ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Re: ЧРД на Енрико Пичони

Мнениеот medenka » 25 ное 2009 04:31

ЧРД на Пичони, да ви е жив и здрав и успехи със свободен Ботев. Изглежда работлив, сериозен и симпатичен човек.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 25 ное 2009 08:43

Жив и здрав да е пича и дълги години да ни радва.Успех днес Канари!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 25 ное 2009 09:01

Ще дават ли мача днес ! А иначе по темата за вярването и невярването :), според мен на всеки човек ,които малко или много знае как функционира като цяло живота му е ясно , че това последните месеци е цирк. Естествено има и деца , които си мислят за аладин и лампата, и така. Само БОТЕВ !!!!!!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 25 ное 2009 09:13

ЧРД на патерица на Пичо Пичони, няма друг кат него в БГ футбола(Никой не изглежда толкоз добре, и никой от другите няма отлична диплома от Коверчано).
Незнам как Ви се струва, измамник или не, но е факт че човека дойде в движение в изпадащ отбор и с банда разхайтени купонджии, изритани от серия C в Италия, взе да прави сериозни мачове в "елитната" ни група. Само да припомня: 2-1(трудна загуба от Литекс), 2-2(с Локо СФ), 0-1(трудна загуба от ЦСКА), човека все пак може и да разбира малко от футбол не мислите ли?

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 25 ное 2009 09:18

Alternative написа:
kanar4o написа:Ей много му се радвате ,много близък Ви стана изведнъж. Подарете му подарък ако искате. Бахти рибите дето сме. Нищо не е показал ,нито копувачи е довел ,нито нищо. Няма сделка. Виси с 60 бона ,било то и на името на Христола. Източил е 4 милиона от Самбенедентзе и после е бил 2 седмици в затвора. Сменете очилата пичове. Фен съм на Ботев и ми изглеждате смешни ,преставям си на другите хора ,пък особено на буферите. :shock:

Ами да,как няма да ни е близък след като под негово ръководство взехме дербито!Като гледам си голям канар,нямам думи! :evil:

Ти от дербито ли определяш кой е БОТЕВИСТ и кой не ?

Nikolai_1912
Контакти:

Мнениеот Nikolai_1912 » 25 ное 2009 09:23

Vas.s.il написа:Жив и здрав да е пича и дълги години да ни радва.Успех днес Канари!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 ное 2009 10:05

Don Rumen написа:
Alternative написа:
Don Rumen написа:Честито и мн успехи, но да знае, че ако ни лъже ще му се случи случка!

Ще ни бъде ли с тази сделка? ;)

Утре в София ще разберем.

Интересно.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 10:54

Какъвто ми е комбинативен трябва да разбера със сигурност дали има рожден ден!!!просто някой да е чул една истина от него или изпълнено обещание?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 ное 2009 12:07

BultraStyle написа:
Alternative написа:
kanar4o написа:Ей много му се радвате ,много близък Ви стана изведнъж. Подарете му подарък ако искате. Бахти рибите дето сме. Нищо не е показал ,нито копувачи е довел ,нито нищо. Няма сделка. Виси с 60 бона ,било то и на името на Христола. Източил е 4 милиона от Самбенедентзе и после е бил 2 седмици в затвора. Сменете очилата пичове. Фен съм на Ботев и ми изглеждате смешни ,преставям си на другите хора ,пък особено на буферите. :shock:

Ами да,как няма да ни е близък след като под негово ръководство взехме дербито!Като гледам си голям канар,нямам думи! :evil:

Ти от дербито ли определяш кой е БОТЕВИСТ и кой не ?

Ами човека може да е Ботевист,но поне да каже Ч.Р.Д на Пичони.Започва да го напада,Пича работи с желание за Ботев,каквото и да си говорим за сделката!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 25 ное 2009 12:21

botev forever написа:Какъвто ми е комбинативен трябва да разбера със сигурност дали има рожден ден!!!просто някой да е чул една истина от него или изпълнено обещание?

Пичиони е тренер, като такъв той отговаря за това как играе отборът. И това е. Не знам да е давал обещания във връзка със сделката, даже доста често казва "аз съм тренйор, не ме питайте за сделки, акции и пари."

искам да те питам нещо, за последен път. До този момент не си ми отговрил на нито един върпос, да видим сега. Ако утре се подпише сделка, но в резултат ма нея всички сега работещи българи в клуба, включително и всики БГ футболисти, бъдат освободени, но пък Ботев вземеме 25 точки през втория полу-сезон и се докаже сред добрите отбори в България, ти ще се радваш ли?

Върни се в “Ботев”