ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЧРД на Енрико Пичони
ЧРД на Пичони, да ви е жив и здрав и успехи със свободен Ботев. Изглежда работлив, сериозен и симпатичен човек.
Жив и здрав да е пича и дълги години да ни радва.Успех днес Канари!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Ще дават ли мача днес ! А иначе по темата за вярването и невярването
, според мен на всеки човек ,които малко или много знае как функционира като цяло живота му е ясно , че това последните месеци е цирк. Естествено има и деца , които си мислят за аладин и лампата, и така. Само БОТЕВ !!!!!!

- comandosa1
- Контакти:
ЧРД на патерица на Пичо Пичони, няма друг кат него в БГ футбола(Никой не изглежда толкоз добре, и никой от другите няма отлична диплома от Коверчано).
Незнам как Ви се струва, измамник или не, но е факт че човека дойде в движение в изпадащ отбор и с банда разхайтени купонджии, изритани от серия C в Италия, взе да прави сериозни мачове в "елитната" ни група. Само да припомня: 2-1(трудна загуба от Литекс), 2-2(с Локо СФ), 0-1(трудна загуба от ЦСКА), човека все пак може и да разбира малко от футбол не мислите ли?
Незнам как Ви се струва, измамник или не, но е факт че човека дойде в движение в изпадащ отбор и с банда разхайтени купонджии, изритани от серия C в Италия, взе да прави сериозни мачове в "елитната" ни група. Само да припомня: 2-1(трудна загуба от Литекс), 2-2(с Локо СФ), 0-1(трудна загуба от ЦСКА), човека все пак може и да разбира малко от футбол не мислите ли?
-
- Контакти:
Alternative написа:kanar4o написа:Ей много му се радвате ,много близък Ви стана изведнъж. Подарете му подарък ако искате. Бахти рибите дето сме. Нищо не е показал ,нито копувачи е довел ,нито нищо. Няма сделка. Виси с 60 бона ,било то и на името на Христола. Източил е 4 милиона от Самбенедентзе и после е бил 2 седмици в затвора. Сменете очилата пичове. Фен съм на Ботев и ми изглеждате смешни ,преставям си на другите хора ,пък особено на буферите.
Ами да,как няма да ни е близък след като под негово ръководство взехме дербито!Като гледам си голям канар,нямам думи!
Ти от дербито ли определяш кой е БОТЕВИСТ и кой не ?
-
- Контакти:
Vas.s.il написа:Жив и здрав да е пича и дълги години да ни радва.Успех днес Канари!!!
Don Rumen написа:Alternative написа:Don Rumen написа:Честито и мн успехи, но да знае, че ако ни лъже ще му се случи случка!
Ще ни бъде ли с тази сделка?
Утре в София ще разберем.
Интересно.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
Какъвто ми е комбинативен трябва да разбера със сигурност дали има рожден ден!!!просто някой да е чул една истина от него или изпълнено обещание?
- Alternative
- Контакти:
BultraStyle написа:Alternative написа:kanar4o написа:Ей много му се радвате ,много близък Ви стана изведнъж. Подарете му подарък ако искате. Бахти рибите дето сме. Нищо не е показал ,нито копувачи е довел ,нито нищо. Няма сделка. Виси с 60 бона ,било то и на името на Христола. Източил е 4 милиона от Самбенедентзе и после е бил 2 седмици в затвора. Сменете очилата пичове. Фен съм на Ботев и ми изглеждате смешни ,преставям си на другите хора ,пък особено на буферите.
Ами да,как няма да ни е близък след като под негово ръководство взехме дербито!Като гледам си голям канар,нямам думи!
Ти от дербито ли определяш кой е БОТЕВИСТ и кой не ?
Ами човека може да е Ботевист,но поне да каже Ч.Р.Д на Пичони.Започва да го напада,Пича работи с желание за Ботев,каквото и да си говорим за сделката!

botev forever написа:Какъвто ми е комбинативен трябва да разбера със сигурност дали има рожден ден!!!просто някой да е чул една истина от него или изпълнено обещание?
Пичиони е тренер, като такъв той отговаря за това как играе отборът. И това е. Не знам да е давал обещания във връзка със сделката, даже доста често казва "аз съм тренйор, не ме питайте за сделки, акции и пари."
искам да те питам нещо, за последен път. До този момент не си ми отговрил на нито един върпос, да видим сега. Ако утре се подпише сделка, но в резултат ма нея всички сега работещи българи в клуба, включително и всики БГ футболисти, бъдат освободени, но пък Ботев вземеме 25 точки през втория полу-сезон и се докаже сред добрите отбори в България, ти ще се радваш ли?