kartago написа: Вече няма да има само "Наздраве" или Наздраве за Папуа и Нова Гвинея, за Бряг на слоновата кост, за развързаните ми обувки, наздраве за изтърваната ми вилица и т.н.! Който не знае да се върне поне шест месеца назад и да види защо тази тема беше толкова положителна! Аз ще кажа наздраве за коНпанията , за потребителите от форума, за целия модераторски екип който си къса нервите и търпи какви ли не обиди за себе си! Много се притеснявам да не пропусна някой, но наздраве за: славията, за Модератор ЦСКА, за Сашо ( тръпка ми е ), за цска 90, за бербатов, за всички майни разбира се ( слабост ми са ), за Живко ( масаба ), за Ингрид разбира се, много липсва и майк28, но той каза, че повече никога няма да се появи във форума!.... Наздраве и за новите надежди, за Сеск ( въпреки, че си мисли, че като сме поспорили и задължително трябва да го банна, голяма грешка ), наздраве за всички момчета които отделят време за най-добрия спортен форум в България! Трябва да се гордеем с това нещо и да го поддържаме!............Като за капак, във връзка със старите традиции, защо да не ви поздравя ( момчета когато говорите на много хора се пише "в" с малка буква, само учтивата форма на "Вие" е с голямо "В"!!!) с една руска песен, дето е спечелила много награди, дано да ви хареса! Наздраве от мен!......................... Коце, пак съм тука!.........
Честно да ти кажа, малко ме развълнува това мнение и в същия момент ме кара да се чувствам истински радостен, най-вече от последното изречение. Честно да ти кажа, наистина в последните постове и аз може би бях малко по-рязък за някои неща, но това е може би от яд (признавам си), че все по-рядко се появяваше тук и въпреки, въпреки че имаш своите абсолютнио адекватни основания. Наистина пак казвам, че на мен специално (а и както е видно не само на мен) ми липсваше и за това от време на време съм изнервен от тази липса... Знаеш, че на теб мога да кажа доста неща, които другаде не винаги успявам да кажа (въпреки, че не ми липсва дар слово