. Иначе много ще се радвам Домо да се върне и да завърши кариерата си в Левски. 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Батков няма никакви пари. Абсурдно ми звучи да плати половин милион за наем. Трябва да се ориентираме към нещо по-евтинко. Иначе много ще се радвам Домо да се върне и да завърши кариерата си в Левски.
Не вярвам наемът да е повече от 300 000.Все пак Домо им е излишен, което сваля доста цената му, защото ще искат бързо да го махнат.Много силно се надявам Домо да се върне - страшно много го харесвам като футболист и сърцето му е синьо
-
bigbonusprize написа:Батков няма никакви пари. Абсурдно ми звучи да плати половин милион за наем. Трябва да се ориентираме към нещо по-евтинко. Иначе много ще се радвам Домо да се върне и да завърши кариерата си в Левски.
Брат, парите за наема биха могли да дойдат от някой осъществен трансфер....ето сега се чува, че Зе Соареш бил вече спазарен за сумата 400 000 Евро.....освен това, почти сигурно ще има още 1-2 трансфера......като имаме на предвид кои са те вероятно.....Дарко, Живко, Жо, Рабех.....и кой знае още кой.
Тоест и два трансфера да се направят, то сумата от продажбата ще е приблизително 1 млн. Евро......така, че 500 000 хил. не би трябвало да са проблем......но с "адвоката" винаги трябва да се има едно на ум !